1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• maratonac
  • February 19, 2020 at 1:17 PM
  • NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • December 7, 2021 at 11:24 AM
    • #2,521

evo ja se ograđujem od ove ... svatko nek se ogradi od koga hoće ali neka druge ne prisiljava na nešto što ne želi.

‘Sva cjepiva u Hrvatskoj 100 posto štite od umiranja. Cijepite se onom vakcinom koja vam prva dođe pod ruku‘
    ‘Nadam se da svi žele život i da im je život dragocjen toliko da će se odlučiti cijepiti čime god, bez obzira na dob i ove priče‘
    www.jutarnji.hr

jučer je 20 osoba umrlo u Austriji sa koronom, od njih 20, 12 je bilo cijepljeno. I svejedno idu ljudima nametati obvezno cijepljenje... pa i djeci. Znači BOLESNO.

Zwölf von 20 Corona-Toten in NÖ waren geimpft
    In NÖ starben in den jüngsten 20 Stunden 20 Patienten am Coronavirus: Zwölf davon waren geimpft, acht waren ungeimpft.
    www.heute.at
  • discover
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    434
    • December 7, 2021 at 11:28 AM
    • #2,522
    Quote from NaBiduAsku

https://www.heute.at/s/zwoelf-von-2…impft-100177509

prijevod: cjepivo štiti samo od težih oblika umiranja ne i od lakših, ovi ljudi su vjerojatno umrli lakše, RIP

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • December 7, 2021 at 11:35 AM
    • #2,523
    Quote from NaBiduAsku

evo ja se ograđujem od ove ... svatko nek se ogradi od koga hoće ali neka druge ne prisiljava na nešto što ne želi.

jučer je 20 osoba umrlo u Austriji sa koronom, od njih 20, 12 je bilo cijepljeno. I svejedno idu ljudima nametati obvezno cijepljenje... pa i djeci. Znači BOLESNO.

velika je razlika kad se ti kao laik ogradis od necega ili kad se tvoje kolege s posla ogradjuju od tvojeg rada kao i ostali znanstvenici.

kad ti kao veliki znanstvenik svoja istrazivanja i teorije moras plasirat na trgu pred antivakserima a ne u medicinskim casopisima to nesto govori.

da tvoji argumenti u strucnim krugovima ipak nisu argumenti. to su argumenti jedino na takvim skupovima gdje slusatelji nemaju blage veze o cemu on prica.

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • December 7, 2021 at 11:39 AM
    • #2,524

serviraju ti se vijesti... sve je strogo kontrolirano, javne rasprave nema, ako itko iole drugačije razmišlja cenzurira ga se ili proziva da je ravnozemljaš. Samo da ne kažem kakav čovjek ne vidi što se događa. Ali ne brini progledat će čak i ti i takvi.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • December 7, 2021 at 11:42 AM
    • #2,525
    Quote from Paulie

Sam izumitelj mRNA tehnike vam javno svaki dan piše protiv Pfizera i genetskih cjepiva, ali vi zasigurno znate bolje i od njega.

https://ivsincic.eu/objave/izumite…injavaju-ljude/

https://twitter.com/RWMaloneMD

Naravno, unatoč tome što je doktor Robert Malone izumio mRNA tehniku i jedan je od najvećih autoriteta na tom području, potpuno je eliminiran iz medijskog prostora. Mnogo intervjua s njim je nestalo s YouTubea, i nigdje ga se ne poziva u mainstream medijima na intervjue.

Ako misliš suprotno od milijardera koji drže medije i farmaceutske kuće isključen si iz javnog života.

Pa zar i bivši direktor Pfizera također nije iznio stav suprotan narativu pa je također nestao iz javnog prostora.

Display More

pa jedino nije rekao koji su to nacini lijecenja. znaci ima rijesenje i to ne jedno nego vise rijesenja. jedino ih ne zeli s nikim podijeliti. ma super.

pravi lijecnik-znanstvenik i covjek.

gle covjek godinama ocito malo skrene . dobije alzheimera ili se propije pa pocne lupetat svasta po novinama. vidi i ja imam argumenata kolko oces kao pravi antivakser:) ktome on nije uzumio mrna tehniku(nisam to nasao u nekom relevantijem medicinskom casopisu) nego je bio jedan od ako je i to(ne poricem da nije radio s mrna). sto kazu ostali? da je malo skrenuo?

