Ne vidim posebnu temu za PCTS, pa evo ovdje komentar s obzirom da je večinski isti kao i na Gami. S današnjim danom istisnuti su i isplačeni manjinski dioničari. Po cijeni od 1675,10 eura. Ako dobro gledam FI to je otprilike (imovina - obveze) / broj dionica. Čini se da se sva ta alfabet saga privodi kraju... pa se nadam da imaju i kupca za LRHC.
LRHC (FTB TURIZAM d.d.)
-
-
-
-
Eto, netko od većih manjinskih signalizira koja mu je cijena prihvatljiva za izlazak.
-
Zna li netko - da li je moguće trgovanje s dionicama u koje LRHC pretvorena - GAMA ???
-
Zna li netko - da li je moguće trgovanje s dionicama u koje LRHC pretvorena - GAMA ???
Za sada samo OTC - na primjer HITA OTC, ali čini mi se da su obečali da će ih izložiti na burzi, na žalost nisam bio na skupštini pa nisam siguran jesu li se predomislili u međuvremenu.
-
Obećali su na skupštini da će izaći na burzu. Proces bi mogao potrajati par mjeseci.
-
Što je sada pak ovo
Poziv za Glavnu skupštinu – SNH GAMA
Nikakvo listanje čini se, nego spajanje 70:1 pri cijeni 173,70 i tko preživi može za jednu novu dionicu sudjelovati sa njima u dokapitalizaciji po jedanaestini te cijene sa 3 nove dionice... Znači trebao bi skupiti 8685 eura za 50 starih da dođem do jedne nove i još 3*1123,92 za 3 nove dionice ili pustiti njih da me izbace... Na ovu skupštinu bi valjalo ići da objasne kako su promijenili plan odjednom...
-
Na prošloj je skupštini bilo postavljeno pitanje hoće li biti novih spajanja. Na što je odgovor bio da ne može reći da neće biti. Ukratko.
-
Mali vise nisu dobro dosli. Meda i mlijeka vise ni pod mikroskopom na ovoj dionici
-
Mali vise nisu dobro dosli. Meda i mlijeka vise ni pod mikroskopom na ovoj dionici
Ma dajte, što je 15000€ za nove 4 dionice nakon spajanja i dokapa, - oko 4000€ po dionici pa nije to baš previše Pogotovo kada vjerojatno pola likvidnosti popapaju u spajanju, a polovicu koja ostane (državu sigurno, a i fond ih vjerojatno otpili) razrijede jer ne budu išli sa njima...
-
-
Netko (možda oni) se pojavio na BID-u na HITA OTC sa 100 komada po 173,70...
-
To su oni. To je već uhodana shema - po n-ti put već spajaju pa rastavljaju...
Trebalo bi ih pitati na skupštini koji je razlog - zašto to rade već n puta. Baš me zanima šta će odgovoriti...
-
Ima li netko ugovor o spajanju? Čini mi se da sam ga negdje na web-u vidio ali sada ne mogu nigdje naći, čak ni na waybackmachine od FTB turizma od 1.12. Stranicu su naravno ugasili kada su zatvorili firmu.
-
Nisam vidio ugovor
Jel (i)tko planira ostati u dionici? Sta mislite?
-
Ne, ovo je the end
-
Nemam pojma o ovoj dionici, niti o prošlosti niti o sadašnjosti, ali ne kužim tko se usudi Ostoji uletiti u ralje.
-
Da li se moze izaci po 173,7?
To u pozivu za skupstinu nigdje ne pise...mislim pod uslovom da imate vise od 70 kom. Za manje znam, ide isplata
-
Da li se moze izaci po 173,7?
To u pozivu za skupstinu nigdje ne pise...mislim pod uslovom da imate vise od 70 kom. Za manje znam, ide isplata
Može na hita otc jučer je prošlo 250 komada. 1.5% provizija
-
Kaj nece ic ponuda za preuzimanje, ako imas vise od 70 kom? Da li zna netko?
-
Kaj nece ic ponuda za preuzimanje, ako imas vise od 70 kom? Da li zna netko?
Ne spominje se ponuda za preuzimanje ali mi mogao biti squeeze iza dokapa po nižoj cijeni zbog jeftine dokapitalizacije. Ako ne mislite sudjelovati u dokapitalizaciji možda bolje prodati prije, možete ih pitati na mail možda bi otkupili otc po 173,70...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner