Zašto Atpl niko ne kupuje?
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Nekakva nelagoda u zraku
-
Zato jer je mnogo dionica na prodaji
-
Ima ih koji hoce prodati
-
Evo maloprije se nekima posrećilo na ovoj dioni da uđu ispod 530,00 Kn.
Čestitke sretnim dobitnicima!
"I tata bi sine", ali sam već sve utrpao unutra, jedva mi ostalo za kavu!
-
Izgleda da su novinari od nekoga, dobro plaćeni da unište sezonu!
Snime bezopasnog morskog psa modrulja, koji jede planktone, negdje usnime žute nakupine peludi i dvije meduze, i gotovo, eto ga ide "smak svijeta" u Istri.
ma ima svega, ali osobno sam se prošle godine kupao i more me "grickalo" e sada, možda je to baš dobro i zdravo, ali ipak je malo neugodno da bi u potpunosti uživao, mislim da općenito sve kvarimo, iako nema potrebe, čovjek je sigurno najveća štetočina na planeti, a što je najgore sve to radi sam protiv sebe i novih naraštaja
Dobro je da većina normalnih ljudi, niti ne čita ovakve budalaštine po portalima!
A, da ne zaboravim reći, turista je na cestama, ovih dana, kao da smo usred sezone!
-
Hehe, kad vam kažem...
Počelo je bit zbilja zanimljivo. Ovo je partija šaha s barem 4 igrača..
Ameri ne daju. Pazi, licemjeri Ameri ne daju. Dobro.... To mi je toliko ogavno da neću ni komentirati.
Pritom, Zelenskom ništa nije jasno... Koji je to glupan. Što si mislio da će se dogoditi?
Zelenski negoduje zbog podjela u Uniji po pitanju novih sankcija Rusiji: Zašto neki blokiraju plan?Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski u četvrtak je izrazio negodovanje zbog podjela unutar Europske unije kada je riječ o novim sankcijama protiv Rusije…www.tportal.hrNadalje, pola Europe je pristalo na plaćanje plina u rubljima. Pa naravno....
Osim toga, počele su optužbe na račun Zelenskog da mu ljudi besmisleno ginu. Hm, zašto se ne čudim...
Digitalni ratniče Zelenski, u problemima si.
Vrijeme ekstra zarade je pri kraju....
-
Evo maloprije se nekima posrećilo na ovoj dioni da uđu ispod 530,00 Kn.
Čestitke sretnim dobitnicima!
"I tata bi sine", ali sam već sve utrpao unutra, jedva mi ostalo za kavu!
A kako se tek posrecilo nama koji smo imali srecu da smo sve potrpali ispod 420 kuna😂
-
Vi ste toliko prenabrijali korisnike foruma/dioničara sa tim silnim najavama dividende da ste vjerojatno napravili medvjeđu uslugu sebi i svima nama postojećima kada dobijemo službeno da gospoda iz Groada neće isplatiti dio kolača ove godine....
Može biti i ta opcija...u svakom slučaju ja bih radio bio u dionici bez obzira na dividendu dolazi nam razdoblje još viših vozarina i sve boljih izvješća za Q2 očekujem između 85 i 95 mil kn neto za cijelu godinu očekujem neto zaradu od oko 200 do 250 kn po dionici...a da navijam za dividendu navijam jer sam mišljenja da bi isplata dividende od 30 + kuna mogla privući nove ulagaće u dionicu i samim time znatno podići vrijednost dionice koja je svakako podcijenjena....za ozbiljniji rast ovdje potrebno bar četiri do pet dana trgovanja sa 5000 + dionica dnevno.
za početak bi bilo dovoljno da investiori ne odustaju tako lako od divdende i bacaju svakodnevno svoje papire drhtavim ručicama
-
ATPL kao da vozi sve capeove. Jedino je rast zaboravila odraditi. Ali pad ne preskače
-
-
Može biti i ta opcija...u svakom slučaju ja bih radio bio u dionici bez obzira na dividendu dolazi nam razdoblje još viših vozarina i sve boljih izvješća za Q2 očekujem između 85 i 95 mil kn neto za cijelu godinu očekujem neto zaradu od oko 200 do 250 kn po dionici...a da navijam za dividendu navijam jer sam mišljenja da bi isplata dividende od 30 + kuna mogla privući nove ulagaće u dionicu i samim time znatno podići vrijednost dionice koja je svakako podcijenjena....za ozbiljniji rast ovdje potrebno bar četiri do pet dana trgovanja sa 5000 + dionica dnevno.
za početak bi bilo dovoljno da investiori ne odustaju tako lako od divdende i bacaju svakodnevno svoje papire drhtavim ručicama
daj šuti još malo
-
za početak bi bilo dovoljno da investitori ne odustaju tako lako od divdende i bacaju svakodnevno svoje papire drhtavim ručicama
daj šuti još malo
može, samo mi odaj da još kupiš ili da prodaš još malo
vidim da bih i ja mogao postati sretni kupcac, što je za moj renome petkom tada dvostruki užitak, kupiti petkom i imati neizvjestan i uzbudljiv vikend, neprocjenjivo
-
daj šuti još malo
može, samo mi odaj da još kupiš ili da prodaš još malo
vidim da bih i ja mogao postati sretni kupcac, što je za moj renome petkom tada dvostruki užitak, kupiti petkom i imati neizvjestan i uzbudljiv vikend, neprocjenjivo
ja sam od onih šta ne vole miran san vikendom, a ovaj je još i produženi
-
Freight futures
Capesize down ~7%
Panamax down ~4%
Pa šta se to dogadja?!? Ovo je prestrašno. Nije dobro!
-
Činimi se da ce teško ispod 520, nema više za mene😭 Ne prodajem ove godine, pa šta bude....
-
Ako je 35k day iznad BE "pisljivo"?
sto je 40k iznad BE?
Jako "pisljivo"? 🤭
Di toga ima?
Tko je nesretni 🤑vlasnik?
Kolika ce mu biti dobit u 2Q? 🤪😥
-
Ako je +35k iznad BE "pisljivo" a 40k jako pisljivo, tom logikom 45k iznad BE bi bilo?
Extreme "pisljivo"? 🤣
Zoilo plovi na relaciji na kojoj se primjenjuje? 💵💰🤑
Koji je to tek nesretnik od vlasnika/dionicara 🤭
-
Mozda sad jos da posaljete poruka da je 40 turbo pisljivo(ipak ste samo dvije poslali u par minuta) uvjeri i vas same da ste dobro ulozili.
Vidim da ste jako nesigurni kad sami sebe toliko uvjeravate da ste dobro ulozili.
Ostale ne morate uvjeravat. Svi vam vjerujemo. super ste ulozili i ne morate stavit ni G a ni G na pladanj.
samo morate to i prodat da bi zaradili. pitanje je kad. kao i uvjek.
-
Mittko javi se!
zovi Mattko, prekrstila ga Ive 7Up
I ona je nestala, da nisu negdje zajedno?
-
Pojave se tu i tamo na poslovnom.
Vratite se skuhat ćemo Vam paštašutu.
Na ovom forumu zgrnuli su grdu lovu.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-