Može li prosvijetljenje , na Pevex sam posve zaboravila.
Dobit 2022. 262 milijuna kuna, a broj dionica koliki ?
13201 dionica
To je dobit od 20 tisuća kuna po dionici ?
Posljednja je otišla po koliko, 20 tisuća eura
P/ E 7,5...
Sva se izbezumim od toliko nula
P/ E 7,5...
Pa da.. Npr., Google koji prodaje zrak ima p/e 22 a u Pevexu mogu kupiti sve od igle do lokomotive.. I katedralu s biškupom 🤣🤣🤣 to je bar p/e 35
P/ E 7,5...
Pa da.. Npr., Google koji prodaje zrak ima p/e 22 a u Pevexu mogu kupiti sve od igle do lokomotive.. I katedralu s biškupom 🤣🤣🤣 to je bar p/e 35
Po kojem kriteriju su google i pevex usporedivi?
Mogli bismo usporediti njihovu financijsku uspješnost, rast prihoda i dobiti, broj zaposlenih, veličinu tržišta i sl.
Da li je koji mali dioničar a istovremeno i forumaš otišao na skupštinu, da imamo live update? Da ne čujemo kroz korporativni PR kako je skupština prošla u konstruktivnom dijalogu 🤣
Da li je koji mali dioničar a istovremeno i forumaš otišao na skupštinu, da imamo live update? Da ne čujemo kroz korporativni PR kako je skupština prošla u konstruktivnom dijalogu 🤣
udruga malih dioničara sudjeluje na sastanku.
imaju i kontakt broj.
Ništa od dividende.
Kakvo iznenađenje. Ima li govora o potencijalnom novom vlasniku?
Naravno da ne. Rekao bi Mate Rimac, to se tiče jedino vlasnika, što bi Uprava razbijala glavu oko toga...
Ovo je nešto novo?
Da akvizirat ce Fortenovu
Da akvizirat ce Fortenovu
Iššš, iššš, pljuc, pljuc. Da ti ta misao više nije pala na pamet. Samo izazivaš vraga.
Evo novog članka.
Novih informacija = 0
Vrijeme je da se osnuje udruga hrvatskih branitelja malih dionicara PEVEX ,inace cemo sutke pasti i ostati i bez dividende i bez dionica
Vrijeme je da se osnuje udruga hrvatskih branitelja malih dionicara PEVEX ,inace cemo sutke pasti i ostati i bez dividende i bez dionica
Tako su branili i RIZO pa vidi gdje je dosao.
nema dividende ,sve dok se vodi sudski spor sa većinskim ?
tako je moje mišljenje.
hoće li doći do prodaje ,nepoznato.
hoće li biti nekog preuzimanja ima da se vidi
čekaj,tako stoji u prijevodu
Nema dividende jer Pavo hoće prodati za što veću lovu kako bi utukao pare u Fortenovu.
Ovo što Bubalo lupenda su gluposti i ne treba vjerovati tome kriminalcu
Zar ne bi prodao za vise para da investira te pare? Sumnjam da ce netko za kunu na racunu platiti vise od kune