Rado sam kupovao Tonku, bolja od ostalih prozirnih mlijeka , nije baš bila dostupna u ST osim Interspara jedno vrijeme. Ovo me baš ljuti. 😡🤯
Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE
-
-
-
Samo uvoz i samo njesra od namirnica....indijanci i staklene perlice...mi smo Somalija sa wi fi i električnom energijom...i sa suncem, morem i maslinom...
-
pričao sam s nekim pametnim ljudima vezano za reformu zdravstva zašto baš sada kada uvodimo Euro.
poanta priče je da mi trenutno zdravstvo vodimo izvanbilančno i ono nam trenutno ne utječe na visinu državnog duga.
međutim, kako Euro zahtijeva full financijsku transparentnost, to više ne možemo odgađati i moramo sve državne obveze svesti pod platnu bilancu.
nešto slično je izvodila i Grčka, da zadovolji uvjete primanja u Eurozonu, pa im je dug kasnije eskalirao.
vjerojatno zato vlada i ne želi agresivnije intervenirati u namete da ljudima olakša inflatorne pritiske, jer sad mora "dignit kesu" na svima nama kako bi još ostalo cash-a za izvanredna plaćanja i kontrolu duga jednom kad i HZZO uđe na platnu bilancu.
baš je zaeban taj Euro za političare (zato neki i ne žele da ga uvedemo), jer će jedino još nešto moći smuljati na nekim sitnijim nabavama i uhljebljivanju, dok će sve veće transakcije nadgledati Veliki Brat iz Brisla.
stoga predlažem minutu šutnje za sve poduzetnike koje imaju 0 prihoda i 0 zaposlenih, a dobiju milijunske poslove od države u širem i užem smislu
-
SUDIONIK PROJEKTA TVRDI DA JE NIKO DALIĆ, suprug Martine Dalić, smjesta javio Tomislavu Ćoriću i Andreju Plenkoviću što se priprema, a premijer je odmah reagirao kako bi spriječio da mirovinski fond formulira i službenu ponudu za kupnju Ine, nastavljajući hadezeovsku politiku robovanja mađarskim interesima. Trebalo bi pokrenuti istražno povjerenstvo da se ispita zašto je taj projekt stopiran
EKSKLUZIVNO: ČIM JE ČUO ZA PROJEKT ‘POVJERLJIVO FA 2018-11-28 INA’ PLENKOVIĆ GA JE ZAUSTAVIO I BUNKERIRAO KAKO BI INA OSTALA U MAĐARSKIM RUKAMASUDIONIK PROJEKTA TVRDI DA JE NIKO DALIĆ, suprug Martine Dalić, smjesta javio Tomislavu Ćoriću i Andreju Plenkoviću što se priprem...www.nacional.hr -
isplati se skrenuti s rute i malo voziti lokalnim cestama
Nakon Vladine intervencije, benzinske postaje na autocesti ‘zjape‘ prazneVlada je s početkom od 21. lipnja fiksirala cijene benzina i dizela na svim benzinskim pumpama, osim na autocestama te je tako po treći puta u godinu…lidermedia.hr -
isplati se skrenuti s rute i malo voziti lokalnim cestama
A rekli nam da su ovu odluku donijeli nakon pomne analize svih mudraca okupljenih u kartelu kodnog naziva "Vlada RH".
-
Pa logicno da ce svatko natankati u Sloveniji ili mađarskoj …. Onda kad dođe ovdje na odrediste ce nataknati koliko mu treba za ovdje i da ode iz HR natrag u Slo ili mađarsku … i tamo opet puni tank.
Bar bi ja tko napravio, a vjerujem i vecina koja zna malo zbrojiti
-
pa Rade, jesi ti vodio, jesi, pa de nemoj nas još onda i ti pr.ati u jadni mozak, gdje ono Coning, kolko uplaćuje u proračun, što si se uvalio u državne jasle ko krme, ajd u gospodarstvo da jadno izvučeš iz gliba
-
Za Čačića bi se našlo mjesta u vladi, da gosp. Premijer ne bira namjerno nesposobne a da bi se on bolje isticao.
