Ništa čini se od štrukli, treba se držati pršuta i maslinovog.
ZABA (Zagrebačka banka d.d.)
-
-
-
- Mozda cekaju pad cijene pa delist.
-
Baš me zanima koliko će roknuti...tipujem na 60,00
Roki, ti bi da rokne
-
Baš me zanima koliko će roknuti...tipujem na 60,00
Roki, ti bi da rokne
ma ja bi da isplate dividendu, previše imam te zabe, nema smisla dokupljivat...
-
Kako je ZABA ukrala Božić?
-
Zar je moguce da dividende ne bude?
A toliko sam bio nekako uvjeren da ce biti isplacena jos u ovoj godini
-
Tko zna, možda i bude nešto od tog delista o kojemu se šapuće. Imaju dobiti da isplate sve po ponderiranom prosjeku i još im ostane milijardica
-
Nisi jedini kolega. Meni je to bio zicer u portfelju. Ali po tko zna koji put potvrdilo se pravilo da nema zicera na burzi.
Ono sto veseli je da je za ocekivati da u isplatu dividende u 2022. ulazi jos i 2021.godina pa bi sve manje od 9kn bilo razocaravajuce. Ne mozemo nista nego cekati i vidjeti kako ce zavrsiti ova prica.
-
Nisi jedini kolega. Meni je to bio zicer u portfelju. Ali po tko zna koji put potvrdilo se pravilo da nema zicera na burzi.
Ono sto veseli je da je za ocekivati da u isplatu dividende u 2022. ulazi jos i 2021.godina pa bi sve manje od 9kn bilo razocaravajuce. Ne mozemo nista nego cekati i vidjeti kako ce zavrsiti ova prica.
Da , za ocekivati.
Kao i sada ,a onda sipak.
-
Smrdi mi scenario na PBZ. Kopija.
Nije bilo ni jednog razloga da ne isplate.
Barem 2.5 kn po dionici od prosle godine.
-
-
Smrdi mi scenario na PBZ. Kopija.
Nije bilo ni jednog razloga da ne isplate.
Barem 2.5 kn po dionici od prosle godine.
Zato nerasprodajimo! nego barem držimo cijenu... možda nadokupim 100njak komada, iako to ne preporučujem, to je vj samoubilački, ali spreman sam to malo izgubit samo da im dignen cijenu prije delista 😈
-
Da bi rasprodao , moras znati sta dalje.
Inflacija gricka kao mis sir. Pomalo.
Za vani nisam toliko upucen u sto .....
Recimo da znam par dionica u regiji koje daju 8- 13% redovito divku i to traje niz godina....
Ali nije regija Njemacka.
Kog zanima neka pita.
-
Nije toliki problem delisting koliki je squeeze out.
-
Ja kupujem u ovome padu, prosjek za sad 63 kn. Nije da propada firma, samo nema divke. Dno bi cijena trebala nać na 60-61 kn.
-
Ako nema sad dvike, ne mora značit da neće bit....početkom iduće godine.Ja svoje neću prodavat..možda još malo skupim ako padne ispod 60..
-
A što sad pametno reći?
Nadam se da će neko od kolega postaviti pitanje dividende na skupštini i ovdje prenijeti odgovor , makar kakva god to floskula bila.
-
je li moguce da su koristili korona poticaje pa zato "ne smiju" isplatiti divku u 2021.?
-
Slično je bilo na još jednoj dionici, na prijedlogu agende za skupštinu ni riječi o dividendi. A onda je ipak na samoj skupştini izglasali. Da li netko zna primjer iz Zabine prošlosti? Ja sa još nadam iznenadjenju. Ovo je samo fora za jeftiniji dokup.
-
Slično je bilo na još jednoj dionici, na prijedlogu agende za skupštinu ni riječi o dividendi. A onda je ipak na samoj skupştini izglasali. Da li netko zna primjer iz Zabine prošlosti? Ja sa još nadam iznenadjenju. Ovo je samo fora za jeftiniji dokup.
Da, bilo je na Podravkinoj skupštini cirkusa. Zaba je uredna koliko znam. 🤷♂️
Dioničarima Podravke dividenda od 9 kuna po dioniciGlavna skupština Podravke je u četvrtak prihvatili protuprijedlog predstavnika države po kojem će se dioničarima iz prošlogodišnje neto dobiti isplatiti…www.tportal.hr -
Mislim da je isto bilo i kod medike išao je skupštini protuprijedlog i isplaćena divka, al mislim da ovo nije u skladu sa dobrim poslovnim običajima da se nagrađuje nadzorni odbor a nedaje divke
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner