Očekivani porast kamatnih stopa na štednju
"Rast će i kamatne stope na štednju"
Da porastu sad, to bi bankama bio kamatni trošak tek dogodine.
Očekivani porast kamatnih stopa na štednju
"Rast će i kamatne stope na štednju"
Da porastu sad, to bi bankama bio kamatni trošak tek dogodine.
Nema neke potrebe da rastu, banke su prepune novca kojeg nemaju gdje plasirati. S druge strane, rastu kamate na kredite, odnosno spread je veći. Ceteris paribus, to bi trebalo značiti i veće zarade banaka...
Kako to Lukovic stavio preko ZSE toliku kolicinu?
Jel ima neki drugi nacin za prodaju mozda ili bas ovako.
Stigao je izvještaj:
Stigao je izvještaj:
Ukratko danas letimo ili padamo ko kruske ?
Ako gosp. Luković ne makne nalog, lijepo će se ukeširati danas po mom mišljenju. Ako ga makne, onda je polijetanje...
Jel ova dobit već bila u ovu cijenu ukalkulirana?
Tu oko 11,90
Ako gosp. Luković ne makne nalog, lijepo će se ukeširati danas po mom mišljenju. Ako ga makne, onda je polijetanje...
Ogromna je tu količina dionica. Ne znam kako prek toga danas bude išlo
znači, na FI Q2 smo dostigli 2022 godinu ... onako konzervativno, realno je očekivati cca 350 mil eur dobiti za 2023 godinu ... što bi značilo cca 1,1 eur zarade po dionici ... nekako sumnjam da će slijedeća dividenda biti ispod 1 eur, što na sadašnju cijenu daje prinos od 8,3% .... a možda bude i više, nikad se ne zna ...
-------Grupa Zagrebačke banke ostvarila je 250 milijuna eura dobiti nakon oporezivanja u prvom polugodištu
2023. godine. Dobit je za 112 milijuna eura (+81,2%) veća u odnosu na prvo polugodište 2022. godine.
Ako tako nastave, dobit je cca 500 milijuna eura
320 milijun dionica, koliko je to ?
1,5 eura po dionici
Nešto mi je ovo sumnjivo sa Lukinovićem. Pa šta se ne pomakne sad bar 10 centi gore? Zašto drži kotu od 12 koja je danas, bar kako je krenulo, neobranjiva...
Nisam inače sklon ovakvim stavovima ali ovo je danas baš neobično...
Na asku je na 12 eura bilo 386 344 dionice
Do sada je protrgovano preko 60 tisuća dionica
Al' stvarno, zar se ta respektabilna količina nije mogla prodati u brokerskom uredu, mimo redovitog trgovanja ???
Valjda nije, a svi mi smo suckeri
-------Grupa Zagrebačke banke ostvarila je 250 milijuna eura dobiti nakon oporezivanja u prvom polugodištu
2023. godine. Dobit je za 112 milijuna eura (+81,2%) veća u odnosu na prvo polugodište 2022. godine.Ako tako nastave, dobit je cca 500 milijuna eura
320 milijun dionica, koliko je to ?
1,5 eura po dionici
Po meni je realno za očekivat daljnji rast prihoda u H2 zbog dizanja kamatnih stopa od ECB-a.
Vrh H1 šta je je!
Usitnili su nalozi, znaci nikud dalje danas ili mi se samo čini, ja sam 500 uzeo nek se nađe u portfelju
Prošlo je nešto manje od trećine količine na prodaji
Riješti ćemo i ostatak do kraja godine
Ima nalog i na 13€ sličnih performansi...nigdje ne piše da sve prodaje na 12.
Ili do kraja dana!?
Baš si zločesta.
Glavno pitanje dan, jesi kupio Zabu?
Samo se vi veselite kupnji Zabe. Mene je povijest naučila da je netom nakon velike prodaje gosp. Lukovića započeo burzovni krah na ZSE. Zna stari lisac kada je vrijeme za podviti rep.
Samo se vi veselite kupnji Zabe. Mene je povijest naučila da je netom nakon velike prodaje gosp. Lukovića započeo burzovni krah na ZSE. Zna stari lisac kada je vrijeme za podviti rep.
Na kojim je fundamentima onda prodao?