Display MoreDisplay MoreTvrdite nešto (potkupljivanje sudaca od strane kockara) bez ikakvih dokaza, a bez obzira na sve i poznavajući banke
u Hrv i njihovu 'poštenost', opet štitite interes banke u odnosu na kolegu kojeg je ta ista banka oštetila, bez obzira imao
10 tisuća, 10 milijuna i 10 stotina milijuna kuna. Stvar je u nepoštenoj praksi koje u Hrv banke provode već desetljećima,
a što se tiče ovršne isprave, koliko sam shvatio on ju je dobio dobivenom pravomoćnom presudom, ali banka koristi sve
raspoložive resurse, kako bi odgodila ili ukinula tu presudu, a vjerojatno ima angažiran jedan ili više vanjskih odvjetničkih
ureda, uz vjerojatno bar 50 pravnika koje ima zaposlene na stalno u samoj banci.
Protiv jednog jedinog kockara, pa jel to pošteno, ajde recite?! Pa svi koji ulože kunu u zse ili bilo koji poduzetnički pothvat u
Hrv su okorjeli kockari, a većina ih se podvijenog repa vrati nazad u dijasporu odakle su došli ili uspješno ulaže vani, nakon
što su ga tu opelješili do koske.
Navedenog kockara ne poznajem i prvi put sam čuo prije mjesec dva u novinama, ali njegovu kćer Laru Puharić sam znao viđati
po knjigama dioničara i nisam imao pojma tko je to,a samo sam vidio njene slike koje su objavili u novinama.
Ne tvrdim nego iznosim vjerojatnu mogućnost.
Ja sam dioničar banke i želim da uprava još čvršće štiti kapital i interese banke, a time i mene kao dioničara.
Kažem, za banku je tih 20 mililijuna kuna kao ubod komarca za slona i to neće ni malo naštetiti bilanci i aktivi banke, pa tako
ni dioničarma na nikoji način, osim možda ugledom banke, koji je i tako na klimavim nogama, ponajviše zbog države kao
većinskog vlasnika i neisplate dividende, ali načelno mi je jasno što mislite, pa ste vjerojatno i svoj tekući račun i štednju
prebacili u HPB, kako bi bolje poslovala, bar bi mi to bilo logično za napraviti.