Ponestalo municije ?
ZABA (Zagrebačka banka d.d.)
-
-
-
Ponestalo municije ?
Mislim da je vrijeme od marende!
Ovo kupovanje je uzelo energiju!
-
Jadni moji forumaši, "Pa to je sve dogovorena transakcija,a izgleda da kupuju mali dioničari.
Da je sve tako jednostavno na bilo kojoj Burzi svijeta , svi bi bili bogati. Svi bi kupili jeftino i prodali 2x skuplje.
Spustitie se na zemlju , u životu je sve dogovoreno " Od svih ratova, pandemija ,rušenju blizanaca i rata u Ukraini.
Ne nasjedajte na bahatost pojedinaca. LP.
-
Jadni moji forumaši, "Pa to je sve dogovorena transakcija,a izgleda da kupuju mali dioničari.
Da je sve tako jednostavno na bilo kojoj Burzi svijeta , svi bi bili bogati. Svi bi kupili jeftino i prodali 2x skuplje.
Spustitie se na zemlju , u životu je sve dogovoreno " Od svih ratova, pandemija ,rušenju blizanaca i rata u Ukraini.
E to me je uvijek zanimalo. U čemu je posebnost broja 2? Zašto stajete na 2x? ZABA je u zadnjih 10 godina ostvarila total return od 489 %, dakle 5,89x. Za to ostvariti niste morali kupovati/prodavati kad god je neki 2x naletio nego je bilo dovoljno samo to čvrsto držati.
-
E to me je uvijek zanimalo. U čemu je posebnost broja 2? Zašto stajete na 2x? ZABA je u zadnjih 10 godina ostvarila total return od 489 %, dakle 5,89x. Za to ostvariti niste morali kupovati/prodavati kad god je neki 2x naletio nego je bilo dovoljno samo to čvrsto držati.
Tako je , ja sam Zabu prije 5 god. kupio po 57,oo kuna i prodao po 11,90. Nisam uspio pokupiti dividendu, ali nema veza ,meni je dovoljno. Možda će ZABa i do €15, ali otom potom.Ne treba biti pohlepan, i pazitie se istiskivanja, kao i PBZ.
-
zaista bi plakao od muke da me istisnu po 12 eur ...
-
Lik ima 73 godine. Šta će mu koji k**** više dionice. Neka proda i uživa do kraja života. Živi kao car. Bez straha hoće li roknuti zbog COVIDA, Putina, Mate ili Šime... razuman potez. Čudan način prodaje ali razuman potez.
-
Lik ima 73 godine. Šta će mu koji k**** više dionice. Neka proda i uživa do kraja života. Živi kao car. Bez straha hoće li roknuti zbog COVIDA, Putina, Mate ili Šime... razuman potez. Čudan način prodaje ali razuman potez.
Možda se osjeća kao mladić. Sve je to relativno. Charlie Munger sa svojih 99 mu skoro pa može biti djed. On se još aktivno bavi investiranjem za svoj račun, Berkshire Hathaway i Daily Journal Corp.
-
Luković Franjo na dan 21.07.2023 imao je 375501 dionica Zabe, u zadnjih 30dana prodao je 7334 dionice ZABA-e.
Moja osobna procjena je da je 35-40% ovog gore broja dionica zaključno sa danom 25.7 prodano.
-
Samo se vi veselite kupnji Zabe. Mene je povijest naučila da je netom nakon velike prodaje gosp. Lukovića započeo burzovni krah na ZSE. Zna stari lisac kada je vrijeme za podviti rep.
čovjek ima privatni biznis (ulaganja), treba mu para
to je to, ništa više!
-
-
Čudno kako sa svojim vezama nije dogovorio prodaju s par fondova, nego ovisi o malim ulagačima.
-
Čudno kako sa svojim vezama nije dogovorio prodaju s par fondova, nego ovisi o malim ulagačima.
Ako market ne može sam u nekoliko dana apsorbirati 0.12% dionica ZABA-e, sa dva odlična kvartala iza sebe i daljnjim potencijalom za takvom zaradom, po meni bolje da ga nema...
-
Već je jučer iza podne bilo očigledno da to neće iće dalje.
Ako on ne uspije ostatak svojeg paketa prodati na drugi način, onda je vrlo vjerojatno da ce vaga prevagnuti na drugu stranu.
Pitanje je samo do koje mjere.
-
Već je jučer iza podne bilo očigledno da to neće iće dalje.
Ako on ne uspije ostatak svojeg paketa prodati na drugi način, onda je vrlo vjerojatno da ce vaga prevagnuti na drugu stranu.
Pitanje je samo do koje mjere.
Danas je crveni dan, tako da nije mjerodavan za ništa...ugrubo ZABA( ako uzmemo podatke za 2Q kao mjerodavne), svaki kalendarski dan zaradi 1.5 milijun eura, a to znači i svetkom i petkom. Znači samo od jučer konzervativno 1.5 milijuna eura zarade.
-
Jucer je na kraju dana bilo ostalo 260k i nesto sitno komada.
Trenutno i dalje na prodaji skoro okruglo 260k komada.
Znaci, do 12h danas nista nije prodao.
-
Ako market ne može sam u nekoliko dana apsorbirati 0.12% dionica ZABA-e, sa dva odlična kvartala iza sebe i daljnjim potencijalom za takvom zaradom, po meni bolje da ga nema...
I HPB je na ponudi s dosta većom količinom za prodaju... Na tržištu nema neograničene količina kapitala. Vidjet ćemo kako će danas i sutra ići trgovanje. Danas je za sada po 12 € prodana 1.591 dionica. Još ih je 259.391 na prodaji po toj cijeni.
-
Ovim tempom do Nove godine je out
Papira svima, koliko nas ima !
Aj ste nekakvi, rok držanja papira vam je otprilike par minuta
Kupila Zabu, pozicija long, ni ne gledam je više
-
Jucer je na kraju dana bilo ostalo 260k i nesto sitno komada.
Trenutno i dalje na prodaji skoro okruglo 260k komada.
Znaci, do 12h danas nista nije prodao.
Jutros kad sam se digao bilo je preko 270k komada...a i sada vidim da na 12€ stoje samo dva naloga, što će reći da nema baš nekog interesa za prodaju. Tko je htio izletiti, izletio je jučer i danas, nešto što konzervativno zaradi i nedjeljom po 1,5 milijun €, ne može ići dole, barem ne više od par postotaka...
-
Lijepo,skoro 17.000 komada u paketu.
Kreću li veliki i fondovi?
-
Ostalo još 236595 dionica na prodaju na 12€(dva naloga su), jutro je ako me memorija dobro služi bilo 271000 dionica na 12€..što će reći da je gotovo cjelokupna prodaja 11.90-11.95 od dvojca koji je jutros na otvaranju držao 271000 dionica na 12€. Ide to.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner