1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• maratonac
  • February 19, 2020 at 1:17 PM
  • 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • August 8, 2021 at 9:27 AM
    • #2,041

Ni ja ne vidim razloga da se kad ja napisem da 20ak mil kn dobiti, sto ce valjda biti ove godine, predstavlja P/E=20, ne kaze "da, u pravu ste, to je stvarno tako". Jer to jest stvarno tako.

Dokle god se na ovu jednostavnu i istinitu konstataciju odgovara s kilometarskim plahtama, a ne s jednostavnim prihvacanjem te cinjenice, to sugerira da se ovdje ima problem s cinjenicama.

A ne samnom ili s nekim tko samo prenosi cinjenice.

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • August 8, 2021 at 9:30 AM
    • #2,042
    Quote from Flight
    Quote from StatusQuo

Cek ti to sam sebe diskreditiras s tim zakljuckom po cemu je taj vas Naim "vjerodostojan" procjenitelj buducih dogadjaja?, pa svi starosjedioci foruma pogotovo optime znaju vrlo dobro da je Flight nasljednik Naima odnosno da si to ti jos je i zabiljezeno u Ban listi da bude za vjerodostojniju potvrdu da neki novi ne bi mislili da netko to izmislja pa mi uopce nije jasno da sam sebe na taj nacin diskreditiras cemu to?

To sta ti je kolegica izvadila je tvoje misljenje o vlasnicima koje vecina barem donekle zna koji su stariji o odnosu i nastanku TPNG kako si i sam naveo u detalje ocito postoji razlog zasto se TPNG uvijek trzila s diskontom bas radi tog rizika odnosa s vlasnicima, a to ce uvijek bit i ostat dio sadasnje i buduce racunice i valuacije dionice TPNG,, neki novi klinci taj faktor mogu lako zaboravit o ponasanju vlasnika, to sta ti sada mislis da je sektor investibilan, a vjerovatno i je kao i sve povezano s brodovima pa si sad taj faktor odlucio zanemarit jer ti odgovara pa je sad kod transparentnosti bitnije ljepo izvjesce i detaljcici, a manje bitno sta ocekivat od nepostenih vlasnika koji imaju svoju kronologiju odnosa s malim dionicarima, cijena ce uvijek u odredjenoj mjeri pratit rezultat i ocekivanje neovisno o pisanju, ali kao i kod ATPL tako i kod TPNG uvjek ce postojat jedan diskont ovdje zbog nepostenih vlasnika, kod atpl zbog netransparentnosti, samo transparentnost uvijek mozete popravit i ima manju stetu na diskont valuacije dionice dok los glas zbog svojih postupaka ne mozete nikad i tu je ipak velika razlika.

Ja tvrdim da pišeš gluposti i neistine i da konstantno insinuiras. Pokušao sam biti korektan, ukazao na svu problematiku ulaganja, al očito se ne isplati “bacati biserje pred svinje….”

Ako me sjećanje ne vara, slično ovako si pisao i kad smo imali raspravu oko DLKV. Uvjeravao mene i javnost da sam ja manipulant i da falsficiram priču oko namjera imatelja duga i ekipe koja ga je otkupila.

Svi znamo sto se kasnije dogodilo i kako je priča završila za manjinske ulagače. Uglavnom, dobro je korisnik Marin83 naveo: kao i većina ostalih nisi se udostojio ni procitati izvještaj, a došao si ovdje docirati i kao i obicno pisati gluposti.

Nažalost, ovdje postoji jedna skupina koja se međusobno domunđava po prajvat dijelovima foruma a koja misli da dogovorno “ispod stola” može manipulirati objavama i pisanjem po forumu i promovirati isključivo vlastite investicije. I čim se netko pojavi s drugačijom pričom krenu pokušaji diskreditacije i napadi ‘Ad hominem’.

Obzirom na veličinu tržišta, ima prostora za sve dionice i sve ulagače i ne vidim nikakav razlog za ovakva postupanja.

Display More

Molim te referiraj se sta je tocno glupost i neistina i sta insinuiram jer ovo je napad bez argumenata i zahtijeva argumentaciju tih navoda.

Ja na dlkv iman samo javne informacije iz kojih mogu zakljucit stanje kompanije i misljenje i govorio sam da je to rizicna investicija i da nije za svakoga zbog povjesti i rizika, to sta ti imas info koji normalni investitor nema ne pretvara te u osobu koja vise zna o necemu nego osobu koja ima nepostenu prednost u odnosu na ostale da bi s tim dokaziva neku pravicu i znanje i onda taj info ides dokazivat na drugaciji nacin jer na pravi nacin ne mozes pa onda dokazujes na nacin pokusavajuci iz javnih cinjenica pricu nategnit prema toj info samo u tom procesu koristis pregrst krivih navoda i brojcanih cinjenica koje sam ispravljao jer ih je bilo neistinih i onda se pitas zasto netko ima krivu percepciju necijeg pisanja, a to sam ti i rekao postoji cinjenicna informacija koja se navodi i koja se moze pobit jer je dokaziva, a postoji i neprovjerena infomacija koja treba ostat kao takva, a ne moze se druge informacije prilagodjavat toj informaciji samo zato sta netko ima nepostenu prednost u informacijama, to sta ti sad okreces na dlkv, a reakcija nema veze s drugom temom mogu sad ja nastaviti i s optimom ali necu jer nije tema, ali to sta kazes o promoviranju investicija o nekim dogovornim napadim kreiranju necega, prvo svatko tko je ulozio naravno da vjeruje u tu investiciju i da ce branit tu investiciju jer postoji razlog zbog cega je ulozio nece je valjda kudit znaci da je odagnuo prednosti i mane kad je vec kupio jer nema savrsene, s druge strane ocita je i promjena misljenja i pisanja prema nekoj dionici kada se promjene pozicije investicije u toj dionici nesto sta i ti radis i sad kad ti se netko referira na proslo misljenje ti nije drago i pored zdravih ociju ih negiras je cinicno od tebe, ja neman problem priznat gresku i objasnit zbog cega sam preuzeo neki rizik unatoc nekim rizicima jer uvjek je to balans koja stvar ce prevagnit na kojoj cijeni da se preuzme neki rizik u odredjenom trenutku i ne ja uopce ne govorin da je tpng losa investicija dapace ali proslost se ne moze izbrisat da je sad zaobilazis i guras pod tepih pogotovo ako si je sam kreirao

Quote from Marin83
    Quote from StatusQuo

To sam ti komentirao tvoj zakljucak da ne bi plovili za 6000$ ne vezano za tu raspravu, sta se tice toga koliko je brodova bilo na spotu ili ne to realno ne znas jer ti vidis stanje samo na kraj bilance i eventualno mozda izmedju bilance i izvjesca ako navedu, moze se dogodit da je neki brod bio na TC od 1.4 do 28.6 ,a nakon toga na spotu, a to neces znat jer ti je navedeno stanje na kraj izvjestajnog razdoblja, iako ne znam jel oni bas rade na spotu ili je to kratki tc nisam to provjeravao.

Pa za svaki brod navedu do kada je na ugovoru i za koju vozarinu, a za brodove ma SPOT-u navedu da su na SPOT-u i otkada su na SPOT-u. Također navedu prosječnu vozarinu za cijeli kvartal, prosječan SPOT za kvartal se lako izračuna, kad znaš prosječnu vozarinu i cijene ovih pod ugovorom.

Samo ne znam odakle pojedincima potreba da umanuju gotovo za 1/2 SPOT vozarine TPNG , tj pišu napamet ili da budem slobodniji govore neistine, i to traje jedno 7 mjeseci otkako je krenio rast ATPl, koincidencija ili ne zaključite sami...

Pa evo primjer vidis da za dalmaciju pise pretezno sta znaci da se ne moze uzet da je stalno bila na spotu iako u tablici stalno pise spot

Dalmacija

Po isteku brodarskog ugovora na vrijeme sa Trafigura Maritime Logistics („Trafigura”) u Q3/2020, za m/t Dalmaciju je obavljen redoviti petogodišnji remont, nakon čega je brod pretežno zaposlen na „spot” tržištu.

Edited once, last by StatusQuo: Merged a post created by StatusQuo into this post. (August 8, 2021 at 9:32 AM).

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • August 8, 2021 at 9:38 AM
    • #2,043

I ja sam na Dlkv imao samo javne informacije i tekstove iz medija koji su jasno sugerirali da slijedi šišanje. I jasno sam naveo što se.pricalo u kuloarima. Svi su to znali ili mogli znati jer se doslovno pricalo po kavama. Ti si po tko zna koji put navlacio vodu na svoj mlin i izvisio.

Ja to pitanje ne bih ni povlačio da me ne znam po koji put objesno ne napadas kao člana foruma i insinuiras kojekakve gluposti.

I sad sam ja kriv koji sam ti korektno ukazao na rizike i moguće scenarije, a nisi ti kriv koji si nerazumno mene nastojao diskriminirati i 'ovdje' prikazati kao neznalicu i budalu?!

Ok, nek sam ja budala, al bome nagrada za neznalicu će ovaj put kao I gotovo svaki puta - pripasti tebi. No hard feelings...

Rekao sam ti i ponoviti ću ti posljednji puta, ako imaš kakvih problema sa mnom da mi se javiš na prajvat. Međutim očito je da ti to.neces niti želiš. Ja ti drugačije nažalost ne mogu pomoći. Za sve ostalo tu je moderator.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • August 8, 2021 at 12:07 PM
    • #2,044

Ni ja to ne razumijem. Neki su si tu isplanirali nizak ukazak, visok izlazak iz ATPL i sad se cini da strategija nije upalila. Ljude to cini nervoznima i pokazuje sav sjaj i “bijedu” njihovih karaktera. Neke dionica uopće ne zanima, pa ne podnose da je fokus skrenut s njihove uzdanice. Svatko ima neku svoju priču. Ono sto je bitno je da se izgleda mijenja ciklus iz sideways u uptrend i da će po svemu sudeći ovdje biti štofa i za špekulante i za dugoročne. Ono sto je moja procjena jest da se opcenito radi o manje rizičnoj prici od lokalnih bulk priča s obzirom na volatilnost vozarina i profitabilnost kompanije. Al neću se ponavljati…. da se opet pojedinci i pojedinke ne uzjogune i ne počnu sa “podjebavanjima”.

• 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • August 8, 2021 at 12:14 PM
    • #2,045

Nema animoziteta, kolegice, izmedju dionicara, nego izmedju normalnih ulagaca s jedne te drukera i navlakaca s druge strane.

Jos od prosle godine, kad je Atpl bila ispod 200, suocavam se s takvima, a lijepo sam im govorio, decki, vlak ide, to je to... Ali ne, pljuvacnica na najjace. Samo sto me nisu katranom namazali.

A sad kad su propustili 100 i kusurce % rasta, e sad pljuvanje po Atpl i pokusaj navlacenja na Tpng da se nadoknadi propusteno, i to ne temeljem fundamenata jer ih nema nego temeljem ciste navlakuse.

E nece ici, drugari, nece, jer sutjeti necu, a moj maleni glasic mozda ponekome ponesto i znaci.

Hvala svima na paznji.

Idem na kupanac.

Do slusanja!

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• Philidor
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,190
    • August 8, 2021 at 12:23 PM
    • #2,046
    Quote from 5. Element

Nema animoziteta, kolegice, izmedju dionicara, nego izmedju normalnih ulagaca s jedne te drukera i navlakaca s druge strane.

Jos od prosle godine, kad je Atpl bila ispod 200, suocavam se s takvima, a lijepo sam im govorio, decki, vlak ide, to je to... Ali ne, pljuvacnica na najjace. Samo sto me nisu katranom namazali.

A sad kad su propustili 100 i kusurce % rasta, e sad pljuvanje po Atpl i pokusaj navlacenja na Tpng da se nadoknadi propusteno, i to ne temeljem fundamenata jer ih nema nego temeljem ciste navlakuse.

E nece ici, drugari, nece, jer sutjeti necu, a moj maleni glasic mozda ponekome ponesto i znaci.

Hvala svima na paznji.

Idem na kupanac.

Do slusanja!

Display More

A koliki je bio P/E Atlantske prošle godine kada ste to pisali? Ne ulazim na niti jednu stranu rasprave, kapitalizirao sam već finu zaradu na obje dionice, kremu nek poberu stručnjaci, ali bezvezno je to tupljenje o trenutnom P/E u cikličnim industrijama. Što je na dnu ciklusa, mora u nekom trenutku krenuti, tako je bilo s Atlantskom a biti će i s TPNG samo je pitanje kad kreće vlakić. Unatoč navedenome, osobno sam pokratio veliki dio pozicije u TPNG oko 48.

• ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • August 8, 2021 at 2:06 PM
    • #2,047

Ajde, bit će IKBA

• ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • August 9, 2021 at 11:25 AM
    • #2,048
    Quote from Moller
    Quote from ZoD

Kolika bi mogla biti dividenda? Vidim da je vrijednost dionice značajno porasla, a količina raspoloživih na asku je zanemariva.

spominjala se tu i nekakva prodaja

=O

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • August 9, 2021 at 4:25 PM
    • #2,049
    Quote from Marielena
    Quote from zlocesti

Poklopilo i mene :/

Atpl.

A neka je. :S

I mene ni krivu ni duznu, Atpl🤔

Nek se još kolegica Kvark javi pa je i nju poklopilo i to su već 3 žene na brodu. Do Indije i nazad već bi se i neka djeca (mali mornari :/ ) igrala po palubi broda :love: 8o <3 :!:

P.S. Molio bih u birtiju s ovim :thumbup:

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• Neo
    Guest
    • August 9, 2021 at 6:47 PM
    • #2,050
    Quote from titulus

Vidljivi su pozitivni pomaci u cijeni od kada je društvo izbacilo izvješće, očito ulagači vjeruju da je ovo prekretnica

Ne bi rekao da vjeruju kolega. To vam se zove VALOVI. Retest 125-128kn pa opet dolje.

• diokidina
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,171
    • August 10, 2021 at 10:14 AM
    • #2,051

Ja ne kupujem ili prodajem zato sto drugi to radi. I ne interesira me tuđi motiv.

Samo znam da se dionica trenutno trzi po velikom diskontu.

• forumas
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    433
    • August 10, 2021 at 11:55 AM
    • #2,052

Pa sad čim je bio krenuo rast nitko osim valjda kolege Nea nije prodavao.

• tento
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,056
    • August 10, 2021 at 1:54 PM
    • #2,053

Naj bolje kada imaš dionica, i još planiraš kupiti u padu. A koliko toliko si siguran u vrijednost i trend, pa ti je u biti svejedno rastu ili padaju.

• tizian1
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,545
    • August 10, 2021 at 10:10 PM
    • #2,054
    Quote from igi

Vani zelenjava... indeksi rastu...raspravljalo se vec o brodarima vani i kod nas... sve jasno da se ne ponavljamo nesto se moze uspoređivat nesto ne, kruške, jabuke i sl.. na nasoj burzi nazalost nedostaje kapitala... a nije ni cudno zasto... afere nepovjerenje neprocesuiranje, ekonomski poluslom, male plaće, nesigurnost... a kada se nesto i procesuira onda otezanje i zastare i na kraju nista... kao da se samo prelijeva postojeca lova sa dionica na dionicu... osobno sam iznenadjen, osupnut, a malo i uvrijeđen... ali dugorocno vjerujem u rast

Američki Senat odobrio Bidenov golemi infrastrukturni plan
    AMERIČKI Senat odobrio je velikom većinom glasova veliki plan ulaganja u infrastrukturu američkog predsjednika Joea Bidena u vrijednosti od 1200 milijardi…
    www.index.hr

Don't worry kolega, biti će igra ponude i potražnje u budućnosti.

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • August 11, 2021 at 9:10 AM
    • #2,055

| live

| live

Vikinzi krenuli s lijepim plusom danas.....

• user35
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    237
    • August 13, 2021 at 5:14 PM
    • #2,056

Ček jel ti Parica drugi account :/

Eto ne slažem se ni hipotetski jer i da imaju 1 godišnji ugovor, dali se plaća dok je brod na suhom?

Ostalo još manje, i dalje tvrdim NAV je blic stanje (kako si i sam citirao TPNG neki dan), pročitaj detaljnije što kažu?

I dalje mi nisi odg ni na jedno pitanje, na ovoj temi, dragi moj mitko 8o

...sram me koliko nemam..

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • August 13, 2021 at 5:28 PM
    • #2,057
    Quote from user35

Ček jel ti Parica drugi account :/

Eto ne slažem se ni hipotetski jer i da imaju 1 godišnji ugovor, dali se plaća dok je brod na suhom?

Ostalo još manje, i dalje tvrdim NAV je blic stanje (kako si i sam citirao TPNG neki dan), pročitaj detaljnije što kažu?

I dalje mi nisi odg ni na jedno pitanje, na ovoj temi, dragi moj mitko 8o

Da, Parica je jedan od mojih mnogih accounta, otvorio sam ih nekoliko kao svaki pravi druker :)

Ne znam sta sam to citirao na TPNG, to je mozda bio neki moj drugi account, ne znam.

Mozes se ti slagati sa mnom a i ne moras, brojke su jasne i jos uvijek ih nisi demantirao, nisi ni pokusao, svaki put samo skrenes s teme. O NAV-u vise necu s tobom raspravljati, rekao sam sve sto sam imao na tu temu.

PS. Lijepo je vidjeti da sam ti opet drag :D

Kad odrastem prestat cu uzimati terapiju i pretvarat cu se da sam Angelina...

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • August 13, 2021 at 10:19 PM
    • #2,058
    Quote from mitkko
    Quote from user35

Jesam izvrti par strana nazad.

Nego jel onda 365 ok? Ja bi reko da bi bilo dobro skinut 10-15%.

Jel na cjenu broda utjece CF od broda ili ti je li brod CGU?

Ne bi bilo u redu skinuti postotak. Ovo sto mi kazemo da kada recimo ATPL ima iskoristenost flote od 95%, to je uglavnom uzrokovano ovim dijelom flote koji je na spotu, odnosno na kratkorocnom TC-u jer ti brodovi obicno imaju odredjeni broj dana praznog hoda koji se ne placa - dani izmedju dva ugovora, dva posla. O tome se radi. Jako rijetko se radi o kvaru broda ili ne znam orkanskog nevremena koje nije bilo moguce predvidjeti pa to proglasimo visom silom ili evo sada primjer da je posada pokupila koronu.

I jel ti razumijes da se ti uvijek nekako nakacis na totalno nebitnu stvar? Ja napisem da po toj racunici bi firma imala dobit 140 milijuna, kako je to fantasticno i kako je ta zarada duplo veca od trenutne trzisne kapitalizacije i da je po tome evidentno koliko je dionica podcijenjena... a ti na to kazes kako se ne slazes sa time jer moju racunicu treba srezati 10%!?! I jos si vrlo rezolutan i agresivan u svom nastupu.

I sta da ti ja na to odgovorim? Ok, ajmo smanjiti 10% - sada je dobit 126 milijuna kuna, to je godisnja dobit 77 kn po dionici, sto je 1,8 puta vece od trenutne TK. Brutalno! Kuzis? Kako da se ja onda sa tobom raspravljam? U svemu u zivotu postoje kljucne, globalno bitne stvari, a onda postoje i detalji, vise ili manje bitni. Ja ti pricam o kljucnim stvarima, kako neki ovdje pisu - tektonskim promjenama, a ti meni kazes kako sam fulao racunicu za 10% (iako nisam :), ali nije to poanta) i onda bi htio da se o tome raspravljamo. Kuzis koliko je to suludo?

Display More

Ma sta se zamaras nepotrebno sa likom, vidis da ne kuži neke stvari 😉

• user35
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    237
    • August 15, 2021 at 3:02 PM
    • #2,059

Mitko ma slazem se to se detalji. Takoder slazem se da je tu moguci upside potencijal, ali upucujem na rizike. Takoder ako bi se neko rukovodio drugom metodologijom procjene osim NaV-om da bi dobio manju cjenu.

Jasno mi je da ti pises u pozitivi (jer si unutra) i tako pises odkad si uso (sto se moze svatko uvjeriti ako procita od cca 10-15 strane), ja samo tebi i zainteresiranim ostalim clanovima foruma za ovu temu, ukazujem na rizike koje vidim (takoder mozes procitati unatrag par stranica). Opet velim no hard fillings, nista osobno.

Naravno da se nesvidja ekipi koja je unutra, jer takav je nekom mindset.

Povuko bi paralelu sa Optimom, tamo sam im isto piso prije cca godinu dana da se razmotri smanjenje potencijalne kupoprodajne cijene sa ocekivanih 10+ na cca 7,5 pa se nađu uvrijeđeni likovi bez ijednog arhumenta.

...sram me koliko nemam..

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • August 16, 2021 at 10:57 AM
    • #2,060
    Quote from Moller
    Quote from Marielena

Cijena sirovog secera na svjetskom trzistu je cca visokih 20 centi. Izgleda da je i ovdje prisutna inflacija.

Ne pratim Viro vec neko vrijeme pa ne znam koliko su povrsina ugovorili. Pratite Plodove zemlje.

da, da, najbolje je iz prve ruke pratiti stvari preko Plodova zemlje i direktnim obilaskom polica po trgovinama te snimanja MPC raznih proizvođača, još je bolji pokazatelj, ako se može malo duže zadržati u prodajnom centru i snimiti koliko koja gospođa vozi u kolicima šećera, a ako se još da naslutiti da li će ga upotrijebiti za džem, pekmez, kompote, sirupe i da li će trebati još, e to je onda siguran jack pot i more se krenuti s kupnjom dijonica, samo gledam, nešto se slabo nudi popet kuna, već je i šećer debelo preko te cijene, ja kupio ženi neki dan 1kg, ubio se cijeli dan tražeći negdje akciju, al ništa, platio 6,5kn i mirna Bosna

ali evo i malo za one koji ozbiljnije prate, ovdje je gotovo sve napisano i to prilično jasno, nije lako, jednostavno ni bez rizika, ali to valjda i tražimo, lako je kupiti Opte i lova sama curi

https://www.pressreader.com/croatia/poslov…281496459349042

Ako vas zanimaju povrsine po secernom repom i digestija secerne repe, to ceta najbolje saznati ako pratite Plodove zemlje.

Nije sala. Kazem nemam vec neko vrijeme Viro pa ne pratim dovoljno.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 19, 2025 at 8:49 PM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      831k
      1.9k
    3. dionicar

May 19, 2025 at 8:49 PM
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 459

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 19, 2025 at 7:28 PM
    2. Odgovora
      459
      Pregleda
      201k
      459
    3. bjane

May 19, 2025 at 7:28 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 19, 2025 at 4:53 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      908k
      2.1k
    3. darac11

May 19, 2025 at 4:53 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 19, 2025 at 4:32 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. vitoo

May 19, 2025 at 4:32 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 19, 2025 at 11:19 AM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. stipe_Cro

May 19, 2025 at 11:19 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• INGR (INGRA d.d.)

dionicar May 19, 2025 at 8:49 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

bjane May 19, 2025 at 7:28 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

darac11 May 19, 2025 at 4:53 PM
  • Što smo danas tržili

vitoo May 19, 2025 at 4:32 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

stipe_Cro May 19, 2025 at 11:19 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 16, 2025 at 7:37 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

misterno May 16, 2025 at 4:27 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 16, 2025 at 3:38 PM
  • HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

SILVIO2024 May 16, 2025 at 9:48 AM
  • Best buy

darac11 May 15, 2025 at 7:08 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Slične teme

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Avx
    • February 13, 2020 at 2:36 PM
    • Dionice