Rat nije bajka sa HRTa ni partizanski filmovi Boška Buhe, nego stradanja, patnja stanovništva s kojim upravljaju političari, nisam čuo Milanovića da je s Dodigom dogovorio povratak Hrvata u Banja Luku, možemo dalja o povratku u bosanski Posavinu.
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Na drugim domaćim forumima svaka tema završi na ustašama i partizanima, a na ovome na podcjenjenosti brodara i nezainteresiranosti špekulanata i ulagača van Hrvatske za brodare. Jednostavno je to tako. Premali su i nevidljivi u medijima.
Što nema mcap bar 20-30 milijardi $ vani prolazi ispod radara. Uz to 10 loših godina je iza njih. Imam i ja gomilu DAC i sitno NMM. I ne mislim iz njih bježati navrat nanos na prvi crveni dan
-
Na drugim domaćim forumima svaka tema završi na ustašama i partizanima, a na ovome na podcjenjenosti brodara i nezainteresiranosti špekulanata i ulagača van Hrvatske za brodare. Jednostavno je to tako. Premali su i nevidljivi u medijima.
Što nema mcap bar 20-30 milijardi $ vani prolazi ispod radara. Uz to 10 loših godina je iza njih. Imam i ja gomilu DAC i sitno NMM. I ne mislim iz njih bježati navrat nanos na prvi crveni dan
Nema vise "ispod radara" nakon 40% god div yield prinosa ali ima jos puno soka, nevjerice i nadanja da nije odrzivo.
Ja sam uvjerena i predocila sam hrpu dokaza da je odrzivo.
Zivi bili....
-
Znam ih nekoliko koji misle kao i ti. Uglavnom su podrijetlom pravoslavci ili jugosloveni. U ovoj zemlji bi mnogima bilo bolje da umjesto što su promjenili prezime, promjene stavove.
-
Inflection point?
Omikron strasilo ima novi trend?
The sharp spike in cases in the first South African province to report the omicron variant has begun to crest and trend downwards, holding out hopes the highly contagious variant may produce a much shorter outbreak.
Omicron spike wanes in South African provinceThe first omicron outbreak in South Africa has peaked and appears to be sharply falling, holding out the prospect the omicron wave could be shortlived.www.afr.com -
Istina, činjenice i danas vidljivi rezultati nisu moji stavovi nego brutalan realnost
-
Ne vidim razlog da se ne vratiš u Banja Luku. Zašto ti treba milanović dogovarat nešto? Zašto bi ti Hrvate vraćao u ruke neprijatelja to mi nije jasno. Odi ti kod dodika. Bit ćeš mu simpatičan sa svojim stavovima o Tuđmanu.
-
Nećete valjda reći da je Tuđmanova era bila renesansna za Hrvatsku. Uništavanje industrijskog potencijala u korist sitnih političko kriminalnih interesa, ratno huškačka politika, otimanje privatne imovine, protjerivanje vlastitog stanovništva, etničko čišćenje, humana preseljenja itd.
Ne razumijem,jeli vi mislite ozbiljno ,ili...!?
ratno huškačka politika, otimanje privatne imovine, protjerivanje vlastitog stanovništva, etničko čišćenje, humana preseljenja itd.
Ma ne misli on to ozbiljno. Vjerojatno samo pretendira na neku funkciju u gradu Zagrebu pa se mora svidit crvenoj Radi. Ona ti je Hrvatska emigrantkinja .
Emigrirala 91.
-
-
Da li je humano kazati što ćeš tamo gdje si rođen ti tvoji roditelji i djedovi jer su tamo četnici, pa jasno je ko dan da je sve politički dogovoreno i tu se radi o etničko čišćenju. O vlasništvu Hrvata i pritiscima za otimanje i prodaju u bescijenje nekretnina i obrta u Banja Luci nitko da progovori, od biskupa Komarice svi veliki zaštitnicima Hrvata bježe.
-
-
Ko ti brani da oslobodiš banja luku ako misliš da je treba oslobađat. Ti i stipe mesić to riješite za čas.
Dosadna je burza sad, skroz do završetka ski sezone. Moramo nekako prekratit vrijeme.
-
Kao dragovoljaca domovinskog rata, zaposlenika jednog industrijskog poduzeća, svjedok sam vremena, a ako vi ne znate za naša olovna vremena za to vam ja nisam kriv.
Takiđer kao dragovoljac mogu svjedočiti da je u ta "olovna" vremena ,kako vi kazete , osnovana varaždinska i zagrebačka burza ,! Što reći dalje .. ?!
-
Ma relano to i nisu politički stavovi, već filovanja NGO-a...
-
Nije dobro, prešli smo na teme za plaću od 300 eura.
-
Nemojte zaboravit u petak burza ne radi!
-
Nemojte zaboravit u petak burza ne radi!
nije problem prodati ni u četvrtak.............ali tek idući
još nije prošao božićni rally, čeka se snijeg, grtalice su pripremljene
-
zna li se što, kakvo je stanje s Coronom, ja više tamo na temu ne zalazim, zadnji puta provirio, evo 7 dana boli ruka, ne moš pisati
-
zna li se što, kakvo je stanje s Coronom, ja više tamo na temu ne zalazim, zadnji puta provirio, evo 7 dana boli ruka, ne moš pisati
cenzura.. ništa novog, ljudi i dalje pale leševe uz rijeku Savu... ne znam ima li itko živ... ako svi pomru tko će provoditi subjektivnu cenzuru nadajmo se da je moronikon prirodno cjepivo da se ne moramo cijepiti.
-
Danas burza nije reagirala, ali je sad put otvoren malim i velikim ulagacima. Kad krene 🚂🚃🚃🚃 brzo cemo na +30 do 40%.
-
Danas burza nije reagirala, ali je sad put otvoren malim i velikim ulagacima. Kad krene 🚂🚃🚃🚃 brzo cemo na +30 do 40%.
Polako dok se otkriju detalji plana. Za sada znamo samo koliki teret preuzimaju država i Strnad/Matera. Dok se ne objavi plan restrukturiranja teško da će se itko veći zaletiti.
Znas da ce krenut val ne ovisno o dokapitalizaciji , kao na Petrokemija. Te je u par dana isla 50%. Normalna reakcija trzista.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner