1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• maratonac
  • February 19, 2020 at 1:17 PM
  • mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • January 24, 2022 at 5:06 PM
    • #2,681
    Quote from tin
    Quote from KicanCRO

Fedov sastanak ovaj tjedan, malo nesigurnosti u svitu i eto pada, trenutni nema veze sa vozarinama, a kad pada, pada sve.

A to je tek manipulacija ono za 0.25 postotnog poena dionice padnu 20%....

Quote from mitkko

Tvoj problem je sto ti ne razumijes da to nije manipulacija, nitko tebe ne zeli sabotirati, to je trziste, psihologija, tko to ne razumije ne pise mu se dobro. Pa di bi mi stigli kada bi se svaka dionica u svakom trenutku vrednovala u skladu sa fundamnetima? I sta su uopce fundamenti? To je varijabla, funkcija vremena.

Nitko mene ne sabotira al ne volim manipulaciju ljudima..ti si manipulirao na JDPL drjkajući za višu cijenu a prodavao si jer si znao da ide pad...a ti reci što hoćeš....ja sam kupio po dobroj cjeni...kako ATPL...tako i SAPN...OPTE..PODR...KOEI.

Daj mi objasni kako ja to manipuliram? Pa covjece BDI je pao 70%, pa normalno da je posljedicno pala i cijena dionice. Nije pao samo ATPL, pali su svi brodari u svijetu. Kakva manipulacija?

O JDPL mozemo razgovarati ako budes htio slusati, mogu ti pojasniti cijeli hodogram, sto, kako i zasto sam radio. Sve vrlo rado, samo ako stvarno budes htio slusati. I posebno mi je zanimljiva ova tvoja konstatacija kako sam ja "znao da ide pad". Volio bih da mi i to pojasnis.

Odoh, u teretani sam, vrijeme je za prsa i tricepse, kasnije cemo o dionicama :)

Kad odrastem prestat cu uzimati terapiju i pretvarat cu se da sam Angelina...

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • January 24, 2022 at 5:11 PM
    • #2,682
    Quote from mitkko
    Quote from tin

A to je tek manipulacija ono za 0.25 postotnog poena dionice padnu 20%....

Nitko mene ne sabotira al ne volim manipulaciju ljudima..ti si manipulirao na JDPL drjkajući za višu cijenu a prodavao si jer si znao da ide pad...a ti reci što hoćeš....ja sam kupio po dobroj cjeni...kako ATPL...tako i SAPN...OPTE..PODR...KOEI.

Daj mi objasni kako ja to manipuliram? Pa covjece BDI je pao 70%, pa normalno da je posljedicno pala i cijena dionice. Nije pao samo ATPL, pali su svi brodari u svijetu. Kakva manipulacija?

O JDPL mozemo razgovarati ako budes htio slusati, mogu ti pojasniti cijeli hodogram, sto, kako i zasto sam radio. Sve vrlo rado, samo ako stvarno budes htio slusati.

Odoh, u teretani sam, vrijeme je za prsa i tricepse, kasnije cemo o dionicama :)

I Mamić bi da ga netko sluša kako je pravosuđe korumpirano a on je svetac koji je sve razotkrio ...samo ti bildaj...al nekom drugom nemoj meni...što se tiče JDPL objasni to onima kojima si prodavao na 80 kn dok si drukao na 100+ :)

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • January 24, 2022 at 5:19 PM
    • #2,683
    Quote from tin
    Quote from mitkko

O JDPL mozemo razgovarati ako budes htio slusati, mogu ti pojasniti cijeli hodogram, sto, kako i zasto sam radio. Sve vrlo rado, samo ako stvarno budes htio slusati.

I Mamić bi da ga netko sluša kako je pravosuđe korumpirano a on je svetac koji je sve razotkrio ...samo ti bildaj...al nekom drugom nemoj meni. :)

Ma bravo. Uvijek je lakse kada imas izgovore, lakse je kada imas nekoga koga mozes okriviti za vlastite lose poteze. I to je psihologija. Drzi se!

