Luky tu vidim i dalje izlazi ko slon iz staklarne...
ZABA (Zagrebačka banka d.d.)
-
-
-
Moram priznati da je dosta neugodno vidjeti da i dalje izlazi pogotovo sad prije nego što će ZABA isplatiti (bar nas većina ovdje tako očekuje) masnu dividendu.
-
Moram priznati da je dosta neugodno vidjeti da i dalje izlazi pogotovo sad prije nego što će ZABA isplatiti (bar nas većina ovdje tako očekuje) masnu dividendu.
Buy the dip
-
Mislim da je sasvim logično da izlazi prije ev. divke. To je radio i Boban u ADPL. Jednim djelom izlazi jer ima likvidnost a s preostalim djelom će dobiti divku. Kad bi izlazio poslije divke više bi srušio cijenu a to ne želi.
-
Nekako sam sigurna u to da će biti dividende, i to pristojne.
A da imam papira koliko gosp. Lukovič, izlazila bih svaki dan pomalo, doživotno
-
Svi mi nastojimo uštedjeti za stare dane i da imamo nešto kad odemo u mirovinu. F.L . je otišao u mirovinu a ako sad neće trošiti ušteđevinu a kad će.
-
Svi mi nastojimo uštedjeti za stare dane i da imamo nešto kad odemo u mirovinu. F.L . je otišao u mirovinu a ako sad neće trošiti ušteđevinu a kad će.
Frane naš ulaže u svjetliju budućnost i još veću mirovinu, onda će trošiti
Tvrtka Franje Lukovića dobila gotovo dva milijuna bespovratnih kuna za razvoj protueksplozivnih led svjetiljkiTvrtka Data link dobila je 1,9 milijuna kuna bespovratnih sredstava za projekt 'Komercijalizacija inovativnih protueksplozivnih led svjetiljki'. RIječ…lider.media -
Koliko gosp. ima još kapule za prodat?
-
mislim da gospodinu ne bi bio problem dobiti i kakvu posudbu od Talijana, ako njemu ponestane, možda će im on i biti posrednik u prodaji
-
je,Talijani fino driblaju, loptu uopće ne vidiš, evo primjer Viktor Lenac,nema lopte!
-
-
Da svakog dana svaki sat proda jednu trebalo bi mu 43 godine i 8 mjeseci da proda sve.
Ali to pod uvjetom da ne reinvestira dividendu
-
-
Sve su banke u Hrvatskoj u prvoj polovici 2021. poslovale u plusu, evo koje su imale najveću dobitHNB objavio službene podatke o poslovanju kreditnih institucija koji sugeriraju da negativni utjecaj koronakrize na financijsko tržište jenjavanovac.jutarnji.hr
Eto ne znam sto se ceka sa micanjem blokade za isplatu dividende...
-
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…-dobit-15098963
Eto ne znam sto se ceka sa micanjem blokade za isplatu dividende...
a jel zna netko kako su poslovali oni kurviši iz Karlovca, nema nigdje ništa, kao da je to albanska banka
-
Čeka se da se makne onaj nalog sa aska na Zabi.
A jadan je onaj tko se sa toliko papira mora smucati burzom, umjesto da nazove brokera i to dogovori uz kavu ili iz udobnosti svog doma
No, držim da nije pitanje da li će dividende biti, nego je pitanje samo - Kada će ?
-
novac.hr
Najveću dobit u prvih pola godine imala je Zagrebačka banka, 707,5 milijuna kuna, 11,7 posto više nego u istom prošlogodišnjem razdoblju. To je 2,20 kn po papiru, u pola godine.
Broj dionica ZABA-R-A:
(nominala=20,00 Kn)320.241.955 -
Čeka se da se makne onaj nalog sa aska na Zabi.
A jadan je onaj tko se sa toliko papira mora smucati burzom, umjesto da nazove brokera i to dogovori uz kavu ili iz udobnosti svog doma
No, držim da nije pitanje da li će dividende biti, nego je pitanje samo - Kada će ?
To je jasno da nije upitna isplata mislim da to svi imaoci dionice znaju. Koliko se sjecam HNB se obvezao da ce tu odluku preispitati do 30.9.2021. sto nije vise tako daleko. Pri tome su najavili da ce uzeti u obzir gospodarska i zdravstvena kretanja. S obzirom da podaci o BDPu pokazuju +16.1% to nadilazi sva predvidanja i daleko je od 5% sto se granicno smatra dobrim porastom. Dodatno stozer je ublazio epidemioloske mjere s danasnjim danom. Zar nije onda logika da se donese odluka o ukidanju moratorija? Ili ce o tome odlucivati broj covid slucajeva na kraju rujna sto bi bilo suludo.
Zna li netko ima li HNB najavljenu neku sjednicu na kojoj ce se ovo odlucivati ili se samo ceka neko njihovo priopcenje 30.9. po tom pitanju?
-
Ako je ukinuo ECB kako nasi mogu da drze taj moratorij ?
-
A eto i krivca za bulletproof ask
Zaprešić d.o.o
Ispali iz Top 10
Imali su 172 tisuća komada papirića.
Još da nam je znati hoće li izaći u cijelosti
Jer ako kane, veselja će nam biti idućih nekoliko godina.
I don't care. Kažu da je u doba inflacije uputno imati i banke u portfelju
-
I da i ne...
Malo me muci ta teza, jer ako se ocekuje jaci prinos po kamatonosnoj imovini onda bumo vidili (kaze FeD ide tapering ali ne i kta), kako je objasnjavo kolega StBratko. Drugi bitan faktor RH pristupa eurozoni, nista od rasta spreada u odnosu na bund, odnosno prije je za ocekivat smanjenje, odnosno dodatni pad prinosa na kta imovinu.
Gdje naci dodatni prihod? Naknade...
A tu konkurencije fintecha nije bilo kad se ta teza pisala i svih slicnih koji nagrizaju marze.
Hm?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k