Apsolutno se slažem. Zdravlje nas i naših bližnjih i svih drugih je najvažnije. Ali ovo nije forum o zdravlju već o investiranju i financijama.
Prognoza cijena
-
-
-
Priznajem da sam promašio sa adpl i rivp. Mislio sam da će ih dividenda ipak malo zaštititi.
Poslo sam grah na baždarenje.
-
Baci ga u lonac i skuhaj maneštru, očito ne daje rezultate 🤣🤣
-
Bila bi to najskuplja maneštra na svijetu.
-
Na današnji dan target za Rivp je pogođen.
-
znaci da kupujes danas?
-
znaci da kupujes danas?
Imam dva pitanja za tebe.
Koliko dugo trguješ?
Jel me ozbiljno pitaš?
-
pa u prvom postu si napisao da ima pravo kupovati po tim cijenama.
Zato sam pitao.
Trgujem 10 god, al ne znam zasto jje to bitno. Mislis da su sve ove dionice ovih dana kupili pocetnici?
-
Pa napisao sam da ima pravo, a ne da mora kupovat. U trenutku kad sam to pisao 90% foruma bi dalo levo jaje da može kupovat po toj cijeni tako da je nagrada u onom trenutku bila primamljiva.
Primjetio sam da oni koji kuže uglavnom stoje po strani i ništa ne komentiraju, a forum je prepun postova neiskusnih naivaca. Količina gluposti koja je napisana u zadnja dva tjedna ja prestrašna.
U stvari već par dana razmišljam da se odjavim sa foruma jer je očito da ne postoji nikakva ozbiljna komunikacija. Malo sam usamljen u zadnje vrijeme.
-
sve 5.
Slazem se.
Targeti su izgledali nevjerojatno
-
-
Na današnji dan target za Adpl je pogođen.
-
S obzirom da plovimo uzburkanim morem(možda ipak jezerom) predlažem da damo svoje prognoze cijena seta likvidnih dionica zse za mjesec dana.
Dakle 02.04.2020. cijene će biti:
HT 135 kn
ERNT 999 kn
ZABA 49 kn
RIVP 24 kn
PODR 305 kn
ADPL 150 kn
Pobjednik ima pravo kupovat po ovim cijenama.
imate dvije velike greške kod RIVP i ADPL, ali evo poslije stabilizacije se drže to oko,
čestitam i slobodno možete kupovati, pobjednik ste
-
Kolega ja trejdam. I tu sam dobar. U biti malo je reci dobar. Prodavao sam na 4.3x jer ocekujem razinu 3.8kn pa opet rast.
Nisam ulagac koji je pasivan.
Kad dajem targete obracam se pasivnim ulagacima koji nisu od trejdanja.
Na Vasu zalost ja sam od trejdanja.
Zasto ne bi prodao na 4.4kn i kupio natrag na 3.8kn. Na mojih 30k komada to je 15k kuna extra.
Nadam se da sad kuzite.
-
Kolega ja trejdam. I tu sam dobar. U biti malo je reci dobar. Prodavao sam na 4.3x jer ocekujem razinu 3.8kn pa opet rast.
Nisam ulagac koji je pasivan.
Kad dajem targete obracam se pasivnim ulagacima koji nisu od trejdanja.
Na Vasu zalost ja sam od trejdanja.
Zasto ne bi prodao na 4.4kn i kupio natrag na 3.8kn. Na mojih 30k komada to je 15k kuna extra.
Nadam se da sad kuzite.
Kolega svi smo tu da trejdamo, neki na dnevnoj, neki na godišnjoj bazi, nije u tome poanta. Poanta je da imate tipični balkanski, skorojevičanski mentalitet da ne znate držati jezik za zubima kad treba šutjeti. Pogodili ste neka kretanja pomoću TA, svaka čast, na račun toga se uspjeli utjecati na druge trejdere da ulože u pozicije na kojima ste trenutno i tako ste napravili dobar trejd, svaka čast opet, ali onda si ne možete pomoći nego to trljate o nos svojoj novostečenoj publici i tako je efikasno izgubite za sva vremena... Druže možda imate logičnu IQ 200, ali socijalna vam je 20 u najboljem slučaju. Ko Naimu. Eto o tome ja pričam, ako u prvom postu nisam bio dovoljno jasan. Nema na čemu.
Kolega Neo je jucer napisao da planira kupiti DLKV na 3.7 i prodati ga danas na 4.2. Dakle, nije nikoga prevario.
A sto se tice Djure ja u tome osobno ne bih bila ni jedan sat sa 1000 kuna uloga.
-
Mislim da ce svaki "dugorocni investitor" ovdje svoj ulog mnoziti sa nulom. To je realnost.
-
Prorocki sam pogodio da će Neo kipat svojih 3000 komada dalekovoda po 4 kn.
Ja svojih 10 tis djukice kupljenih po 2.7 držim do 5aka, vikend zapravo paše ovoj dioni, malo dnevnik, malo jutarnji, malo ministar horvat da kaže ide to na 10.
Ha ha...evo vam slicica da vidite samo prve 2 od ukupno 11 kupnji Dalekovoda u seriji paranja prodaje dok ste Vi kolega gledali i čudili se.
-
Petrokemija lagano uzima zalet. Next stop 90 kn.
-
da niste vi pomoćnik ministra u ovom trenutku, njegov je target na 100
-
da niste vi pomoćnik ministra u ovom trenutku, njegov je target na 100
Sad u prvom valu je 90, pa kad se ukrca cijelo Ministarstvo možemo na 100
-
Vozaribe bi trebale narasti 100% da Atpl posluje na nuli. Ne ide na ruku ni tehnicki padajuci trokut. Probije li dolje potencijalni target 133kn.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166
- LodeRunner