Slobodno otvoriti thread Rat u Ukrajini.
Danas mislim da ide zaron.
Slobodno otvoriti thread Rat u Ukrajini.
Danas mislim da ide zaron.
"Kako nam je Putin oteo izvješća 2022"
Sretno svima na danasnjem trgovanju. Ovo ce biti najintenzivniji dan trgovanja u ovoj godini i trebati ce dobro odvagnuti sto kupovati i prodavati. Trebati ce procijeniti koje dionice imaju najveci potencijalni propad a koje ne. Treba uzeti u obzir rekordne q4, odlicne q1i najavljene ili vjerojatne dividende. Mislim da ratni sukobi nece trajati dulje od par tjedana i onda ce poceti diplomacija. Cim to dode burze idu opet gore. Samo je pitanje koliko ce roniti. Dakle vrlo teske odluke. Moje kljucne pozicije su ATPL, Zaba, Kodt. I upravo sve tri su u toj trilemi sad.
Generalno ocekujem crvenilo i propade do -30% u narednih 3 dana na raznim pozicijama i povlacenje kupaca. A to je ogromna prilika. I za razliku od covid propada ovaj puta su novci prebaceni za kupnju. Ajmo vidjeti.
lijepo je svjedočiti da se i naš predsjednik malo urazumio, kada je vidio da smo šaka jada u svjetskim razmjerima, te je isto dao do znanja i istočnim kolegama poprskavši ih pištoljima na vodu Made in China, koje na tržište stavljaju Janjevci
Pogledajte kako smo postali ovisnik
pravi domaći oliGrah zelenac
Te Državne nekretnine su ko' Stoliću, prostri se !
Sve skupa, sretna sam da ne znam koliko imamo ministarstava
I bolje mi je da se primim kuhače, nego novina
ò
Hrvatska propast poput Ukrajine i sa ekipom oligrahova i bizmismena sa minjistrima i krnclerarom koji nam svima svojim neradom, neznanjem i nedomoljubljem rade o glavi. Pri tome nas sve skupo kostaju.
Kandidat za novog ministra prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine - Ivan Paladina. Premrežen svim vezama s Rusima i HDZ-om.
QuoteNaime od 2009. do 2011. g. novi kandidat za ministra Ivan Paladina bio je project manager u tvrtki Titan Grupa, u kojoj je suvlasnica bila supruga nekadašnjega drugog čovjeka Sberbank Maksima Poletajeva, donatora HDZ-a.
A Plenković je u zajednici sa Maksimom Poletajevim AKTIVNO RADIO NA OTIMANJU, PLJACKI AGROKORA! (zajedno su na prezentiranim slikama)
Zadovoljstvo je da bar imamo inženjera iz IGH, dosta je više medicinskih doktora, pravnika i diplomata.
Od nemila do nedraga, ili tamo i nazad
Hrvatska je sastavni dio Europske unije, ona ne može biti izdvojena. Trpjet će iste poremećaje kao i ostatak EU. Drugo je pitanje strateških rezervi. One služe kada dođe do velikih poremećaja na tržištu. Mi ne možemo imati rezerve za pet godina, no trebali bismo moći imati za nekoliko mjeseci. Tu je važno ozbiljno pristupiti problemu da nam se ne bi dogodila afera kao ona s praznim silosima od prije nekoliko godina. Ja ću vjerovati državi da se tako nešto neće dogoditi", kaže Grgić.
Ako uz plodnu Slavoniju, uz Neretvu, Ravne KOtare, uz more u obilju ribe budemo gladni...
Al' zašto me to podsjeća na obnovu Banije ?
Svi cemo smrsavit malo i bit zdraviji.
Svako zlo za neko dobro.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…e_i_komentari_d
Hrvatska je sastavni dio Europske unije, ona ne može biti izdvojena. Trpjet će iste poremećaje kao i ostatak EU. Drugo je pitanje strateških rezervi. One služe kada dođe do velikih poremećaja na tržištu. Mi ne možemo imati rezerve za pet godina, no trebali bismo moći imati za nekoliko mjeseci. Tu je važno ozbiljno pristupiti problemu da nam se ne bi dogodila afera kao ona s praznim silosima od prije nekoliko godina. Ja ću vjerovati državi da se tako nešto neće dogoditi", kaže Grgić.
Ako uz plodnu Slavoniju, uz Neretvu, Ravne KOtare, uz more u obilju ribe budemo gladni...
Al' zašto me to podsjeća na obnovu Banije ?
ima i drugih prijetnji
mogla bi samo biti malo konkretnija o kakvim se točno prijetnjama radi
Nikada im dosta.
Povlastica, ručkova, naknada, stanova
Jedino ih nekakvo besplatno parkirno mjesto povremeno ..bucka
Nadam se da index lažeeeeeeeeeeee
Dvije se stvari bojim u životu.
Požara i bolesti.
Bojim se da vatrogasci i doktori, videći moralnu vertikalu, zaključe da im se baš i ne gasi, i ne liječi
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d
Požara i bolesti.
Bojim se da vatrogasci i doktori, videći moralnu vertikalu, zaključe da im se baš i ne gasi, i ne liječi
Ovo sa liječnicima se već događa.
Sa zubaricom vodim rat. Ne da joj se radit. Za protetiku me šalje na stomatološki faks. U čekaonici i ordinaciji nikad nigdje nikoga, a ona naručuje za mjesec dana.
S liječnicom obiteljske medicine dopisujem se e-poštom ili komuniciram preko njene medicinske sestre na ulaznim vratima u čekaonicu ( ne ordinaciju, da ne bi bilo zabune!)
Display Morehttps://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d
Požara i bolesti.
Sa zubaricom vodim rat. Ne da joj se radit. Za protetiku me šalje na stomatološki faks. U čekaonici i ordinaciji nikad nigdje nikoga, a ona naručuje za mjesec dana.
S liječnicom obiteljske medicine dopisujem se e-poštom ili komuniciram preko njene medicinske sestre na ulaznim vratima u čekaonicu ( ne ordinaciju, da ne bi bilo zabune!)
to je za vaše dobro, zdravlje je na prvom mjestu.
to je za vaše dobro, zdravlje je na prvom mjestu.
U alternativi je čini se jedini spas tj. u privatnim bolnicama i ordinacijama, ali s dubokim posezanjem u vlastiti džep.
A ovo što se uplaćuje na račun HZZO-a, je očito dobrotvorni prilog , za gomilu uhljeba, od kojih ne možeš dobiti usluge za koje uplaćuješ svaki mjesec.
Ovih dana sam tražio uputnicu za specijalistu, dobio za 5 mjeseci.
Ajmo usporediti, pukne ti guma, nekako se dovučeš sa rezervnom do vulkanizera, a on ti kaže da si za 5 mjeseci na redu, evo samo "malo" pričekajte!
cijepljenje je sad u prvom planu, ove sitnice tipa rak i slično neka čekaju. Vi ste tu da mislite na druge.