I to je poruka .
Ne prodaje se obiteljsko srebro . Uskoro će aukcija . Cijenite svoje blago .
I to je poruka .
Ne prodaje se obiteljsko srebro . Uskoro će aukcija . Cijenite svoje blago .
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nog…h-liga-15003994
Zanimljiv mi je dio kako A1 već pregovara sa HT da se svi sportski sadržaji nađu i na njihovoj platformi...stvarno su se gadno napenalili na UG...zakuhalo se doista gadno....s obzirom na sve A1 je očigledno HT ov favorit za OPTE ...biti će zanimljivo kako će se postaviti regulator ako je UG ovdje u igri.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nog…h-liga-15003994
Zanimljiv mi je dio kako A1 već pregovara sa HT da se svi sportski sadržaji nađu i na njihovoj platformi...stvarno su se gadno napenalili na UG...zakuhalo se doista gadno....s obzirom na sve A1 je očigledno HT ov favorit za OPTE ...biti će zanimljivo kako će se postaviti regulator ako je UG ovdje u igri.
Ako jest ug u igri onda sve ove igre i kuhanja i obračuni mogu samo donijeti veći miraz za mladu
Možda se varam ali današnji nalozi mi izgledaju kao završni čin opere.... Završno rušenje cijene prije nekakve objave
Samo su dva smjera moguca
kolege sto mislite, je li nase DRVo sada u minusu obzirom na cijenu OPTE.. koliko su oni ulazili tj. koliko mislite da im je prosjek ulaska..? ja procjenjujem da im je prosjek oko 6 - 7 kn... ?
Po svemu sudeci Mali dionicari su u win-win situaciji. K tome ja I dalje tvrdim da ispod 11 kn nema sanse ako je zaba dobila po 10.
I ovdje se Kreso spominjes..
Taj Krešo je neka opaka skupštinarska groupie. Svaka čast!
Čovjek se specijalizirao za telekom ulaganja. Reklo bi se da zna sta radi.
Kopsejak je ako se ne varam i u saponiji u top 10
zajednica ko zajednica. Uvijek trebate nekog gurua da vas vodi. Tako se ostajalo bez gaca na agrokoru, pa vas je bakic navukao na vupik djakovstinu, vart i slicne stecajuse. Ali vama nije dosta, sad vicete kreso kreso.
A najbolji je onaj klaun koji tu pise da ce cijena biti 15 kn. Tj 14.92
ne spominje se više ni ug,ni adris,ni kinezi,ni rusi
Ali ima smisla ponavljati sve po 100-i put.
Uložiš i čekaš model investiranja.
A ni tv prijenosi prve hrvatske nogometne lige. E moj hh, tvoje garancije o tri ponudjaca koji ce se doslovce rastrgati za opte....
A ni tv prijenosi prve hrvatske nogometne lige. E moj hh, tvoje garancije o tri ponudjaca koji ce se doslovce rastrgati za opte....
Moji novci moj ulog i procjena, a vrijeme će pokazati jesam li dobro investirao..
još bi se naljutili ako bi netko posumnjao u tu općepoznatu stvar
Nista, sve je utihnulo, cekamo nasih 8 ebitda po dionici. To je zaglavni kamen svih zbivanja na burzi. Na sta smo spali...
Opte, moja opte..
Bližimo se završetku ove višegodišnje trakavice.
Svijetlimo ko' božićno drvce. Puni smo papira, pogledajte knjigu.
U bearu je kažu uputno imati papir koji čeka preuzimanje. Svih će nas isplatiti netko treći. Jednom🙃
Ovdje se može naravno desiti još svašta.
Cijenu ne znamo. Možda bude čak i ovih sadašnjih 6 kn. I ipak smo skoro svi zaradili, samo nama nikada dosta. Nismo realni.
Može se desiti da se sve završi tijekom ove godine, da cijena u preuzimanju bude bolja od sadašnje, pa će gledajući unazad ovo sada izgledati kao da je bilo non brainer ulaganje.
Nemam pojma koliko opte vrijedi. Jednima vrijedi da zapriječe ulazak trećeg igrača, drugima vrijedi koliko ulazak na tržište. Toliko o tome da ponuda nema.
Da je na burzi lako, bogat bi bio svatko.
Meni osobno je čak i cijena od 6 kn nice. A drugdje, osim u par blue chipova, na tržištu u padu, za razmisliti je da li parkirati parkirati toliko novaca u jedan papir.
Kolika bi bila cijena na burzi da nije korone? Sigurno višlja nego sto je sada. Na sam iznos preuzimanja, korona vjerujem da nema neki utjecaj i da svi zainteresirani gledaju dugorocnu pricu.
Utjecaj je eventualno da je sam proces malo sporiji, ali cijena koja ce biti postignuta vjerujem da je jednaka sa i bez korone.
Potpredsjednik HTa je rekao da ovakvi procesi traju 6-12 mjeseci i ne vidim da proces trenutno traje predugo. Za mene očekivano. Iznenadio bih se da dobijem novce od preuzimanja ove godine.
31.7. ćemo pitati AZTN, što i kako dalje (obzirom na tijek prodaje koji su propisali), pa ćemo vidjeti sto će reci.