Glup i dosadan, očekivao sam više , malo ozbiljnosti, a ovako "ugrizo vuk magare"
Slažem se.
Glup i dosadan, očekivao sam više , malo ozbiljnosti, a ovako "ugrizo vuk magare"
Slažem se.
Display MoreDisplay MoreVečeras kokice ...
"Najiščekivaniji film godine u Hrvata: 'Kumek'"
https://www.rtl.hr/tv/tv-novosti/…-samo-na-rtl-u/
Ljubavno pismo.
apsolutno potpisujem.. a.nije spomenuta firma TIGRA nego samo GIP pionir, paron.. a zapravo je Tigra firma kuma g.Bandica koja radi zlatne wcje.
Evo još malo sistemskih rizika.
Zanima me kakvu ulogu je tu imao župan?
To je izgleda tipični kadrovik koji se seli sa jedne javne firmu u drugu, bez ikakve odgovornosti za učinjeno, dok se to ne promjeni, dok pravosuđe ne počne radit, nema nama naprijed. Kažu mnogi da je najveći problem privreda u RH, ja se neslažem. DORH + sudstvo su jad i čemer. A Nadan je dokazao da je sve stekao pošteno. Pljuccc
To je izgleda tipični kadrovik koji se seli sa jedne javne firmu u drugu, bez ikakve odgovornosti za učinjeno, dok se to ne promjeni, dok pravosuđe ne počne radit, nema nama naprijed. Kažu mnogi da je najveći problem privreda u RH, ja se neslažem. DORH + sudstvo su jad i čemer. A Nadan je dokazao da je sve stekao pošteno. Pljuccc
u Americi prosvjedi, a u Petrinji župan ne stavi ljudima armaturu u kuću i za nagradu dobije još mandata.
živjeli! 🥂
u Americi prosvjedi, a u Petrinji župan ne stavi ljudima armaturu u kuću i za nagradu dobije još mandata.
živjeli! 🥂
Pa kad smo glupav i nikakav narod, zato nam se i događa sve ovo
živjeli! 🥂
Očito imaju problema sa željezom... Kaže pošalica, ili pitalica: što je zajedničko šefu hdz-a i obnovljenim kućama u Banovini A_E_I_A
Ne bih se sloźio sa ovime je je proturječno!
Nedan je samo još jednom dokazao vrijednost partijske knjižice, a DORH i sudsvo su dokazali da je sve stečeno pošteno zaradjeno. U Njemačkoj bi npr isto sud sigurno drugačije presudio i to u roku od 3-6 mjeseci, oduzimanje sve imovine i 7-10 godina zatvora i to ne samo za njega nego i za one koji su mu to omogućili.
Isto vrijedi i za mnoge, mnoge druge!
Žalosno! Bijedno! Jadno!
.
QuoteURED vlade, Ministarstvo graditeljstva i Središnji ured za obnovu ne žele dati na uvid javnosti popis tvrtki koje su radile na poslijeratnoj obnovi u Sisačko-moslavačkoj županiji. Naime, i vladi, i Ministarstvu, i Središnjem uredu poslali smo dio popisa tvrtki koje su bili angažirane na obnovi Banije sredinom devedesetih, s molbom da nam dostave potpunu listu. Iz Središnjeg ureda odgovorili su nam kako listu posjeduju, ali će je dostaviti samo DORH-u. DORH, s druge strane, već par dana taji informaciju da je još prije dvadeset godina iz Ministarstva obnove dobio dokumentaciju o lošoj izvedbi na sanaciji ratom oštećenih kuća
Može nas spasiti samo da nas Švabe okupiraju? Za ozbiljno, treba vratit bar 1 milion iseljenika i promjeniti mentalitet i navike naroda.
QuoteURED vlade, Ministarstvo graditeljstva i Središnji ured za obnovu ne žele dati na uvid javnosti popis tvrtki koje su radile na poslijeratnoj obnovi u Sisačko-moslavačkoj županiji. Naime, i vladi, i Ministarstvu, i Središnjem uredu poslali smo dio popisa tvrtki koje su bili angažirane na obnovi Banije sredinom devedesetih, s molbom da nam dostave potpunu listu. Iz Središnjeg ureda odgovorili su nam kako listu posjeduju, ali će je dostaviti samo DORH-u. DORH, s druge strane, već par dana taji informaciju da je još prije dvadeset godina iz Ministarstva obnove dobio dokumentaciju o lošoj izvedbi na sanaciji ratom oštećenih kuća
mnoge tvrtke iz toga razdoblja više i ne postoje, ako se i prozove kakvog sitnog bauštelca, to neće predstavljati nikakav problem za prave lešinare iz toga doba, jer oni su to dobro pokrili dokumentacijom i sa sebe skinuli svu moguću odgovornost, te osokoljeni nečinjenjem institucija i ponovno danas ponosno kruže područjem, na žalost te stvari se nisu događale samo na danas potresom pogođenom području, nego na prostoru cijele Hrvatske gdje se radila obnova, jednako je bilo u Gunji, jednako će biti opet i ovdje, dok se narod međusobno spašava i pomaže, neki se već organiziraju za novu pljačku
Plenki i dalje dijeli funkcije na razgovorima ugodnim, ne bi li trebao možda neki natječaj
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ic/2247389.aspx
izgleda ga taj Borg baš zadužio za onaj predizborni spot u njihovom prostoru, a Luku mu valjda Dodik nameće rad promidžbe fakulteta
Plenki i dalje dijeli funkcije na razgovorima ugodnim, ne bi li trebao možda neki natječaj
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ic/2247389.aspx
izgleda ga taj Borg baš zadužio za onaj predizborni spot u njihovom prostoru, a Luku mu valjda Dodik nameće rad promidžbe fakulteta
Bude li Martina Dalić jao si ga dioničarima Podravke. Zato izbjegavam dioničarstvo u državnim firmama makar te firme bile dobre poput Podravke, jer je samo pitanje kad će ih država dokrajčiti lošim potezima.
