https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…-rijec-15322368
Sada slatke brige kako podijeliti taj visak…
Nek ne budu sebični,dio i drugim strankama podijeliti.
Nek ne budu sebični,dio i drugim strankama podijeliti.
ne da mi se to ni čitati, ispada da ni prihode proračuna ne znaju izračunati nego onako odokativno
jel to istina? ili nagađam?
sve si više mislim da je Zoki fakat u pravu...
To je taman kaj je u HEP otišlo.
Čujmo što ovaj skromni čovjek ima za kazati o Borgu, Plenković i općenito o raznim temama
Display Morene da mi se to ni čitati, ispada da ni prihode proračuna ne znaju izračunati nego onako odokativno
jel to istina? ili nagađam?
sve si više mislim da je Zoki fakat u pravu...
Ne da je u pravu, nego je jedini ispravan.
Ove štetočine na vlasti otimaju i legalno, kroz poreze, i na crno!
Kakva je to vlas koja ti u krizi uzima sve više i više?
Slučajno?
Slučajna!
ma bas je ispravan , super ispravno su radili dok je bio premijer , brzo se zaboravlja
Dečko je pravi. Možda ga Todorić stavi za ministra vanjskih poslova. Ne otkriva još ime stranke ali veli da je za višestranačje i da treba sve stranke ujediniti u jednu.
Naravno nesposobnog Zdrava Marića ne namjerava staviti za ministra financija. Iako neki govore da mu je on sin, kod g. Ivice nepotizam jednostavno ne prolazi. No pasaran.
Display MoreNe da je u pravu, nego je jedini ispravan.
Ove štetočine na vlasti otimaju i legalno, kroz poreze, i na crno!
Kakva je to vlas koja ti u krizi uzima sve više i više?
Slučajno?
Slučajna!
ma bas je ispravan , super ispravno su radili dok je bio premijer , brzo se zaboravlja
napreduje i on koliko može, prije su ga kao klinca zvali Basta (valjda ne bez razloga) , a sada ga mogu zvati i bastard (isto s razlogom)
Ima fino izbrušene diplomatske vještine. Točno pravi čovjek za budućeg ministra vanjskih poslova. Mada je i kao predsjednik popularan u Rusiji i jedno vrijeme u republici srpskoj. A sjećamo se da mu je i kao premijeru Merkelica prva došla čestitati hrvatski ulazak u EU, naravno i gospodarski rezultati su za njegove vladavine bili impresivni. A i prvi je pročitao onu knjižurinu od Piketya, taj čovjek je sve stizao.
Ima fino izbrušene diplomatske vještine. Točno pravi čovjek za budućeg ministra vanjskih poslova. Mada je i kao predsjednik popularan u Rusiji i jedno vrijeme u republici srpskoj. A sjećamo se da mu je i kao premijeru Merkelica prva došla čestitati hrvatski ulazak u EU, naravno i gospodarski rezultati su za njegove vladavine bili impresivni. A i prvi je pročitao onu knjižurinu od Piketya, taj čovjek je sve stizao.
Ako netko uvijek tvrdi da sve može i hvali se svojim sposobnostima, to može ukazivati na samouvjerenost ili čak narcisoidnost osobe. Međutim, važno je napomenuti da je samopouzdanje i samouvjerenost pozitivna osobina, ako se koristi na način da osobi pomaže da postane bolja verzija sebe i da doprinese društvu.
Međutim, ako osoba koristi svoje samopouzdanje kako bi se osjećala superiornom u odnosu na druge ljude ili ako pretjeruje u svojim tvrdnjama i hvali se svojim sposobnostima, to može ukazivati na nisko samopoštovanje i potrebu za potvrdom od drugih ljudi. Takva osoba može biti frustrirana ili čak ljuta kada se suoči s neuspjehom ili ne može ispuniti svoje prevelike tvrdnje, što može dovesti do problema u međuljudskim odnosima.
