Presuda Vrhovnog suda u korist banaka (najviše profitirala ZABA) je u velikom utjecaju na cijenu.
Bojao si se da ce biti drukcije ? Banke su ipak banke ...
Presuda Vrhovnog suda u korist banaka (najviše profitirala ZABA) je u velikom utjecaju na cijenu.
naravno kad su 'izlobirale'
volio bih vidjeti što je taj sudački šljam dobio zauzvrat: ljetovanja, 'seminare' i ostale pogodnosti se više ni ne skrivaju, to je pod normalno kad su im male plaće
pravda je spora ali dostižna
netko je iskrcao cca 700.000 eur malo prije kraja trgovine...
ima tko kakvu pretpostavku šta se to valja tu kod zabe?
inače, čini mi se dosta se tu nešto vrti iz šupljega u prazno, mnogo trgovine a cijena i glavni dioničari isti
netko je iskrcao cca 700.000 eur malo prije kraja trgovine...
ima tko kakvu pretpostavku šta se to valja tu kod zabe?
inače, čini mi se dosta se tu nešto vrti iz šupljega u prazno, mnogo trgovine a cijena i glavni dioničari isti
Nisam radio jače analize ali tvrtka ima dobre marže i ne radi spektakularno ali i više nego ok i k tome je cijena niska ....
Kako niska cijena ako je p/ e. 15 ??, Prosjek za bankarski sektor je oko 10
Kako niska cijena ako je p/ e. 15 ??, Prosjek za bankarski sektor je oko 10
Računao si ili ? Nemam neke novce u zaba pa se ne zamaram ali sam neki dan vidio da je ispod 10 sto je i vise nego dobro za bankarski sektor, pogotovo za banku koju matica cjedi ... Zarada po dionici je nesto ispod 3E a cijena dionice je 25E. Ako imas drukciji podatak podijeli ga sa nama. Hvala
Imaju neto dobit ispod 600 M, i to je EPS ispod 2,0 EUR.
Da zaštekaju jedan kvartal cijena bi se korigirala.
Bankarski sektor je doživio svoj vrhunac i teško da može još da ide prema gore.
Imaju neto dobit ispod 600 M, i to je EPS ispod 2,0 EUR.
Da zaštekaju jedan kvartal cijena bi se korigirala.
Bankarski sektor je doživio svoj vrhunac i teško da može još da ide prema gore.
Mislim da se ne trebamo brinuti za banke
Zaustavljeno snižavanje kamata.
Europska središnja banka potvrdila je u četvrtak važeće kamatne stope u eurozoni, označivši pauzu u snižavanju troškova zaduživanja, uz upozorenje da bi poremećaji u svjetskim opskrbnim lancima mogli ograničiti proizvodne kapacitete kompanija i potaknuti inflaciju.