Fedov sastanak ovaj tjedan, malo nesigurnosti u svitu i eto pada, trenutni nema veze sa vozarinama, a kad pada, pada sve.
A to je tek manipulacija ono za 0.25 postotnog poena dionice padnu 20%....
Tvoj problem je sto ti ne razumijes da to nije manipulacija, nitko tebe ne zeli sabotirati, to je trziste, psihologija, tko to ne razumije ne pise mu se dobro. Pa di bi mi stigli kada bi se svaka dionica u svakom trenutku vrednovala u skladu sa fundamnetima? I sta su uopce fundamenti? To je varijabla, funkcija vremena.
Nitko mene ne sabotira al ne volim manipulaciju ljudima..ti si manipulirao na JDPL drjkajući za višu cijenu a prodavao si jer si znao da ide pad...a ti reci što hoćeš....ja sam kupio po dobroj cjeni...kako ATPL...tako i SAPN...OPTE..PODR...KOEI.
Daj mi objasni kako ja to manipuliram? Pa covjece BDI je pao 70%, pa normalno da je posljedicno pala i cijena dionice. Nije pao samo ATPL, pali su svi brodari u svijetu. Kakva manipulacija?
O JDPL mozemo razgovarati ako budes htio slusati, mogu ti pojasniti cijeli hodogram, sto, kako i zasto sam radio. Sve vrlo rado, samo ako stvarno budes htio slusati. I posebno mi je zanimljiva ova tvoja konstatacija kako sam ja "znao da ide pad". Volio bih da mi i to pojasnis.
Odoh, u teretani sam, vrijeme je za prsa i tricepse, kasnije cemo o dionicama