Mislim da treba uci sad i prodat prije q3...i ne vracat se do sljedece jeseni jer smatram da ce trebati minimalno jos 2 sezone da se turisticki sektor vrati u normalu, sto zbog korone i promijene preferencija turista sto zbog ocekivano manje kupovne moci...
P.s. od turista imam samo SUKC, ali u ponedjeljak planiram kupovat RIVP
Koje promijenjene preferencije turista?
Promijenile su se okolnosti, a ne preferencije. Oni da mogu odnosno da to okolnosti dopuštaju, bili bi cijelo ljeto na moru.
A ove gtalacke iz graha, kad ući, kad izaći nije vrijedno komentara. Da se ne dogodi kao na PTKM, kupim na 17, prodam na 20-25.
Da je baba muško zvala bi se duško......i da, okolnosti ne idu na ruku ali dopuštaju turistima da dolaze..... ali ne u broju u kojem bi turističke firme trenutno željele.......a vi malo smanjite doživljaj i upristojite komunikaciju prema kolegama na forumu......isto tako ne razumijem ni moderatora koji vam dopušta spamanje tema i nepristojnu komunikaciju prema drugima a odgovore konkretno mene a vjerovatno i drugih premješta na druge teme.......moj vam je savjet da kupite tanker i plovite po Jadranu od hotela do hotela Rivp i ako u nekom hotelu nema mjesta ljude smještate na tanker jel oni za razliku od ovog vašeg novog Đure ipak zarađuju novce......ili možda, još i bolje budući da ste jako pametni zakupite sve smještajne kapacitete Rivp-a na sljedečih bar 3-5 godina jel time čete im osigurati dobit a i dionica će vam onda rasti.....