kažu građani, u r(beeee)edu je
Svih 9 vitamina je jos na broju.
Izgleda nisu zanimljivi poreznoj a ni inflacija nema utjecaja…
Porezna nema što raditi kod Gazda, tako je uvijek bilo i biti će dok je Emila i De(te)ktiva
kažu građani, u r(beeee)edu je
Porezna nema što raditi kod Gazda, tako je uvijek bilo i biti će dok je Emila i De(te)ktiva
Da malo istraže bi bilo vitamina ko žita u Đakovštini
je, onaj jedan jadan direktor umro i čiča miča gotova priča, njemu su davali valjda sjemensku za kruh
je, onaj jedan jadan direktor umro i čiča miča gotova priča, njemu su davali valjda sjemensku za kruh
David Copperfield bi osta zbunjen ka bi pokuša razotkriti razne situacije u ovom podneblju.
Još i dan danas se pitamo u slučaju đakovštine : " đe žito "
preporuka premjeru da uz paket mjera svakome dodijeli i jednu besplatnu mast za oči u ljekarnama
benzinom se ne gasi požar, da bi uhljebana opstala
Ima i stavka- Ostalo
Nasmijao bi se čovjek na to, kada tih tisuću kuna u ovoj zemlji ne bi činilo razliku mnogim ljudima imaju li što jesti , ili nemaju
a našima baš krenulo, valjda iskustvo
Još jedan kandidat za Guinnessovu knjigu.
“ najduže šetanje na trepavicama”
Sve je ovo strrrrašno
Pa ovo je državni vrh.
Ne brinite, još malo pa će i Big Boss u pržun. Samo je pitanje vremena.
Zločinačka nije nikada ni prestala sa aktivnostima ove vrste.
To je njihov način života.
Izgleda da ćemo opet morati otrpjeti dvostruki udar na burzi sljedeći tjedan. Jedan iz domaće i drugi iz inozemne radinosti.
Kaže Plenki: nastavlja se borba za boljitak hrvatskih građana...
A pod istragom pola Vlade
Ja vidim samo nečiji boljitak, ne svih nas
Sramota!
Strašno je već 30 godina...
panjina nije ni zaslužila bolje
Nevjerojatna presica briselskog čate, kraj mu je sve bliže. Doslovno otvoreno prijeti USKOK-u i DORH-u, “Zlato mi smo te postavili na poziciju, a ti ideš protiv nas”.
Sve je počelo s Agrokorom, sve će završiti s Agrokorom, ove godine nakon arbitraže konačno pada capo di tutti capi jer nakon što država izgubi arbitražu aktivirat će se i tužbe za kriminal koje sada spavaju u ladicama.
Nevjerojatna presica briselskog čate, kraj mu je sve bliže. Doslovno otvoreno prijeti USKOK-u i DORH-u, “Zlato mi smo te postavili na poziciju, a ti ideš protiv nas”.
Sve je počelo s Agrokorom, sve će završiti s Agrokorom, ove godine nakon arbitraže konačno pada capo di tutti capi jer nakon što država izgubi arbitražu aktivirat će se i tužbe za kriminal koje sada spavaju u ladicama.
Gkedajući šire ,probkem najveći i je u dorhu i uskoku ,jer sve rade po političkom nalogu ,a korumpirani su strašno ! Zato treba rekonstrukcija kompletne politikevi institucija ,a to je ogroman posao i pitanje tko bi to uradio!? A ovo su sve političko-interesnu obračuni
Mi građani bi nakon ovoga trebali izići na ulice i tražiti izbore jer to je minimum za očuvanje demokracije i institucija države, persunkcija nevinosti za političke funkcije ne postoji i to je crvena linija za svako društvo koje želi biti slobodno i demokratsko.
Kaže Plenki: nastavlja se borba za boljitak hrvatskih građana...
A pod istragom pola Vlade
Ja vidim samo nečiji boljitak, ne svih nas
Sramota!
To su samo istrage...presumpcija nevinosti na entu potenciju plus hrvatsko pravosuđe i na kraju rezultat nula (0)