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • December 7, 2021 at 11:54 AM
    • #2,526

Od Domazet-Loše se ograđuju znanstvenici čiju instituciju u javnosti zastupa klaun Ceca. Hajtenajte ;(

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • December 7, 2021 at 12:03 PM
    • #2,527
    Quote from emil
    Quote from Paulie

Sam izumitelj mRNA tehnike vam javno svaki dan piše protiv Pfizera i genetskih cjepiva, ali vi zasigurno znate bolje i od njega.

https://ivsincic.eu/objave/izumite…injavaju-ljude/

https://twitter.com/RWMaloneMD

Naravno, unatoč tome što je doktor Robert Malone izumio mRNA tehniku i jedan je od najvećih autoriteta na tom području, potpuno je eliminiran iz medijskog prostora. Mnogo intervjua s njim je nestalo s YouTubea, i nigdje ga se ne poziva u mainstream medijima na intervjue.

Ako misliš suprotno od milijardera koji drže medije i farmaceutske kuće isključen si iz javnog života.

Pa zar i bivši direktor Pfizera također nije iznio stav suprotan narativu pa je također nestao iz javnog prostora.

Display More

pa jedino nije rekao koji su to nacini lijecenja. znaci ima rijesenje i to ne jedno nego vise rijesenja. jedino ih ne zeli s nikim podijeliti. ma super.

pravi lijecnik-znanstvenik i covjek.

gle covjek godinama ocito malo skrene . dobije alzheimera ili se propije pa pocne lupetat svasta po novinama. vidi i ja imam argumenata kolko oces kao pravi antivakser:) ktome on nije uzumio mrna tehniku(nisam to nasao u nekom relevantijem medicinskom casopisu) nego je bio jedan od ako je i to(ne poricem da nije radio s mrna). sto kazu ostali? da je malo skrenuo?

Display More

Nego emile ,jeste prolazili kraj kb dubrava ,jesu aktivirani šatiori?

• malovitra
    Student
    Reakcija primljeno
    172
    • December 7, 2021 at 1:47 PM
    • #2,528

Nema više Božića. Sad je to vjerska svetkovina, ili ti VS raly.

ps: Ova EU kaska za yu pola stoljeća.

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • December 7, 2021 at 5:34 PM
    • #2,529
    Quote from Admin

Poštovane kolege,

znanost i znanstvena dostignuća vrhunac su dosega civilizacije. U Pravilniku o uvjetima za izbor u znanstvena zvanja (članak 14.) definirane su kategorije znanstvenih radova, odnosno kako znanstvena zajednica tretira pojedinu vrstu rada.

Od sada, na ovoj temi, automatskim isključenjem će rezultirati svaka objava koja:

- promiče pseudoznanstvene tvrdnje (sve tvrdnje koje nisu potkrepljenje znanstvenim istraživanjem i znanstvenim radom)

- uključuje komentar o bilo kojoj osobi i njenim osobinama

Prihvatljivi komentari na ovoj temi su:

- nove spoznaje o samoj bolesti koje mogu imati utjecaj na tržište kapitala

- komentari aktualnih događanja vezanih za bolest, a koji mogu imati utjecaj na tržište kapitala

Display More

da...baš... svakodnevno svjedočimo tim vrhuncima dosega civilizacije, pogotovo u stožera civilne zaštite u hrvata.... a i izvanredne autobusne linije split-visoko učilište u osjeku, nekada učilišta banjaluka, bihač i mostar...bome...

Zašto politički moćnici masovno doktoriraju na Ekonomskom fakultetu u Osijeku? Priča je neobična
    Osječku Ekonomiju preferiraju brojni HDZ-ovci, čelni ljudi Hrvatske gospodarske komore, gradonačelnički kandidati...
    www.telegram.hr

inače, slažem se, reda mora biti ali i red ima svoju mjeru a prije 500 god ovakve su se stvari zvale Inkvizicija, Sud utemeljen s ciljem uništenja svih vjerovanja i obreda koji nisu u skladu s kršćanskom vjerom i religioznom praksom Katoličke crkve...očito se ništa nije puno promijenilo od tada kao što vidim, kontekst isti, metode slične a vještice ćemo spaljivati automatskim isključenjem

a i ako je tema neprikladna i radi uvođenja reda zahtjeva baš tako hard-core mjere, zašto bi se korisnici foruma banirali, neka se tema banira, a o utjecajima svega i svačega na tržište kapitala se može komentirati i u kometarima trgovanja...

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • December 7, 2021 at 6:01 PM
    • #2,530
    Quote from accountant
    Quote from Paulie

izv. prof. dr. rer. nat. Tomislav Domazet-Lošo o opasnostima mRNA cjepiva, tj. o tome kako mijenjaju našu DNA:

Umjetna mRNA cjepiva imaju puno veće vrijeme poluraspada od prirodnih mRNA molekula, u cjepivu ima dovoljno mRNA molekula da promjene DNA svih naših stanica, imaju ugrađene inhibitore koji našem organizmu otežavaju "borbu" protiv mutacija, a posebno su opasna za trudnice i djecu koja imaju mnogo dioba stanica.

nije to ništa nova... koje cjepivo je 100% sigurno?

ako ste preko 65-70 god. ne morate se bojati da će vam izrasti peraja na leđima

ali trudnice, djecu i mlade kojima ne prijeti izravna opasnost od kovida, ne bih cijepio - i točka!

ovo što govori Tomislav Domazet-Lošo... iskreno koliko od vas razumije o čemu priča? tko je dovoljno stručan da to ocijeni?

svaka čast, ja nisam

Display More

Upravo tako. Ja nemam pojma da li je dr Domazet Loso u pravu ili ne. Ali ljudi koji mu se smiju o mRNA lijekovima nemaju pojma, a on se time bavi cijeli zivot.

Sve mi se cini da je SlusajStruku floskula. Svatko slusa onoga koji prica sto se njemu svidja.

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • December 7, 2021 at 6:18 PM
    • #2,531

Ja sam dobio zabranu pred isključenje nakon što sam postavio link u kojem pedijatrica koja se cijeli život bavi medicinom je izrazila svoj mišljenje o cijeloj corona situaciji. U medicini postoje jasni protokoli i strategije i ne uz sve bolesti jer to je najosjetljivija grana ljudskog djelovanja i sve je podložno nekoliko slojeva revizije. Valjda je svima jasno da su ti svi filteri sada srušeni i da nema revizije ničega . Moderator je meni napisao i ovdje da treba stavljati samo najnovije službene procjene i mišljenja iz provjerljivih izvora. Pošto je cjelokupna znanstvena medicinska i srodne grane javnost vezana na farmaceutske kombincaije ( spozoriraju ih,plaćaju im istraživanja, postaju izuzetno bogati ako bilo što značajno naprave ...) te najnovije znanstvene spoznaje dolaze iz zapravo na neki način sukoba interesa. Ako bilo tko iskoči i propituje to odmah je predmetom linča. Tako da ipak molim moderatora da i ovako iznimnoj situaciji dozvoli neka svi izraze svoj mišljene. Čovjek i magarac su pametniji od čovjek samog. A ovdje pišu ljudi ,slagao se sa njima ili ne koji imaju što za reći i propitati. kada se Sladoljev pojavio prije puno godina na kraju su počeli zakljuci da je čovjek maltene munjen .. ali ni dan danas Imunloški ne funkcionira...

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • December 8, 2021 at 7:23 PM
    • #2,532

i sada nakon 5 dana postavljaju se opet ....... pitanja!!?? a mene admin banira na 3 dana zbog neprimjerenog odgovora (u svaštari) razlog vrijeđanje, govor mržnje....

?????????

kad vidim takva pitanja i reakcije....

ako je bilo što u toj mojoj reakciji bilo zlonamjerno..... možete me banirati i trajno.

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • December 8, 2021 at 7:34 PM
    • #2,533

počelo je počelo.... biti će tu kojekakvih situacija.

• Nevera
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    414
    • December 8, 2021 at 9:30 PM
    • #2,534

Zloćkice, ljepo. Ali nije biti ce

• Kokojedvaj
    Student
    Reakcija primljeno
    77
    • December 13, 2021 at 9:41 AM
    • #2,535

Begić Drago je podebljao svoj portfelj 0,88% na 0,97 % 7 .mjesta popeo 6 mjesto. Rasprodao je Raiffeizen Austrija d.d.- skrbnički račun 0,92 % na 0.58% tako da je pao 6.mjesta na 9 mjesto . Kažem da je Begić ugodno iznenađenje.

• ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • December 13, 2021 at 2:41 PM
    • #2,536
    Quote from VoraX
    Quote from ZoD

Ne tako brzo.

Stručnjaci procjenjuju da cjepiva ne djeluju na Omikron.

https://www.index.hr/mobile/clanak.…ica_najnovije_m

Haha pa niste valjda mislili da će Farma kompanije odjednom odustati i reći eh ljudi sve je ok vratite se vlastitim životima a svi mi počevši od nas na vrhu pa dole niže u lancu opskrbe (prodaja maski, dezinficijensi, testovi) režemo troškove od 90%, smanjujemo već predviđene profite za isto toliko (uz otkaze CEO-ima) i isto toliko otkaza radnika?

Stvorio se toliki mastodont koji je "too big to fail" novi Agrokor :) i mora se nastaviti nekako hraniti.

Nadajmo se samo da neće pratiti i sudbinu Agrokora :/

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • December 13, 2021 at 3:07 PM
    • #2,537

3e16ab5b48737c1ba0b7.jpeg

Što se tiče covid potvrda za djecu, Pavić Šimetin smatra da to treba razmotriti s AKD-om, 'ali bilo bi dobro kad bi se moglo ići na covid potvrde'.

-neki su se bogami dobro opskrbili brašnom na početku pandemije

• dule
    Početnik
    Reakcija primljeno
    5
    • December 13, 2021 at 3:39 PM
    • #2,538
    Quote from diokidina
    Quote from zm1

za sad mi djeluje da jedino on lagano skuplja

Trenutno jos i br. 10 sakuplja.

Dobro je dok ne prodaje ;) :P

• Marsonia
    Početnik
    Reakcija primljeno
    29
    • December 13, 2021 at 4:01 PM
    • #2,539

Krca se dionicama a cijena ne mrda od 23x. Ali mislim da će učas duplo, nakon par dobrih FI

• Marsonia
    Početnik
    Reakcija primljeno
    29
    • December 13, 2021 at 7:19 PM
    • #2,540
    Quote from zlocesti

Trenutno velik pritisak na prodaji

??

Istina je da se nekome baš prodaje, izgleda imam sreće, jer se meni baš kupuje. To je dobra trgovina. Uostalom ja ću kupovati i kad bude 2000, pa ono... Recite slobodno ako sam u zabludi da ne trošim lovu bezveze ^^

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 471

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:58 PM
    2. Odgovora
      471
      Pregleda
      203k
      471
    3. umalo

May 21, 2025 at 12:58 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:22 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. All

May 21, 2025 at 12:22 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 21, 2025 at 11:38 AM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 21, 2025 at 11:38 AM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:26 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      833k
      1.9k
    3. All

May 21, 2025 at 11:26 AM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      911k
      2.1k
    3. All

May 21, 2025 at 11:22 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

umalo May 21, 2025 at 12:58 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 21, 2025 at 12:22 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 21, 2025 at 11:38 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

All May 21, 2025 at 11:26 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

All May 21, 2025 at 11:22 AM
  • GRNL (Granolio d.d.)

Muzakus May 20, 2025 at 5:11 PM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac May 20, 2025 at 9:23 AM
  • Što smo danas tržili

vitoo May 19, 2025 at 4:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 16, 2025 at 7:37 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 16, 2025 at 3:38 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Slične teme

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Avx
    • February 13, 2020 at 2:36 PM
    • Dionice