Stoga, osobe koje se često hvale svojim sposobnostima i tvrde da mogu sve treba promatrati s oprezom i pokušati razumjeti njihove prave motive i namjere.
mislim da nema usađene čak ni osnovne elemente
Gledam ovo Kutjevo cijena tjednima tavori na oko 6,30€...i onda će netko u 5 min počistiti ASK do 7 €...
Nemojte mi ti govoriti, taman čekam plaću da kupim još 200 komada o zaokružim. Mrzim uglaste brojke.
čeka nas više ali nikako da strmopizdi. poljoprivreda je ipak kakva takva sigurnost.
Ljudi ga baš vole takvog divljeg. Uvjerljivo po anketama najpopularniji političar u Hrvata. I duhovit do granice bola, još me trbuh boli od smijeha kako je spustio Plenkoviću da je plameni jazavac. A i skroman je, sjetimo se samo kako je otišao u klub da se ne baci hrana kad onomad Petek i Kovačević nisu mogli izjesti naručeno.
Ljudi ga baš vole takvog divljeg. Uvjerljivo po anketama najpopularniji političar u Hrvata. I duhovit do granice bola, još me trbuh boli od smijeha kako je spustio Plenkoviću da je plameni jazavac. A i skroman je, sjetimo se samo kako je otišao u klub da se ne baci hrana kad onomad Petek i Kovačević nisu mogli izjesti naručeno.
pa je točno, Kovačević i Petak su pravi ljudi, a ovaj pop je po Milanoviću g.vno , malo je on jači kreten, ali to naravno upravo ti što ga vole ne uočavaju, niti ih zanima, nije danas lako biti čovjek
Nemojte mi ti govoriti, taman čekam plaću da kupim još 200 komada o zaokružim. Mrzim uglaste brojke.
čeka nas više ali nikako da strmopizdi. poljoprivreda je ipak kakva takva sigurnost.
Mislim da je taj vlak prošao...pogotov ako Dr.Kalica opet udari po asku....greškom
pa je točno, Kovačević i Petak su pravi ljudi, a ovaj pop je po Milanoviću g.vno , malo je on jači kreten, ali to naravno upravo ti što ga vole ne uočavaju, niti ih zanima, nije danas lako biti čovjek
Isti likovi su volili i Mesića, iako je za nijansu manji krkan(ali pokvareniji) od Milanovića.
Mislim da je taj vlak prošao...pogotov ako Dr.Kalica opet udari po asku....greškom
Isti likovi su volili i Mesića, iako je za nijansu manji krkan(ali pokvareniji) od Milanovića.
isto je to leglo, malo ih je križano s HDZom, ali uglavnom ista genetika
I Milanović i Mesić su okrenuti prema Moskvi...točno se vidi da je komuniste 1944 instalirala Crvena Armija na vlast...
Nešto su se forumske kradezenjare uznemirile, što se događa momci? Tko vas dira tamo gdje ne smije?
I Milanović i Mesić su okrenuti prema Moskvi...točno se vidi da je komuniste 1944 instalirala Crvena Armija na vlast...
boja ih odaje
samo im mali pušioničar nešto na napreduje, ali da je proširio granice, to je
Nešto su se forumske kradezenjare uznemirile, što se događa momci? Tko vas dira tamo gdje ne smije?
Ni dan danas Mesić nije rekao tko mu je dao pare i što je napravio zauzvrat...da je dotični bio u HDZ-u radi ovog bi završio u zatvoru poput Sanadera. Ovako ga MSM amnestiraju.
Mesićevi kupili dva stana i dvije garaže za 1,9 milijuna kuna
https://www.vecernji.hr/vijesti/mesice…una-kuna-201942
Ni dan danas Mesić nije rekao tko mu je dao pare i što je napravio zauzvrat...da je dotični bio u HDZ radi ovog bi završio u zatvoru poput Sanadera. Ovako ga MSM amnestiraju.
kako nije, posudio mu je prijatelj slovenac, samo nitko nije vidio papire o toj transakciji ili se morti gospon prešetavao preko državne granice s par milijuna po džepovima, velika je tragedija za Hrvatsku što je lik dva puta instaliran joj za predsjednika