Evo prva prigodna:
Evo druga prigodna:
Koliko ovakvih priča ima u Hrvatskoj ?
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-k…masakra-1074384
QuoteA zašto je do tragedije došlo? Ponavljamo opet, neslužbene informacije govore da je Koloper smatrao Slamića odgovornim za propast svoje nekad uspješne firme. Kad je "Djelo" otvaralo lance svojih trgovina, Koloper je sa vlasnicima dogovorio da će imati poslovnu suradnju na način da će trgovački lanac kupovati njegove pekarske proizvode. Cijela je priča dobro krenula, no onda je došlo do problema i trgovački lanac više nije plaćao Koloperu isporuke. Dug se gomilao, a upućeni govore da je onda Koloper sa Slamićem dogovorio da dug kompenziraju u brašnu., No, ispalo je na kraju da je brašno imalo veću cijenu nego završni pekarski proizvod pa se nakon nekog vremena ispostavilo da je "Matkol" dužan "Djelu" preko pola milijuna kuna. Naravno, ovi su mu blokirali tvrtku, a nakon 120 dana FINA je pokrenula stečaj zbog duga koji se popeo na 831.702 kune.
Nije to bio jedini dug "Matkola" jer se pisalo nakon otvaranja stečaja da je dužan i Poreznoj upravi, OTP banci skoro tri milijuna kuna, Hrvatskim šumama, Tržnicama Šibenik, Zavodu za javno zdravstvo, Zelenom gradu itd.
No, očito je da je Koloper smatrao da je "Djelo" odgovorno za početak njegove propasti. Nekad uspješna firma tako je dospjela pod pasku stečajne upraviteljice Danek. Posljednji članci objavljeni na lokalnim portalima govorili su o tome da je Skupština vjerovnika, u srpnju 2019. godine, na prijedlog stečajne upraviteljice odlučila da će na bubanj otići sva imovina i to šest nekretnina, deset Matkolovih vozila, sva osnovna sredstva i tri rashladne vitrine.
Dobar komentar na jednom portalu. Stečajna upraviteljica je inače HDZ-ovka i gradska vijećnica.
QuoteVlasnik trgovine bio dužan pekaru za pekarske proizvode koje je prodavao u svojim trgovinama. Pa se dogovorio da mu dug plati u brašnu. A brašno je ispalo skuplje od gotovih pekarskih proizvoda. Pa je onda zbog toga pekar njemu ispao dužan. Pa je vlasnik trgovine sa stečajnom upraviteljicom došao pekaru oduzeti halu na ime duga.
Na jednoj drugoj temi napisao sam u prošlu srijedu
Od tada smo imali jednu bobu, neku raketu a danas ovu strašnu tragediju.
Tregedije ovakve vrste nemaju nikakvo opravdanje jer je ljudski źivot iznad svega. Razlog sam napisao gore iako mi se više gadi ova floskula jer je postala uvreda inteligencije i zdravog razuma!
Nažalost za očekivati je više ovakvih slučajeva jer službe ne rade ono što bi trebale i nije za očekivati da će u skoroj budućnosti doći do neke značajne promjene.
.
Display MoreNa jednoj drugoj temi napisao sam u prošlu srijedu
Od tada smo imali jednu bobu, neku raketu a danas ovu strašnu tragediju.
Tregedije ovakve vrste nemaju nikakvo opravdanje jer je ljudski źivot iznad svega. Razlog sam napisao gore iako mi se više gadi ova floskula jer je postala uvreda inteligencije i zdravog razuma!
Nažalost za očekivati je više ovakvih slučajeva jer službe ne rade ono što bi trebale i nije za očekivati da će u skoroj budućnosti doći do neke značajne promjene.
.
u zemlji u kojoj drzava omogucava generiranje dugova i onda dopusta otvaranje novih kompanija koje se opet mogu zaduziti nemojte se ovome cuditi.Probrana ekipa kao Hanzekovic dobije pravo na naplatu ovrhe i taj dug postane par puta skuplji...a onda s druge strane imate bogatase kojima se dugovi otpisuju jer su podobni ili su donirali za plave ili crvene...
Jadno je to sve,mali covjek je tu osuden na propast...
Nekima sve a nekima ništa, kako vrijeme prolazi čini se da većini ovog pokvarenog naroda takav sistem odgovara i ne žele ništa mjenjat.
Nisam našao bolje mjesto pa evo ovdje.
"Još će se lakše stjecati status branitelja: Omogućeno reguliranje statusa svima koji to nisu uspjeli prije"
https://www.vecernji.hr/vijesti/jos-ce…i-prije-1465581
"Ministarstvo zbog toga predlaže da se stručna procjena potpuno ukine"
Tko pita struku!?!?!