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • January 24, 2022 at 5:31 PM
    • #2,684
    Quote from mitkko
    Quote from tin

I Mamić bi da ga netko sluša kako je pravosuđe korumpirano a on je svetac koji je sve razotkrio ...samo ti bildaj...al nekom drugom nemoj meni. :)

Ma bravo. Uvijek je lakse kada imas izgovore, lakse je kada imas nekoga koga mozes okriviti za vlastite lose poteze. I to je psihologija. Drzi se!

Koje loše poteze...OPTE 350% + SAPN 90% + PODR 40% + KOEI 20% +...ATPL trenutno 80 % +...meni sasvim ok al kužim ti si ipak faca...samo ti bildaj ne daj da te mi s promašajima nerviramo.

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,015
    • January 24, 2022 at 5:57 PM
    • #2,685

ma meni samo nije jasno zašto mitkko danas tako jako ruši brodare u USA a atpl se danas trgovala iznad 350 dok je DSX je na 3,34........zašto mi u r'vata uvijek sve plačamo više nego pošten svijet kad kupujemo a dobivamo manje kad prodajemo?.......

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • January 24, 2022 at 6:06 PM
    • #2,686
    Quote from hugh

ma meni samo nije jasno zašto mitkko danas tako jako ruši brodare u USA a atpl se danas trgovala iznad 350 dok je DSX je na 3,34........zašto mi u r'vata uvijek sve plačamo više nego pošten svijet kad kupujemo a dobivamo manje kad prodajemo?.......

Kolega, dao sam sve od sebe, ali danas jednostavno nije islo nize :) skuzili su manipulaciju, citaju me ko otvorenu knjigu :D

Smatram da danas nisam dostojan da me se naziva drukerom. Sutra cu se bolje potruditi. Obecajem. Casna drukerska :)

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • January 24, 2022 at 8:40 PM
    • #2,687
    Quote from mitkko
    Quote from lebowski

Dobro je, danas je sve normalno, bdi raste, brodari padaju. Kad je obratno, onda ne valja. 8)

Kako misliš BDI danas raste? Pao je.

BCI 6935 -455

BPI 18119 +32

BSI 19006 -231

BHSI 19598 -261

BDI INDEX 1391 -24

Display More

Kolega Lebowski nemojte plašiti mitka ...još nije dosta skupio....danas su rasli futuresi...bdi će za dan dva.

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • January 24, 2022 at 8:44 PM
    • #2,688
    Quote from tin
    Quote from mitkko

Kako misliš BDI danas raste? Pao je.

BCI 6935 -455

BPI 18119 +32

BSI 19006 -231

BHSI 19598 -261

BDI INDEX 1391 -24

Display More

Kolega Lebowski nemojte plašiti mitka ...još nije dosta skupio....danas su rasli futuresi...bdi će za dan dva.

Display More

Živi bili pa vidjeli!

• Milo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    929
    Bookmarks
    1
    • January 24, 2022 at 9:38 PM
    • #2,689

Evo ameri okreću u zeleno,tko je kupio dobro je napravio...sutra kod nas sve u zeleno :P

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • January 24, 2022 at 10:03 PM
    • #2,690
    Quote from mitkko
    Quote from tin

Ja sam napisao...ajmo sad svi odmah po bidu iako naši brodari upće nemaju capove zbog kojih vani sve pada...kud svi tud i mujo.

Jel mi zna netko objasniti zasto pada npr. EGLE? Evo ih trenutno -4%, nista manje nego GOGL. Nemaju nijedan Cape, sve Supramax/Ultramax.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ma ljudi moji je li to moguće.... da su u plusu...a nemaju ni jedan Cape???

Quote from hugh

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Pa kolega nije baš neko rušenje...a gle EGLE bez capova u plusu.

Edited once, last by tin: Merged a post created by tin into this post. (January 24, 2022 at 10:05 PM).

