Čini se da će se obje dionice vratiti na početne položaje.
ADRS (Adris grupa d.d.)
-
-
-
Nisam pump&dump ovdje očekivao vidjet.
-
Dobro sam zaključio, ništa se ne događa, premali prometi su to ipak jasno signalizirali.
QuoteADRIS GRUPI d.d., kao Izdavatelju, nisu poznate nove okolnosti ili činjenice koje utječu ili bi mogle utjecati na cijenu financijskog instrumenta uvrštenog na uređeno tržište, a koje ne proizlaze iz informacija koje su ranije dostavljene Burzi ili su javno dostupne.
-
Pogledajte Bid - Ask na Maistri
-
To kao jedna ili još koja osoba kojoj je svejedno da li će ili neće prodati stavi neku veću količinu na prodaju i nakon nekoliko uspjelih prodaja povisi cijenu i ako opet proda izgleda da cijena raste i krene silna kupnja bez razloga.
-
To kao jedna ili još koja osoba kojoj je svejedno da li će ili neće prodati stavi neku veću količinu na prodaju i nakon nekoliko uspjelih prodaja povisi cijenu i ako opet proda izgleda da cijena raste i krene silna kupnja bez razloga.
Na taj način može jedino srušit cijenu.
-
Na taj način može jedino srušit cijenu.
Neće srušiti cijenu kad ponestane svih koji stavljaju nalog na prodaju ispred njegovog, pa cijena dionici duže vrijeme na istom mjestu, a onda krene.
-
U svakom slučaju ovolika razlika između redovne i povlaštene nije normalna ili će jedna rasti ili druga padati
-
pa ni ovo današnje trgovanje nije normalno!!! probni baloni?
-
moguće da trezor skuplja
HT je poslao obavjest da kupuje ubrzano za trezor
možda ima logike ,možda ne.!
-
-
moguće da trezor skuplja
HT je poslao obavjest da kupuje ubrzano za trezor
možda ima logike ,možda ne.!
Nije moguće, ADRS se oglasio, kažu da nemaju veze sa ovim.
-
Maistrini hoteli su bez premca u RH. Što taknu, pozlate. Do nedavno Adris, dobra firma, loša dionica. Rekla bi da, ipak, oni kupuju i Maistru i svoje dionice. Neće ih jeftino prodati.
-
Ne znam, meni je kao nekom dugoročnom value investitoru ADRS2 skroz ok. P/B je 0,76, zadržana dobit im je enormna, redovno isplaćuju dividendu, p/e je oko 15 što je samo po sebi solidno, a uz ovakav P/B meni je to zapravo dosta jeftino. Kratkoročno gledano, P/B i P/E će se vrlo vjerojatno pozitivno korigirati nakon izvješća za Q3.
Pretpostavljam da su stari dioničari nezadovoljni jer je cijena na razinama iz 2016. i debelo ispod razina od početka 2020. stoga razumijem frustraciju. Moram priznati da tada nisam pratio adris i ne znam što se sve događalo, ali pretpostavljam da je tada p/e bio puno veći. U dionici sam od početka 2021.
Dionica sama po sebi daje neku diverzifikaciju. Fundamentalno izgleda jako dobro. Redovno isplaćuje vrlo solidnu dividendu oko 4% koja se čak ni ne oporezuje, a s obzirom na zadržanu dobit, vrlo lako moguće da se neće oporezivati još godinama. S obzirom na lovu na računu vrlo lako moguće da će odraditi i neku akviziciju. Cijena dionice bi mogla biti i veća, ali čemu žurba, kupujemo dok je povoljno i skupljamo dividendu, a prava vrijednost će se kad tad otključati, barem donekle. Imam je skoro 10% u svom portfelju i dokupljivat ću još. ADRS2 mi nije i neće mi ni biti glavna dionica u portfelju, ali ju držim zbog diverzifikacije portfelja i sretan sam s njom. Možda je glupa paralela, ali ja na nju gledam kao na bolju verziju HT-a, barem gledano po fundamentima i potencijalu rasta.
