Gdje su sada plinske boce& šator? Aloooo? Slavonski inat? Smijeh od drzave i naroda. Kakvi smo takvu i vlast i gospodarstvo imamo. Nadam se bar u 99 toj zapaliti svijecu za kraj ovog kurbinog pira u Hrvatistanu. Nama treba corona na kvadrat da se satre sve. Do dode do guše jer narod puši i dalje spike yugoslavije i partizana i ustaša. Neka nam je!
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Bolje da ne ulažete u dionice ako to ne znate.
-
Ssada mi je Đuro još zanimljiviji , jer bi Brodosplitu - Debeljaku dobro došli zavarivači i ostali profili .
-
hrvatska je već odavno trebala imati ministarstvo mita i korupcije, ali ga nekako svi premijeri izbjegavaju oformiti, malo se srame i vele ima još mjesta pod tepihom, pa ne moram ga baš ja podizati
-
Na ovoj dionici je najinteresantnije trgovanje ovih par dana 😆😆😆
-
Odlični podaci kolega, svaka čast, samo možda ne treba ići sa preoptimističnim zaključcima prerano-referiram se na vašu zadnju rečenicu.
U zadnjoj rečenici sam mislio samo na Avtovaz (u broju vozila).
Ukupno za ADP se ne usuđujem prognozirati.
Slažem se da nije vrijeme za pretjerani optimizam, ali mislim da na kraju godine neće biti baš ni katastrofa.
Aham, ispričavam se, nesporazum...Mislim da svi očekujemo da će ADPL završiti godinu u plusu, samo je pitanje kolikom. I zaista bih se iznenadio kada bi godina završila sa minusom. Nadam se da nismo svi skupa u krivu
-
30 000 kom na bidu do 7 kn. Ako imaju išta sad im je prilika.
-
Ssada mi je Đuro još zanimljiviji , jer bi Brodosplitu - Debeljaku dobro došli zavarivači i ostali profili .
Pokušajmo razmotriti razloge kupnje ova tri najvjerojanijih ponuđača za DDJH , - Ja sam naveo jedan razlog . , ali ne znam za druga dva . Imate li vi neku ideju ?
-
Display More
Mogućnost da HDZ izgubi Slavoniju poradi mogućeg stečaja ĐĐ ista je kao što je IDS izgubio nešto zbog Uljanika....znači šipak
pakŠu 😂😂😂
birači glasači i ostala stoka sitnog zuba...kako se zovu clanovi HDZSDPIDS? -Partijaneri😁
-
Plavi čelik? Baš Čelik? Aluminij Mostar? Željezara Sisak? Soros? Trump? Decki kaj su prodali Nanobit mejbi?
-
-
napokon su izasli ,najbolji fond na svijetu tako kazu haha. Brzo ce 10.mjesec i objava novog izvjesca treba se nakupiti do tad. Sto mislite za FI 3 ?? Po meni nema razloga da nebude ppzitivno.
-
https://www.ictbusiness.info/vijesti/nextge…-za-2021-godinu
Bit ce za svakoga po nesto, samo dobar program..
-
Stigla posta od SKDD jos u petak sa ponudom za KABU... Meni najbitnija informacija je da je rok ponude do 14.10.2020... Prodat po 6.51kn ionako ne mislim, a iz stanja bida i aska na ZSE, vidim da i drugi isto razmisljaju...
eto lijepo da je netko i pročitao ponudu i vidio taj datum, ja sam otvorio i vidio da je ponuda za Kabu i zatvorio
-
Nisam stručnjak , ali sam siguran da Đuro zna i može napraviti osnovnu konstrukciju vagona , bilokakvih .
-
Ovdje je riječ o 21 vlakova . Tko to može sam izraditi . Slijedi uklučenje cijele hrvatske industrije , svih vrsta .
A novaca IMA .
-
Ovo je već 4 natječaj za vlakove i svaki je dobio Končar. Niti jedan nisu radili u kooperaciji sa Đurom. Cijene koje Končar plaća za samu konstrukciju su jako male. Iz tog razloga je propala suradnja sa Gredeljom. Ostali kooperanati koji su radili nakon Gredelja su skoro propali tako da i ako bi Đuro mogao izraditi konstrukcije bolje mu je da ne radi. Minus, na tim poslovima mu je zagarantiran.
-
Baltic Capesize-indeks + 7,1 prosent til 17.229 dollar
A zasto nam je zanimljiv capesize index ovdje ?
Pa znas i sam zasto je zanimljiv 😎
-
-
ajmo viroooooo
Gorka mi je kava
-
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora