Ti si profesionalac, daj molim te izračunaj ti koliko 500% povećanje ako je cijena bila 50,70...
Ja nisam matematičar🤔
Valjda x5 lol
Ti si profesionalac, daj molim te izračunaj ti koliko 500% povećanje ako je cijena bila 50,70...
Ja nisam matematičar🤔
Valjda x5 lol
Danas konačno pada ovaj na 260👍
Komentari na ovoj dionici su takvi da cijena HPB-a samo sto se nije raketirala u nebo.
Ja sam pocetkom godine zaradio par stotina eura kupnjom ispod 200 i prodajom oko 230.
Koliki je dionicarima koji pisu ovdje postotak portfelja u HPB-u?
Meni je trenutno oko 80%, zato što je ova dionica jeftina i ima prostor za rast ima pet posto tržišta neka sa 5 dođe do 7% do je pedeset posto rasta ako velika banka koja ima 50% tržišta dođe na 52% to je samo 5 posto rasta naši fond manageri to ne razume i pogrešno vrednuju dionice malih banaka. Obično dionice koje su jeftine nemaju prostora za rast odnosno ponašaju se kao obeznice daju solidne prinose od dividende i to je to ciijena stoji na mjestu, ovde imamo obe stvari, ovde iamo obe stvari i dividendu več sad pristojju koja bi sa jačanjem kapitalne pozcije banke trebala biti odlična do prostora za rast. Za rast banke nisu potrebna velika kapitalan ulaganja recimo da bi ADPL rasla trebaju izgraditi novu tvornicu HPB ne mora treba samo privuči nove klijenete što vidim da rade sa odličnom politikom kamata, a koriste i infrastrukturu Hrvatske pošte.
skinuta veća količina na HPB.
hoće li ići na gore ,ostaje da se vidi
Pao je danas, a ja jucer kupio nekoliko dionica
Kolege dobro juro, baš je dobro jutro:)
napokon!!!!!!
Sad je otvoren put ka 300 al pojavit Ce se nešto na prodaji
Pao je danas, a ja jucer kupio nekoliko dionica
Falio sam u 3 min....trebao je jučer biti skinut😁😁
Sad je otvoren put ka 300 al pojavit Ce se nešto na prodaji
Da nije ovoga od 888 kom na razini 600 na prodaji bi bilo samo 300 kom
Tu ne treba očekivati nikakvo spektakularno izvješće da se ne bi rasprodavalo nakon njega, a dionica je podcijenjena puno u odnosu na Zabu.
Najjači su mi ovi što sad kupuju na 264, a prošli tjedan nisu htjeli na 240 ....
Eh, kad krdo krene ne gleda se koliko košta.....a vuduti ćemo ih tek na razini 300-400...
Ps
100% portfelj u HPB😁
Eto novih 500 komada 6 eura naviše...
Neka ih,neće dugo🫠
Ako netko želi kupit veću količinu kako sad stvari stoje treba potegnut do 290 tamo čuči nalog 560 sve ispod njega je siča, sjajno
Najjači su mi ovi što sad kupuju na 264, a prošli tjedan nisu htjeli na 240 ....
Eh, kad krdo krene ne gleda se koliko košta.....a vuduti ćemo ih tek na razini 300-400...
Ps
100% portfelj u HPB😁
Oprezno sa 100% u bilo čemu.
Malo lošije izvješće, ponovno izvlačenje one tužbe protiv HPB-a, pad tržišta vani, slabija likvidnost, i začas problemi.
Display MoreNajjači su mi ovi što sad kupuju na 264, a prošli tjedan nisu htjeli na 240 ....
Ps
100% portfelj u HPB😁
Malo lošije izvješće, ponovno izvlačenje one tužbe protiv HPB-a, pad tržišta vani, slabija likvidnost, i začas problemi.
Ne zamaram se time, tek kad padne ispod 60 € onda sam u minusu. Jedino. I žao što sam prije par god rasprodao pola portfelja jer mi je bio potreban novac
Display MoreNajjači su mi ovi što sad kupuju na 264, a prošli tjedan nisu htjeli na 240 ....
Ps
100% portfelj u HPB😁
Zato sam ja i srezao sa 60% na 30% portfelja HPB...
HPB d.d. - Najava održavanja sjednica Uprave i Nadzornog odbora
Po TA pokazatelji izgledaju pregrijani.. RSI, Bollinger i dr... mogli bi ga prodavači zakucati na 260....🥴
Po TA pokazatelji izgledaju pregrijani.. RSI, Bollinger i dr... mogli bi ga prodavači zakucati na 260....🥴
Mogli su, ali nisu evo nas na 274 nadam se da sljedeći tjedan napadamo 290