-
Ne znam, meni je kao nekom dugoročnom value investitoru ADRS2 skroz ok. P/B je 0,76, zadržana dobit im je enormna, redovno isplaćuju dividendu, p/e je oko 15 što je samo po sebi solidno, a uz ovakav P/B meni je to zapravo dosta jeftino. Kratkoročno gledano, P/B i P/E će se vrlo vjerojatno pozitivno korigirati nakon izvješća za Q3.
Pretpostavljam da su stari dioničari nezadovoljni jer je cijena na razinama iz 2016. i debelo ispod razina od početka 2020. stoga razumijem frustraciju. Moram priznati da tada nisam pratio adris i ne znam što se sve događalo, ali pretpostavljam da je tada p/e bio puno veći. U dionici sam od početka 2021.
Dionica sama po sebi daje neku diverzifikaciju. Fundamentalno izgleda jako dobro. Redovno isplaćuje vrlo solidnu dividendu oko 4% koja se čak ni ne oporezuje, a s obzirom na zadržanu dobit, vrlo lako moguće da se neće oporezivati još godinama. S obzirom na lovu na računu vrlo lako moguće da će odraditi i neku akviziciju. Cijena dionice bi mogla biti i veća, ali čemu žurba, kupujemo dok je povoljno i skupljamo dividendu, a prava vrijednost će se kad tad otključati, barem donekle. Imam je skoro 10% u svom portfelju i dokupljivat ću još. ADRS2 mi nije i neće mi ni biti glavna dionica u portfelju, ali ju držim zbog diverzifikacije portfelja i sretan sam s njom. Možda je glupa paralela, ali ja na nju gledam kao na bolju verziju HT-a, barem gledano po fundamentima i potencijalu rasta.
Kolege forumaši, dajte vaša mišljenja, ne samo lajkove, želimo čuti i drugu stranu i drukčije stavove. Dajde malo...
-
moje je mišljenje ako raste cijena samo redovnoj, mora rasti barem otprilike i povlaštenoj
pod uvjetom da nisu mijenjani neki odnosi
a vidimo da se Adris oglasio i nema što dodati
ergo: 'sindikat' investitora opet na djelu
i mi dobili svoj GameStop meme trejding?
-
Rekao bih da Adris više i nema toliko love na računu.
Kolege forumaši, dajte vaša mišljenja, ne samo lajkove, želimo čuti i drugu stranu i drukčije stavove. Dajde malo...
Evo malo druge strane, nema tu više na računu nešto posebno novaca, pogotovo ako pogledamo koliko je prije bilo i u odnosu na TK.
Imam Adris2.
-
Evo malo druge strane, nema tu više na računu nešto posebno novaca, pogotovo ako pogledamo koliko je prije bilo i u odnosu na TK.
Imam Adris2.
Ako se tu radi o novcu u banci, baš sam to pogledao danas u jutro, onda izgleda ovako;
-
Imam Adris2.
Ako se tu radi o novcu u banci, baš sam to pogledao danas u jutro, onda izgleda ovako;
To je konsolidirano? Pogledajte nekonsolidirano, koliko stvarno Adris drži, ne kćeri. Pa usporedite to sa prije.
-
Bogami, kolega kiseli pokazao kisele podatke koji će se do kraja godine po debljati ali koliko će od toga otići na obnovu hotela ili to ide iz kredita.
-
To je konsolidirano? Pogledajte nekonsolidirano, koliko stvarno Adris drži, ne kćeri. Pa usporedite to sa prije.
Dani zajmovi i depoziti su im sa 0 narasli na 57 milijuna eura. Plus, potraživanja od članica grupe su narasli za 50 milljuna. Tu se možda krije odgovor na vaše pitanje.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.) 2.8k
- harpun