https://lidermedia.hr/tvrtke-i-trzis…u-cijena-148676
Nažalost, nemam pretplatu za cijeli članak.
Ja nažalost nemam par tih dionica 😂
https://lidermedia.hr/tvrtke-i-trzis…u-cijena-148676
Nažalost, nemam pretplatu za cijeli članak.
Ja nažalost nemam par tih dionica 😂
Čuo sam da je danas navodno trgovano po cijeni 14teur/kom. Zna li netko jeli to točna informacija? Koliko kom je prošlo?
4 komada po 14000 eurića-kupac nepoznat a i prodavač...
Čuo sam da je danas navodno trgovano po cijeni 14teur/kom. Zna li netko jeli to točna informacija? Koliko kom je prošlo?
5 komada
Vidim da u Sesvetama plaća najam Francuzima a na Žitnjaku isto nekima-
To bi značili da je on uglavnom u najmu?
Danas u Jutarnjem, između ostalog piše da dvoje interesenata radi dubinsko snimanje.
O preuzamnju više piše u naslovu nego u tekstu....
želim svima svako dobro koji su unutra, ali kad vidim vlasničku strukturu nisam baš siguran da će i mali dobro proći.
želim svima svako dobro koji su unutra, ali kad vidim vlasničku strukturu nisam baš siguran da će i mali dobro proći.
"neće mali omastiti se"----dionica nije Ledo ili Jamnica da dođe do totalnog gubitka uloženog
Ja sam mišljenja da uopće ne ovisimo o trenutnoj vlasničkoj strukturi nego o budućoj. Odnosno hoće li novi vlasnik ići sa ponudom za isplatu prema svim dioničarima.
Ako ne budu išli, koji su im sve načini da izbiju dionice/vrijednost iz ruku malih?
1) Razvodnjavanje putem dokapitalizacije
Ima li još koji način?
Ima, kontrasplit odnosno novo spajanje dionica recimo 100 u jednu novu. Taj model je relativno pošteniji jer ostavlja mogućnost da dionicari odluče se zele li dokupiti ili prodati.
Dakle nešto slično što su radili na Proficiu, odnosno što su trebali napraviti pa su odustali.
Dakle nešto slično što su radili na Proficiu, odnosno što su trebali napraviti pa su odustali.
Nisu odustali nego im nije proslo jer su mislili da se nitko nece javiti i pokusati dokupiti dionice .
Ne kužim, jel ovo neka zajebancija ili ?
Ne kužim, jel ovo neka zajebancija ili ?
Neslana prvoaprilska šala.
ovo je rickrolanje , stara fora
"Neslužbene informacije govore kako je inicijalni poziv upućen prema desetak investitora koji su dosad iskazali zanimanje za Pevex, a riječ je uglavnom kompanijama iz sektora i investicijskim fondovima"
Ajde konačno neke konkretnije informacije...
++ zanimljivi info:
"iz dioničarskog trojca koji će tržištu ponuditi svoje dionice istupio Jurica Lovrinčević"
JL o Pevexu u JL
Frajer je poveći s*rator. Zbog njega nije predana LEI oznaka (delist) te su se i tada prikazivale sumnjive rezervacije...
Radić mu je bio dobar kada je trebalo kupiti paket dionica (17) u vlasništvu grada Bakra. Tada su išli on i Radić sa svojim filijalama na natječaj i Jurica je ipak odustao kad su vidjeli da mogu jeftinije proći...
Na Hita-otc se prodalo po 19 500 eura danas.