ako vi tako kažete sigurno če tako i biti....baš sam na vašu preporuku neki dan kupio tpng na 32 kn.....
SAPN (SAPONIA d.d.)
-
-
-
kolega imate uredno moje postanje na Tpng da sam usao 4000kom Tpng na 33 i 34kn. I da sam iste prodao na 47kn. Sad sam usao dio opet po 39, 40 i 42kn.
TA je nauka i kaze 280kn. Ne mora biti 100% da ce dotle, al ne mozete isto i iskljuciti jer je tu linija trenda. To je tocka u Saponie koja bi kod Tpng bila ekvivalent 39kn.
-
@Neo
Kako sam i pretpostavljao slijedi pad do 280kn. Trenutno na 322kn. Ide to jos nize. Samo strpljivo.
Jesi siguran? 😂😂
-
@Neo
Kad objave cijenu po kojoj su prodali Marasku ide ti dionica iznad 400 kn a ti prodao skoro po džabe u odnosu na vrijednost dionice.
Mislio sam da si ti eminentni stručnjak.
Razočarao si me i kao druga i kao komunista, ali život ide dalje, biti će prilika .😁
-
Kolega, ja sam napisao da sam prodao na 328kn nekih 400 i kusur komada. Pola sam ulozio u Viro na 54, 58 i 60kn, jedan dio u Lkpc na 410kn, a dio u Tpng na 39, 40 i 42kn pa mi recite jesam li pogrijesio. Moj portfelj porastao 39% a Saponia nize nego fdje sam je prodao.
Ja da Saponiu kupim i na 360kn ako krene rasti opet super. Samo...ipak je TA nauka koja kaze ide to dolje. Barem ja to tako vidim. Mozda i grijesim.
-
Recite lijepo kako sam pogrijesio ako sam na Viru zaradio 47%, na Lkpc vec 15% plus, a i Tpng na 9% plusa. Ne vidim nazalost nikakvu pogresku, ja to zovem full pogodak.
Mali tip: dok na Sapn ne vidite promet preko 200-250 tisuca kuna ne dirati.
-
Što mislite sad kolega Tizian?
Ja prodao na 328kn, a evo danas na 316kn. Da ne kažem koju sam dobit zavrtio na Viru, TPNG i LKPC.
-
nije isto dal netko u dionici ima 10 000 kuna ili 100,200-500 pa samim time ne može trejdat i ulazit više puta nego je prisiljen cekat dok se neka situacija ne razvije ili odustane skroz od tog ulaganja.
Naravno ovisi i o stilu ulaganja,
Netko će cekat godinu dvije a netko nema vremena tjedan dana.
Poucak opte, kras pa i sapn,
-
ja sam Sapn istrejdao nekoliko puta, davno sam na poslovnom pisao da kupujem po 210kn kad ste se svi bojali uci. Iste sam prodao na 260 i 264kn. Kad sam uocio da cijena ipak nece padati i da kupuje AZ krenuo prvi agresivno kupovati na 266, 270 i vratio svojih 400 dionica uvecano za nekih 100kom extra. Iste sam prodavao na razinama 320, 324, 330 i 336kn a dionica je otisla na 368kn. Strpljivo sam cekao i opet vracao na 300, 290, 282 i 276kn onaj dan kad je bilo dno. Taj dan na 276kn sam ja pokupio sve.
Naravno iste opet prodao na 322, 326, 328 i 330kn. I sad cekam da dionica ponovo padne do nekih 260kn gdje bi trebao biti val C.
Cijelo vrijeme sam trejdao sa iznosom od 110 do 135 tisuca kuna. Dakle nije nemoguce.
-
kolega Neo,
Uočio sam da spominjete agresivni AZ fond, pa ako možete malo elaborirati tko je to kupovao i kada. Relativno je malo dionica u igri pa mi je čudno da sam to propustio (my bad). Inače cijenim vaš doprinos TK a i vašu taktiku jer pridonosite likvidnosti a i jasno obrazlažete svoje in-out pozicije.
-
-
Kolega Neo,
Nemojte se ljutiti što vas opet pitam za objašnjenje, jer vidim da ste aktivni i da pišete po drugim temama. A tu nema odgovora, valjda ste previdjeli...
Pa vas eto opet pitam, koji to agresivac kupuje SAPN i kada, a usput možete i odgovoriti na pitanje koje sam vam postavio u temi HT?
Nije valjda da radite samo do 16h?
-
Napisao je da je on taj agresivac koji je kupovao po 266 i 270 kn nakon što je shvatio da i AZ kupuje...
-
kolega Maratonac, vrag je u detaljima...
Kad sam uocio da cijena ipak nece padati i da kupuje AZ
Pobogu pa ne kupuje stanoviti AZ po 2 komada .... zato me i zanima koliko je taj AZ nakupovao.. jer ako je dobro AZ dobro je i meni, zar ne kolega Maratonac? Ipak se tu radi o novcima, a ti detalji mogu biti jako nezgodni, posebice ako se radi o SAPN gdje prvi dioničar ima skoro 90 posto od 658 000 dionica.
Ali opet velim, pa ne morate vi uskočiti u obranu kolege Nea radim do 16h, bude on to sve sam objasnio
-
Što mislite sad kolega Tizian?
Ja prodao na 328kn, a evo danas na 316kn. Da ne kažem koju sam dobit zavrtio na Viru, TPNG i LKPC.
Čestitam na zaradi, molim da se kao komunista zakunite na komunističku partiju i onda ću Vam vjerovati.
Ako to ne napravite, neću Vam vjerovati te će me onda to potaknuti da istražujem Vaše tvrdnje, pa bi mogao naći nepravilnosti a ne želim Vam rušiti pošteno zarađeni kredibilitet.
-
Greenhorn,
koliko se sjećam rast Saponije počeo je taman nakon stišavanja situacije s Krašem,u 10. mj. i poprilično sam sigurna da nije fond kupovao nego fizičke osobe iz top 10.
-
Kratka napomena da AZ nije kupovao Saponiju, zamijenili ste ih , sve ok.👍
-
Ma ne skačem ni u čiju obranu. Kolega je osebujan. Iznosi "činjenice" poput kockara koji se hvali dobicima. Naravno da se loši potezi ni ne spominju jer ih jednostavno nema...
-
Kratka napomena da AZ nije kupovao Saponiju, zamijenili ste ih , sve ok.👍
Treba ipak napomenuti da nije to isto kad fond ulaže koji raspolaže milijardama i fizičkim osobama s milijunima 😉
-
Ma ne skačem ni u čiju obranu. Kolega je osebujan. Iznosi "činjenice" poput kockara koji se hvali dobicima. Naravno da se loši potezi ni ne spominju jer ih jednostavno nema...
Ja razumijem potrebu svih tradera za zaradom, ali nema potrebe lagati. Štoviše, to je i kažnjivo djelo, a mislim da to nama na forumu nije potrebno širenje lažnih informacija.
@kolega tizian,
institucije će odrediti jel sve ok, vjerujte mi.
-
Saponia on Simply Wallstreet:
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-