-
Rade i Plenki bi se vec na trecoj sjednici vlade posvadjali gore nego Linic i Milanovic.
Nisu to kompatibilni karakteri.
-
-
Za Čačića bi se našlo mjesta u vladi, da gosp. Premijer ne bira namjerno nesposobne a da bi se on bolje isticao.
meni on djeluje više podoban, nego sposoban, ali da zna priču i prodaajjuu m pod bubrege, to je
Čačić doživljava političku renesansu, a biznis mu krahirao: stečaj, milijunski dugovi...Radimir Čačić nekoć je bio možda najmoćniji političar, ministar graditeljstva u doba kad su se ludim tempom gradile autoceste po Hrvatskoj, potpredsjednik…www.tportal.hr -
Da čini se da je prošlo njegovih 15min, možda Paladina preuzima kormilo. 🤷♂️
-
za jednoga kvalitetnog zastupnika ništa nije skupo, malo je problem da bih većinu svrstao u sendvičare i to bi im bilo prekoviše za njiov rad za hrvatske građevine
Inflacija ih je zaobišla: Pogledajte koliko stoji jedan obrok naših saborskih zastupnikaCijene su bile identične pred tri mjeseca, prije posljednjeg vala poskupljenja, ali i u 2020.www.vecernji.hr -
Ne samo da je ta hrana jeftina, nego je i preukusna. Oduvijek sam htio biti saborski zastupnik. Volim puno pričati i puno jesti, a ne volim puno raditi. Idealni posao za mene.
-
Minstrica komentirala nabavu škampi i lososa: 'Tolike ljude treba nahraniti'Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak komentirala je nabavu cateringa za edukacije nastavnika koji će stajati čak pet milijuna kuna rekavši kako će jošdanica.hrU Saboru puni meni 15, a za gladne tu je i desert za još 4 kune, pljušte komentari: 'Razliku do...Osim očitog zgražanja na cijene, građani su komentirali kako zastupnici nisu zaslužili jesti povoljno s obzirom da većina i nije redovita na svom radno u Sab...net.hr
Svašta se da pročitati ovih dana.
Ovi fakat žive u oblacima.
-
-
de bolan obiđi malo Banovinu, možda ima još kakva zatrpana krava za kafileriju
Grlić Radman: ‘Spremni smo pružiti Ukrajini potporu za poslijeratni oporavak i rekonstrukciju‘Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman sudjelovao je u ponedjeljak i utorak na Međunarodnoj konferenciji za oporavak i obnovu Ukrajine u…lidermedia.hr -
gospodine predsjedniče, slobodno nam otkrijte što vam je onda mama napravila u 17oj godini
Milanović: Da je to meni mama napravila kad sam imao 17 godina, ja bih poludio, ali mama je mama“To mojem sinu ne znači ništa, zašto je Sanja imala potrebu istjerivat pravdu na taj način – to zna ona. Odgovaram ja. Ovdje se radi o jednom predmetu u kojem…www.vecernji.hr -
Daš jednom moraš svima, nije ni državi lako.
Zamisli, i liječnici digli glavu. I oni bi majku, ne bi više maćehu
-------Ne umanjujući važnost bilo čijeg rada, HUBOL ne prihvaća podcjenjivanje zdravstva i traži za zdravstvene djelatnike isti oblik povećanja kao što su ga dobili zaposlenici HAC-a."
index.hr
-
Hebeš državu kojoj je bitniji neki naplatničar na apsolutno nepotrebnoj naplatnoj kućici jer su to mogli rješiti vinjetama ili automatskom naplatom od vrijednosti jednog liječnika, profesora... ali valjda je to cilj političarima uništiti državu, kao i da moje dijete mora imati 5.0 makar ima znanje za 3-4, jbga.
I onda se pitamo zašto nam kao društvu ide slabo
-
-