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • January 24, 2022 at 10:05 PM
    • #2,691
    Quote from tin
    Quote from mitkko

Jel mi zna netko objasniti zasto pada npr. EGLE? Evo ih trenutno -4%, nista manje nego GOGL. Nemaju nijedan Cape, sve Supramax/Ultramax.

Mašio si poantu :)

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • January 24, 2022 at 10:06 PM
    • #2,692
    Quote from mitkko
    Quote from tin

Ma glavno mitko da ti nisi ;)

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • January 24, 2022 at 10:08 PM
    • #2,693
    Quote from tin
    Quote from mitkko

Kolega, ajmo se ne prepirati ko djeca. Ne moram ja biti u pravu, često i nisam u pravu, šta hoćeš od mene? Ajmo svatko brinuti svoju brigu.

PS. I ajd molim te nauči raditi screen capture :) Stisneš istovremeno Windows logo key + Shift + S i označiš dio ekrana koji želiš uslikati.

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • January 24, 2022 at 10:12 PM
    • #2,694
    Quote from mitkko
    Quote from tin

Kolega, ajmo se ne prepirati ko djeca. Ne moram ja biti u pravu, često i nisam u pravu, šta hoćeš od mene? Ajmo svatko brinuti svoje brige.

A eto šta ćeš mitko mene baš nepoštenje smeta....i uvijek ću na njega reagirati...ne radi se tu tko je u pravu...nego koji su motivi iza postova....a što se tiče screen capture eto meni se baš sviđa ovako....laku noć vam želim.... :sleeping:

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • January 24, 2022 at 10:21 PM
    • #2,695
    Quote from tin
    Quote from mitkko

Kolega, ajmo se ne prepirati ko djeca. Ne moram ja biti u pravu, često i nisam u pravu, šta hoćeš od mene? Ajmo svatko brinuti svoje brige.

A eto šta ćeš mitko mene baš nepoštenje smeta....i uvijek ću na njega reagirati...ne radi se tu tko je u pravu...nego koji su motivi iza postova...laku noć vam želim.... :sleeping:

A kako molim te ti znaš moje motive? Tako što si pročitao par mojih postova? Ne sudi tako o drugome jer ne znaš ono što misliš da znaš. Ne poznaješ me, samo projiciraš svoje emocije i pozicije na moje postove koji su često arogantni pa je lako nekog takvog svrstati u negativce.

Nikada, ali baš nikada nisam pisao jedno a radio drugo. To tvoje mišljenje o meni je tvoj dojam o meni, a ne činjenica. Nađi mi jedan post koji je sporan.

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • January 24, 2022 at 10:28 PM
    • #2,696
    Quote from mitkko
    Quote from tin

A eto šta ćeš mitko mene baš nepoštenje smeta....i uvijek ću na njega reagirati...ne radi se tu tko je u pravu...nego koji su motivi iza postova...laku noć vam želim.... :sleeping:

A kako molim te ti znaš moje motive? Tako što si pročitao par mojih postova? Ne sudi tako o drugome jer ne znaš ono što misliš da znaš. Ne poznaješ me, samo projiciraš svoje emocije i pozicije na moje postove koji su često arogantni pa je lako nekog takvog svrstati u negativce.

Nikada, ali baš nikada nisam pisao jedno a radio drugo. To tvoje mišljenje o meni je tvoj dojam o meni, a ne činjenica. Nađi mi jedan post koji je sporan.

Bahatost – Wikipedija

Bahatost ili posuđenica arogancija (iz starogrčkog "ὕβρις" i latinski: arrogantia, superbia) je stav koji precjenjuje vlastitu vrijednost ili vlastite vještine. Potiče i oholost, drskost i prijezirno ponašanje prema drugim ljudima.

Ispraznost i narcizam pogoduju nastanku bahatosti.

Za razliku od ponosa, bahatost karakterizira ponašanje osobe koja traži ili pokušava uzeti više nego što joj pripada.

