Ministar Marić dao ostavku Index Vijesti Prije 9 minuta
Zar ne on želi biti upisan zlatnim slovima u povijesti HR kao donositelj ojra?
Ovakve "iznenadne odluke" su rijetko slučajne, nešto se valja iza brda. S obzirom da mu se već zna zamjena, ovo je dogovoreno barem prije mjesec do dva.
Još jedna u nizu arbitraža koju je Hrvatska izgubila.
QuotePrema neslužbenim informacijama, Hrvatska će morati platiti između 250 i 300 milijuna dolara (između 1,83 i 2,2 milijarde kuna) s kamatama nakon što je na Međunarodnom centru za rješavanje investicijskih sporova u Washingtonu (ICSID) izgubila spor protiv MOL-a. MOL je pokrenuo postupak 2013. kada je tužio hrvatsku Vladu jer nije ispoštovala obveze iz glavnog ugovora o plinskom poslovanju i dodataka. MOL je isprva tražio milijardu dolara odštete, odnosno 6,5 milijardi kuna.
Ja mislim da taj index viri i na moj štednjak, svugdje gurnu nos.
No, odlazak ministra financija u vrijeme koje se najblaže može opisati kao teško ne doprinosi soft landingu.
Imamo spiralu inflacije. Veće cijene, puniji proračun, veće plaće, veće mirovine, pa tako u krug, dok ne padnemo sa nogu. I konje ubijaju, zar ne ? Jeste gledali taj film ?
Koliko smo u stvari siromašni vidjeti ćemo kada dobijemo par stotina eura plaće. Bog nam svima pomogao.
"In God we trust, all others pay cash"
Hrvatska je Bugarska sa neusporedivo lijepšom obalom. Mentalno razvaljeni, preemotivni, volimo red i zakon kao četnika u Vukovaru.
ovakva naprasna ostavka, po meni nema što drugo značiti nego da mu je nestalo sredstava za rad
Ovako, ja sam totalno apolitična.
Ne gledam TV ima već deset godina.
Trujem se jedino na indexu.
Al' čitam Reuters, i jutros ne vidjeh da se pominje ostavka našeg ministra.
U konačnici svaki je ministar, kao i premijer, javni službenik. Sluga dobrobiti svog naroda.
Odlazak ne bi trebao biti obavijen velom misterije
Ovaj je pak ministar svoju odluku obrazložio, i javno obznanio
Već kad ovo vidim sve mi je jasno. To su iznosi dva godišnja proračuna. Da se aktivira i 5% isplata već je veliki problem.
Već kad ovo vidim sve mi je jasno. To su iznosi dva godišnja proračuna. Da se aktivira i 5% isplata već je veliki problem.
Vjerujem da Marić nije otišao tek tako. Dolaze teške stvari u budućnosti, recesija, euro, te međunarodni sporovi protiv RH, od kojih je najveći Agrokor. A sjetimo se što se zadnji put dogodilo kad je Marić dao otkaz u Agrokoru.
Hrvatska gubi uvjerljivo najviše međunarodnih sporova u usporedbi s drugim EU državama što puno govori o sudstvu i DORH-u. I umjesto da nešto promijene oni nastavljaju raditi po starom.
Imovinska kartica bračnog para Primorac (tportal.hr)
ovi i nemaju nešto nekretnina, svega jedan stan i oranica
po ušteđevini bi se reklo da žive od nesamostalnog rada / honorara
zašto me ne čudi da nemaju druge fin. imovine (fondovi, dionice...)?
još jedan koji će budno paziti na hrvatsko trž. kapitala
Imovinska kartica bračnog para Primorac (tportal.hr)
ovi i nemaju nešto nekretnina, svega jedan stan i oranica
po ušteđevini bi se reklo da žive od nesamostalnog rada / honorara
zašto me ne čudi da nemaju druge fin. imovine (fondovi, dionice...)?
još jedan koji će budno paziti na hrvatsko trž. kapitala
Ili nemaju na svoje ime
vrijeme je da nam saborski zatupnici budu isto iz Nepala, a premijer iz Bangladeša ili Vijetnama
[mediji]
[/media]A sad vas sve lijepo pozdravljam i želim svu sretju u daljnjem radu.
lova je na sigurnom, sada možemo nazad na početni položaj
A sad vas sve lijepo pozdravljam i želim svu sreću u daljnjem radu.
vuče malo ka da će u Brodosplit, ali vjerujem da će kao pravi Patriot završiti u DDJH
Onda mozda padne eurosuper na 13 kn
To je tako kad imaš Ekipu Sanader i co. pa onda prodaš INU za krpanje rupa imjesto da imaš keš mašinu
I što je najbolje nitko nije kriv? ni on ni ovi prije, poslje njega... lopine
Da su bar kad su prodali staru INU kojoj treba modernizacija i ulaganje, otvorili novu kompaniju i napravili novu rafineriju, modernu iz nule. Već bi se isplatilo pol investicije.
evo, svakako preporučam pogledati ovaj filmić prikladnog imena (Gore ne može) kojega se svaki puta sjetim u ovakvim i sličnim trenutcima...
evo ima ga sa titlom za skinuti na https://yts.movie/torrent/very-bad-things/6899/
To je tako kad imaš Ekipu Sanader i co. pa onda prodaš INU za krpanje rupa imjesto da imaš keš mašinu
I što je najbolje nitko nije kriv? ni on ni ovi prije, poslje njega... lopine
Da su bar kad su prodali staru INU kojoj treba modernizacija i ulaganje, otvorili novu kompaniju i napravili novu rafineriju, modernu iz nule. Već bi se isplatilo pol investicije.
Nazalost nije samo Sanader ( po meni ) tu omastio brk, bilo je tu zanimljive ekipe kad je krenula rasprodaja,
Pa ovaj index je gori od riđovke
Gdje sve samo to iskopaju, Indiana Jones im nije ravan