Ma dajte molim vas pa tip je prosuo toliko gluposti i kontradiktornih izjava i prognoza da nema nacina da nesto nije predvidio. Nevjerovatan slucaj. Tu su neki ozbiljni problemi s potrebom za paznjom u pitanju.
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Gle tko govori, osoba koja je u Kešu do 9.m
Ma dajte molim vas pa tip je prosuo toliko gluposti i kontradiktornih izjava i prognoze da nema nacina da nesto nije predvidio. Nevjerovatan slucaj. Tu su neki ozbiljni problemi s potrebnim za paznju u pitanju.
: palac gore:
-
@Neo isto pohvale da (koga to zanima) kroz ove postove praktičnog tradera/tehničara vidimo kako to izgleda iz te perspektive. Nekome se to sviđa nekome ne - svatko to vidi i doživljava na svoj način, ali od svakoga tko ovdje ostavlja svoj trag se može ponešto naučiti. Zato Hvala na tome.
Ako može jedna mala dobronamjerna opaska čisto iz životnog iskustva. Dobra vremena (uspjeh) ne traju vječno, a ona loša kada dođu (a uvijek dođu) - kao da su vječna.
Ima jedna dobra "Niti u dobru se uzvisi niti zlu ponizi". Tko to dobro nauči zaista ništa ga ne može srušiti - a ništa nas ne može tako dobro srušiti kao naš vlastiti uspjeh i to bez obzira na znanje o onome čime se bavimo. Paradoksalno, ali istinito. Zato oprez jer svijest o toj činjenici nas može sačuvati od mnogih nepotrebnih nevolja. Naš vlastiti uspjeh može postati naš najveći neprijatelj - ako nismo oprezni. Žalosna je činjenica da to većina ne kuži dok ne isproba na vlastitoj koži, a onda ponekad bude prekasno da se to riješi. Život je vrlo čudna biljka.
Bio jednom jedan mladi kockar i kartaš kojem su jako dobro išle karte i redom je dobijao sve partije. Puno je razmišljao o svakom svojem koraku i bio je vrlo inteligentan, oprezan i vješt - nitko i ništa ga nije mogao nadmudriti ili iznenaditi. Vjerovao je da je i sam Bog uz njega i da mu se ništa loše ne može dogoditi. A osim toga bio je sretan jer je išao novim brodom u novu budućnost. Naravno prije puta dobro je provjerio i brod i posadu i bio je siguran u uspjeh. Bio je to potpuno novi brod, najbolji na svijetu i zvao se - Titanik...
(Isprika Adminu ako nije dobra tema)
Chuck Norris=Neo. Kod njih je uspjeh vječan. Po prometu na zse i pisanju na forumu, rekao bih da samo on kupuje i prodaje sve skupa mizerija.
-
Ja osobno postujem kolegu Nea. Ako tako zaradjuje, svaka mu cast i zelim mu puno srece. Samo sam ga malo "upiknula" jer se djetinjasto ruga ljudima kojima je prodao dionice. E sada, je li bolje kupiti po 90 pa prodati po 108 ili kupiti po 110 pa prodati po 200 i tko ce se tu smijati?
Ja osobno imam drugaciji stil ulaganja koji je ogranicen i visinom portfelja. Potrazim priliku gdje su stabilni fundamenti, a trenutno niza cijena pa akumuliram, a prodam tek kod zadanog targeta.
Trenutno imam neku sicu za cisti trejd i short, ali kako god okrenete to vam je kocka. Evo kupila DLKV na 3.8 do 3.9, prodala na 4.8. Izgleda nisam trebala
Zaradila za burek. Pa sada, mozda su se i ovi sto su prodavali IGH po 108 kuna presli?
Ja bih ga više shvačao ozbiljno da je napisao "ovog trena sam kupio toliko i toliko igh po toj cijeni", a isto tako, "ovog trena sam prodao toliko i toliko igh po toj cijeni" Onda bi to imalo nekakvu težinu. Ovako?
-
Whooops, ono što sam napisala nije bilo za ovaj topic
-
Tako je kolega Naime. Ajmo jos malo druka da jos podebljam na 100kn dok gdja Ana dijeli jeftino.
-
Tako je kolega Naime. Ajmo jos malo druka da jos podebljam na 100kn dok gdja Ana dijeli jeftino.
Pravi se našao govoriti o druku.....onaj koji se stalno razbacuje sa "buy/sell tipovima" / targetima i "vjerodostojnim prognozama" i basnoslovnim ciframa kao naručenim za neuke / zelene spekulante koji su se "jučer čuli" za burzu i zeljni su brze zarade. No, pretpostavljam da onaj tko još puši te fore i nije zasluzio nista bolje za svoj novčanik.
-
Ma jel nam to kolega Kvart zavidan???
A covjece dragi nisam ti ja kriv sto gubis non stop.
-
Na Krku u Krku sam 10+ godina, u neposrednoj blizini kampa Ježevac. Već 3 sezonu, dođem na sezonu 15.6. i imam epizode za usporedbu. Kad je lošije vrijeme, prošećem s djecom kroz kamp i odemo na njihovo igralište.
Trenutno ovako stoje stvari:
Radovi na sanitarcu stoje zbog nedostatka novca (priča osoblje igraonice preko puta sanitarca)
Parcele su puno više prazne nego pune (na jednom segmentu omeđenom cestama ima 14 parcela i 3 su zauzete)
Kućica sa ručnicima preko gelendera ima manje nego prosječan čovjek prstiju
Bazen je otvoren, tobogani unutra ne rade, pa klinci rađe hoće na plažu
Restoran je dodatno razmaknuo stolove zbog čega izgleda još praznije
Jedino su mjesta u prvom redu iza plaže i uz more 100% zauzeta kamperima egzotičnih tablica, NL, IRL, GB uz klasične A, SLO, D. Ali ta su mjesta ionako UVIJEK zauzeta.
