Kada je GS Adrisa?
ADRS (Adris grupa d.d.)
-
-
-
Kada je GS Adrisa?
A ko će njima znati, oni su totalno netransparentni. Lani je vrijeme objave GS tj.objava dividende bilo 13.travnja.
Ove godine može biti danas ili do konca ovog mjeseca.
Ali gledajući cijenu dionice /koja je pošla malo gore /,vrijeme objave je blizu.
-
Cijena dionice u dobrom minusu danas i po rezonu napisanom gore izgleda da nema dividende. Hahaha.
-
Nikako da jave za dividendu i skupstinu
-
Očekujem 2.5 €, u skladu sa ritmom podizanja zadnjih par godina. To je ukupno manje od 40 milja €, a trenutno sjede na 270 mil € keša. I još k tome skoro 10% se vraća natrag na račun zbog vlastitih dionica.
-
Dividenda 2.35 EUR!
Iz zadržane dobiti. Dakle neoporezivo.
-
Dividenda 2.35 EUR!
Iz zadržane dobiti. Dakle neoporezivo.
Čini mi se iz 2011. dakle da, neoporezivo. Ipak, očekivao sam oko 2,8 oporezivo na temelju rezultata iz 2022. Ali ok,
-
Ocekivao sam veci rast. Ali i vecu div.. 2.6barem
-
Ocekivao sam veci rast. Ali i vecu div.. 2.6barem
Povlaštena je zadnja dva tjedna već odradila rast od skoro 3€, dok je redovna stagnirala....sada je razlika između dvije dionice svega 5€, a bila je po 8-9€
-
Ovo je spalionica novaca, i ogroman oportunitetni trošak.
Tri slova. Prvo je F.
Za iznos dividende.
Na ostatku valjda sjede. Ko' Patak Bajo
-
-
Kapital/keš se topi i ždere ga inflacija a dug se povećava. Investirani kapital nema povratka već godinama a traži još teške miljone eura investiranja. Netko je napisao da objavom dividende adris će rastom podići crobex preko 2300 a ja prenio. Daj bože da bu tako pa bi bilo dobro vidjeti TA za adris i crobex
-
Ovo je spalionica novaca, i ogroman oportunitetni trošak.
Tri slova. Prvo je F.
Za iznos dividende.
Na ostatku valjda sjede. Ko' Patak Bajo
Pa izvrsno je danas redovna porasla, skoro pa za cijelu dividendu!
-
Kapital/keš se topi i ždere ga inflacija a dug se povećava. Investirani kapital nema povratka već godinama a traži još teške miljone eura investiranja. Netko je napisao da objavom dividende adris će rastom podići crobex preko 2300 a ja prenio. Daj bože da bu tako pa bi bilo dobro vidjeti TA za adris i crobex
PODR i ERNT imaju valjda 18% težine indeksa. ATGR je sam preko 10% i ne vidim ništa što bi doskora podiglo cijenu. Na ADPL vidim korekciju na stotinjak kuna, dakle na 13,nešto eura. HT će krenuti urušavanje cijene idući mjesec i tko zna gdje će biti dno.
Naravno, kako kaže kolega hugh , ne znam što ekipa sa ZSE puši, ali bih volio i ja probati malčice toga.
ADRS je potpuno nepredvidiv zbog niza faktora, iako je fundamentalno ok, a i divka je oke. Težina 10,55% na povlaštenoj.
-
Po meni napisano je ok a zašto je palac dolje i to 2x jer po napisanom nema što podići crobex. Ht će past a gdje će se investirati divka. U adris??
-
PODR i ERNT imaju valjda 18% težine indeksa. ATGR je sam preko 10% i ne vidim ništa što bi doskora podiglo cijenu. Na ADPL vidim korekciju na stotinjak kuna, dakle na 13,nešto eura. HT će krenuti urušavanje cijene idući mjesec i tko zna gdje će biti dno.
Naravno, kako kaže kolega hugh , ne znam što ekipa sa ZSE puši, ali bih volio i ja probati malčice toga.
ADRS je potpuno nepredvidiv zbog niza faktora, iako je fundamentalno ok, a i divka je oke. Težina 10,55% na povlaštenoj.
baš to, i ja bi volio malčice toga probati.
Dobro si to ustvrdio, ne vidim prostora za porast Crobexa do jeseni. A na jesen može biti svašta.
-
Sad kad su svi sigurni u pad možda crobex skoči😀
-
Sad kad su svi sigurni u pad možda crobex skoči😀
ako ima maminih para i tuđe love ja uopće ne sumnjam u to..........al treba prvo s mamom vidjet koliko para ima za proćerdat ako ima......trebat će i blesavi novac nešto pitat jel trenutno još uvijek ima žarku želju za spaljivanjem a dijelom je i natjeran "jel nema kud" pa pleše dok još muzika svira a pjesme su baš dobre a može on i na pokoju lošu odplesat.........dok ima love ima i zabave a oćekivanja su vani niska a kod nas ni ne postoje pa je onda sve dobro.......
-
Ako amerikanci izdrže svibanj, sve što vrijedi kod nas do jeseni će skočit deset petnaest posto. Uvik kontra😀
-
bit će jako napeto u amera jel mjesecima su stvarane potpore koje bi mogle izdržat ovaj pad da ne dođe do toga da ode sve u "propast" ali opet, oni su ameri i njima nikad nije problem razvalit te potpore u "sat vremena"......no gore se iovako ide po stepenicama a dole liftom......
-
čitajući članak 9 u pozivu na glavnu skupštinu gdje piše da će u roku do 5 godina (kada bude naj povoljnija cijena)doći do povećanja temeljnog kapitala za nekih 18% izdavanjem novih dionica čime bi po sadašnjoj cijeni(a cijena će ići gore)skupili preko 170 mil. eura.
sigurno misle nešto kupiti. najvjerojatnije od države.možda ostatak CROS ili ACI a možda odu u Sloveniju.živi bili pa vidjeli.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner