He, ne razumijem ovo nabacivanje oko dobiti.
Izvješće je za par dana, a sve upućuje da bi trebalo biti dobro a pogotovo dobro godišnje.
He, ne razumijem ovo nabacivanje oko dobiti.
Izvješće je za par dana, a sve upućuje da bi trebalo biti dobro a pogotovo dobro godišnje.
Uzalud vam trud svirači. Znam jednog čiji su nalozi na kupnji i nisu lažni.
zloćka, kakvo je stanje u kuhinji, meni ovo djeluje nekako ljutito, neka pretjerivati s ljutinom,
da nije onaj norveški fond krenuo s prodajom svojih 1000komada
No krasno
Al ' tko je bez grijeha neka se prvi nabaci kamenom.
Tko nije nikada ušao u papir, a Dno tek slijedi
Da smo na američkom tržištu rekla bih da testiraju ask 🙃
Na našem nemam pojma što rade.
Sutra je izvješće
Nedaj se Zločka provocirati, jer pravednika Gospodin podupire, a neprijateljima njegovim mrsi puteve
Nedaj se Zločka provocirati, jer pravednika Gospodin podupire, a neprijateljima njegovim mrsi puteve
jeje, već je ona prizivala boga od burze, samo joj je slab elektricitet bio na bateriji za komunikaciju
Ajde odfuckajte 🙃
Mada I don't care
Na nema Končara ne bih ih ni štapom
I na opte na 1,70 je bilo papira ko ' salate.
Ajde odfuckajte 🙃
Mada I don't care
Na nema Končara ne bih ih ni štapom
I na opte na 1,70 je bilo papira ko ' salate.
A, jedina nek vam bude ovdje "pogibija"... bitno da MDKA, HPB, IKBA i ostale vam vuku! Ovih par € što ni za večeru nije lako prekrižite!
Dobra firma ovaj naš ERO, ali loši ulagači... na propuh se ljuljaju, ili na ljutnju čuda "tuđim K" rade... ajde nek svojim malo mlate "glogovo trnje"!
Što očekivati od izvješća?
ja očekujem jako dobro izvješće, koje bude opravdalo barem vrijednost koja je na IPO bila!
Što očekivati od izvješća?
ja očekujem jako dobro izvješće, koje bude opravdalo barem vrijednost koja je na IPO bila!
Poštovani Damire, istog smo razmišljanja.
Ja se ipak nadam da će cijena nakon izvješća preko 60, pa će te moći izaći sa nulom...
Sada nam danas opet slijedi neki pad, jer ovi koji su zakasnili na raznim KO.... sada sve rasprodaju za juriš.
A šta reći, to nam je naša borba dala. Ja ostajem unutra. Da, ima raznih tehnika u sexu, ali meni ga se još ne vadi. Nisam imao velika očekivanja, ali niti ništa loše. E pa sada raznorazni prodavači imovine napaćene Hrvatske mirno gledajte kako se stranci sa nama loptaju. Baš vas briga, naplate vaših usluga ionako nisu tu. Slobodno me obrišite! Ne bojim se ničega i nimalo nisam pretjerao.
svaki špekulant starog kova bi trebao uzet` malo dlkv.a
Moller...
Meni nije jasna država, ono bilo bi normalno da u svakoj dionici imaju barem malo % da osjete kompanije, gospodarstvo kako diše, raste/pada... Da nemaju kontrolu upravljati procesima, ali da imaju potrebu sve nadzirati da se sve radi legalno, transparentno..
Ali šta reći kad ni naši ministri, političari... čak ni profesori sa ekonomskog faksa, uglavnom nemaju dionice, toliko o njihovom znanju ekonomije, menadžmenta, razvoja kompanija koje predaju, razvoju države ...
Umjesto da su oni ti koji će svojim primjerom pokazati, evo suvlasnici smo podravke i prefreriramo proizvode Podravke jer imamo povratno koristi... preferiramo smještaj u Valamaru, jer smo suvlasnici Valamara. Ne kupujemo proizvode Franka, Kraša, Zagrebačke pivovare, vindije jer nisu više na TK i nismo suvlasnici, nego imamo dionice Nestlea, Loreala, Danonea, Carlsberga .... ili ETF koji ima te sastavnice i zato kupujemo te proizvode, jer povratno imamo koristi.
Al kad imaš političare, profesore, koji ne kuže gospodarstvo, imaš to što imaš. Ajde sad je ministar krenio sa obveznicama i trezorcima prema stanovništvu, pa se možda nešto i promjeni u svijesti tih ljudi koji upravljaju svim tim procesima i razvojem.
očekujem dividendu barem 30 centi
očekujem bruto 30 centi, više nego prošle godine, sve ispod toga mi je čisti deficid 😁.
ako ovo nije doprinos temi, ne vidim kako je doprinos isti upis malo iznad
Bakić se oglasio na fejsu po pitanju ZABE...
Bakić se oglasio na fejsu po pitanju ZABE...
Što kaže ? Može copy paste ?
TA crobexa kaže, bit će kupnja ovih dana iako je sutra petak