Bilo je neko priopćenje u kojem se piše o 80% popunjenosti, ali to je daaleko od stanja u ovom kampu.
Inače je plan ostati ovdje do 13.9., ali više ne vjerujem u to.
Nije nagovor na ništa, nego percepcija stanja..
A more se ljuljuška u plesu s burinom.... ko da citam zadaćnicu desetogodišnjaka....
Ne znam sto mislite postići piskaranjem osobnih dojmova. Svi znamo da je trenutno sezona slaba. To nam ništa ne govori o budućnosti, a niti o tome da li su u trenutnu cijenu ugrađena takva ili bolja ocekivanja. Stječe se dojam da ste svi ili barem većina u cudu jer ste očekivali RIVP i ostale turiste valjda na 20% od najviših cijena, kad ono oni najviše pali 20-30% od vrha.
Dakle, ako vjerujete u vlastitu procjenu o katastrofalnoj sezoni i slicnoj sljedecoj godini, problemima s financiranjem poslovanja i servisiranja obveza, cekat će te, a ako ne vjerujete, nećete. Nemre biti jednostavnije. Pis of kejk.
Kolega naim..
Vi ste moj pokopac, otkad sam vas ono argumentirano poklopio ne znam više na kojoj temi, niste to još preboljeli i stvarno ne odustajete. Probajte ne čitati.
Za sve ostale, ovo može biti informacija više o RIVP.
Zanimljiv je ovo turist, čitajte FI kroz godine, dobru paru mlate i po ovom što vidim i prenosim nisu iskreni prema investicijskoj javnosti, pratim dionicu i objave uprave.
Lijepi pozdrav kolega i primite puno slanih pusica iz suncem obasjanog Krka na +34, Ivan 8.B. OŠ Dobriše Cesarića
-
zajednica ko zajednica. Uvijek trebate nekog gurua da vas vodi. Tako se ostajalo bez gaca na agrokoru, pa vas je bakic navukao na vupik djakovstinu, vart i slicne stecajuse. Ali vama nije dosta, sad vicete kreso kreso.
A najbolji je onaj klaun koji tu pise da ce cijena biti 15 kn. Tj 14.92
Ti dobro pazi kako se razgovaras... Izgleda da je mama odgojila malog bezobraznog dr.keca.
-
-
Tebi je bolje da se upristojis na vrijeme...
Stvarno je postalo bizarno kakvim protuhama se ovdje daje prostor za gnojenje.
-
Gle. Tvoja vrijedjanja govore da nemas sto reci na moj post. Nemas sto pamerno reci na temi atpl pa pamerujes kao oni koje ti prozivas i vrijedjas.
Ja stojim iza tvrdnje o minusu u 2q a ti i dalje filozofiraj i vrijedjaj. Eklatantan dokaz potkapaciranosti.
I da ne zaboravim se sloziti sa tvojom veleumnnoscu. Je bolje je kupiti jeftino nego skupo. Genije.
-
Da si kupio 6 znamenki Optime po 1.70 kao ja prosle godine i ti bi prosipao pamet, mali djoko. Ali nemas kaj prosipati.
-
zajednica ko zajednica. Uvijek trebate nekog gurua da vas vodi. Tako se ostajalo bez gaca na agrokoru, pa vas je bakic navukao na vupik djakovstinu, vart i slicne stecajuse. Ali vama nije dosta, sad vicete kreso kreso.
A najbolji je onaj klaun koji tu pise da ce cijena biti 15 kn. Tj 14.92
Ti dobro pazi kako se razgovaras... Izgleda da je mama odgojila malog bezobraznog dr.keca.
Dragi kolega, ja ne znam zasto se vi odazivate na moj post i govorite o kućnom odgoju. Osim,ako niste nb ili kk koje sam spomenuo u postu. Morati cete ici na kontrolu zivaca jer vam ocito jer ne ide u zadnje vrijeme.
I pazite, bolje da platite pregled jeftino nego skupo. To mi je jedan genije prisapnuo😉
-
Dragi kolega, ja ne znam zasto se vi odazivate na moj post i govorite o kućnom odgoju. Osim,ako niste nb ili kk koje sam spomenuo u postu. Morati cete ici na kontrolu zivaca jer vam ocito jer ne ide u zadnje vrijeme.
I pazite, bolje da platite pregled jeftino nego skupo. To mi je jedan genije prisapnuo😉
Decec, puno zganaca jos tu treba...
-
Naim,daj ti nešto konkretno i argumentirano napiši za neku dionicu...samo pljuješ po tuđim razmišljanjima/analizama ili kako god to hoćeš nazvat
-
Apsurdno je sto Naimu nevaljaju prestecajuse ali, avaj, Optima gdje je silne pare uložio, malo kvari tu sliku .
-
Lijepo vas vaš guru Neo i Anica kite.
Niste ni za drugo
-
Lijepo vas vaš guru Neo i Anica kite.
Niste ni za drugo
lijepih 40k ojra na bidu, za pravog trejdera sitnica, pa možda Anka vragolanka i raspali
-
Moller ne spamaj. Ako ti je krivo i ne možeš gledati radije kupi.
-
-