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • January 24, 2022 at 10:34 PM
    • #2,697
    Quote from tin
    Quote from mitkko

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Bahatost

Bahatost ili posuđenica arogancija (iz starogrčkog "ὕβρις" i latinski: arrogantia, superbia) je stav koji precjenjuje vlastitu vrijednost ili vlastite vještine. Potiče i oholost, drskost i prijezirno ponašanje prema drugim ljudima.

Ispraznost i narcizam pogoduju nastanku bahatosti.

Za razliku od ponosa, bahatost karakterizira ponašanje osobe koja traži ili pokušava uzeti više nego što joj pripada.

Display More

Šta time hoćeš reći? Sam sam napisao da su mi neki postovi arogantni, znam koja je definicija arogancija. Ne bih rekao da sam arogantan, samo imam slabu toleranciju na ljudsku glupost (ili barem ono što ja smatram glupim) pa mi neki postovi ponekad zvuče arogantno.

Ne znam zašto uopće o ovome sada diskutiramo.

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • January 24, 2022 at 10:40 PM
    • #2,698
    RE: Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

[…]

Šta time hoćeš reći? Sam sam napisao da su mi neki postovi arogantni, znam koja je definicija arogancija. Ne bih rekao da sam arogantan, samo imam slabu toleranciju na ljudsku glupost (ili barem ono što ja smatram glupim) pa mi neki postovi ponekad zvuče arogantno.

Ne znam zašto uopće o ovome sada diskutiramo.
    mitkko
    January 24, 2022 at 10:34 PM

Upravo sam dobio upozorenje od Admina: Raspravu usmjeriti prema temi, ne osobi!

Ludo. Ja sam za sebe napisao da sam arogantan, za sebe, ne za drugoga, dakle, sam sebe sam uvrijedio i dobio sam za to opomenu!?! Haha, svijet ide kvragu :D Vjerojatno idem pod ključ. Pozdrav drugovi!

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • January 24, 2022 at 11:47 PM
    • #2,699

Znači trebao sve prodati, a vi će te nas pričekati na niže da preuzmete teret dionica u volatilnim vremenima???

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • January 24, 2022 at 11:48 PM
    • #2,700
    Quote from Marin83

Znači trebao sve prodati, a vi će te nas pričekati na niže da preuzmete teret dionica u volatilnim vremenima???

E baš ste djetinjasti, nevjerojatno. Ovo gore su vrijedne informacije, nisam ih ja smislio, samo prenosim, a vi kao ono: "...bisere pred svinje."

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • June 6, 2025 at 9:12 PM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      487k
      1.2k
    3. bjane

June 6, 2025 at 9:12 PM
    1. HT (Hrvatski Telekom d.d.) 769

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:28 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 6, 2025 at 6:08 PM
    2. Odgovora
      769
      Pregleda
      419k
      769
    3. loto

June 6, 2025 at 6:08 PM
    1. SAPN (SAPONIA d.d.) 1.1k

• tizian1
      • February 12, 2020 at 8:49 PM
      • Dionice
      • tizian1
      • June 6, 2025 at 5:05 PM
    2. Odgovora
      1.1k
      Pregleda
      509k
      1.1k
    3. xdado

June 6, 2025 at 5:05 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 6, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      915k
      2k
    3. umalo

June 6, 2025 at 11:22 AM
    1. Tvrtke s potencijalom za IPO 33

• toluen
      • May 31, 2020 at 6:04 PM
      • Dionice
      • toluen
      • June 6, 2025 at 9:21 AM
    2. Odgovora
      33
      Pregleda
      18k
      33
    3. Avx

June 6, 2025 at 9:21 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• PODR (Podravka d.d.)

bjane June 6, 2025 at 9:12 PM
  • HT (Hrvatski Telekom d.d.)

loto June 6, 2025 at 6:08 PM
  • SAPN (SAPONIA d.d.)

xdado June 6, 2025 at 5:05 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 6, 2025 at 11:22 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,267 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Slične teme

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Avx
    • February 13, 2020 at 2:36 PM
    • Dionice