Nekome PE 5 i knjig.vrijed. od 290 Eur nije dobro?
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)
-
-
-
Karamba i karambita
HPB danas na dan "D" jedan od najlosijih izdanja na zse...
Ne komentiram više,dok ne dotaknemo 300,00e
-
Firma zaradila u kvartalu 10 € po dionici, a cijena pala 12 eura po dionici...ima logike...
-
Trebavzaradit 100e da bi rasla 10e😉
-
Trebavzaradit 100e da bi rasla 10e😉
Ne bi ni tad, jer bi Erste, Nuklearni ili CO koristili priliku i prodavali na veliko...
-
To je čar ZSE što pruža neviđene prilike.
Samo treba imati dobre živce...
-
To je čar ZSE što pruža neviđene prilike.
Samo treba imati dobre živce...
Nema tu nikakvih neviđenih prilika. Stvar je jasna. Ova dionica je / kao i Adrs2 /, strogo kontrolirana dionica od strane fondova, IC. i kojekakvih recimo meneđera .
Na žalost tu pomaka nema dok spomenuti ne dadu znak da može ići gore ili dolje. Tko ima živaca i dovoljno kešadije - čekati i samo čekati.
-
HPB u prvih šest mjeseci imao dobit od 45 milijuna euraHRVATSKA poštanska banka (HPB) je u prvom polugodištu ostvarila neto dobit od 45.1 milijuna eura, što je 6.4 posto više nego u istom lanjskom razdoblju,…www.index.hr
...kamatnih prihod viši od 65%
-
HPB [ Hrvatski Premium Bitcoin ] obzirom na nastavak rekordnih dobiti i isplatu redovnih dividendi... više nece biti glavnog argumenata zašto je ZABA P/B 2,47, a HPB P/B 0,84
Dionica HPB potentna ,podcijenjena do boli, BINGO u ruci, čekamo samo na koliko će se kotač zaustaviti
-
Na p/e 5 i p/b 0,84 HPB stvarno izgleda jeftino.
Vidim u pozivu na skupštini da uprava sugerira raspodjelu dobiti da 30% dobiti u dividendu ali mislim da rade račun bez krčmara. Deficit raste jer je vlada dizala plaće pred izbore šakom i kapom, a potrošnja turista je slabija od očekivanja i biti će manje PDV-a tako da me nebi iznenadilo da ta dividenda bude i 60% dobiti.
-
-
Ljutite se koliko hoćete, ali meni ovo bjesomučno prodavanje na HPB-u "daj koliko daš" graniči sa psihičkim poremećajem i ovako zlostavljaju dionicu cijelu ovu godinu...
-
Jučer prodao Vlen a danas nadokupio HPB-u , pa neka fondovi vozaju kako god hoće.
-
Bilježim se s štovanjem moja če malenkost psihološki pritisak doživjeti na cca 1000e pa na više,,,živi bili pa doživjeli i taj dan
-
Trenutno je na bubnju[citaj prodaji] jedna nekretnina ,cca80% ide u HPB tako da mi i ne ide baš u prilog nekakvo drukanje i dizanje cijene u plafon...slovlyyyy...sve će se poklopit
-
Ajmo dalje. Neki pišu 1.000 € po mogućoj cijeni dionice, neki crobex do 5500, šta je ovo? Niti jedna banka ne treba biti posebno pametna samo dati 0,01% pozitivne kamate 5,55% na negativan saldo. Vjerujem da poneki znaju izračunati postotni račun.
-
Ovdje imamo vrlo izvjesni 5% povrat na cijenu vece kroz par mjeseci i vrlo izvjesno da ce se kroz par godina to povecati na 10% cim se zadovolje mrel uvjeti, a cijena bi to trebala popratiti mislim da je za strpljive ovo odlična investicija
-
Povrat u mjesec dana: 1,74%
Povrat u 6 mjeseci: 23,16%
Povrat u godinu dana: 25,13%
Povrat u 3 godine: 223,52 %
Povrat u 5 godina: 259,83 %
Netko tko druka ili očekuje veće povrate, po meni ima problem s očekivanjima. -
Netko tko druka ili očekuje veće povrate, po meni ima problem s očekivanjima.Vrijednost dionice određuje zbroj budućih novčanih tokova diskontiran za inflaciju.
-
Da, ali za koji iznos inflacije?
-
Netko tko druka ili očekuje veće povrate, po meni ima problem s očekivanjima.Vrijednost dionice određuje zbroj budućih novčanih tokova diskontiran za inflaciju.
Koliko ja znam inflacija ima pozitivan utjecaj na vrijednost dionica. A kod banaka inflaciju ne utječe na cijenu dionice.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
IGH (Institut IGH d.d.) 2.9k
- harpun