Piše li možda da će poništavati dionice?
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)
-
-
-
Poništiće ove od malih dioničara😀
-
Stvarno vas ne razumjem, drukate na rast
Ako vjerujete u papir onda molite Boga od burze da svi na njega zaborave i sakupljate u tišini.
U galami se prodaje
A ovdje još nije vrijeme za prodaju. Uz ovakve kamatne stope.
Pa vas stvarno ne razumijem.
-
To će biti dogovorene transakcije između velikih, tako da mogu i srušiti cijenu pri prekrcaju.
-
E da sam ja bio u stanju nadrukati na rast gdje bi mi bio kraj
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/50474
Već su skupili 78 € po dionici, došli do zakonskog maksimuma, kad će više ta dividenda😋
izgleda da do daljnjega ništa od dividende...
S obzirom da su ostale rezerve Banke dosegle visinu od polovine temeljnog kapitala ili 607.387.500,00
kuna čime je ostvaren zakonski maksimum sukladno čl. 220. st. 3 Zakona o trgovačkim društvima,
primjerenim se smatra rasporediti dvadeseti dio (5%) ostvarene neto dobiti za 2022. godinu u zakonske
rezerve te ostatka ostvarene neto dobiti u 2022. godini u zadržanu dobit.Sukladno strateškim smjernicama Banka će i dalje raspoređivati ostvarenu neto dobit razdoblja u
rezerve i zadržanu dobit kako bi uspješno poslovanje Banke, profitabilnost i rast u okvirima mogućnosti
moglo biti nastavljeno -
Ne treba previše polagati nade u trezor, jer je odluka na čak 3 godine, a uz to bi mogli dogovoriti i transakcije s mirovinskim fondom koji izlazi već neko vrijeme i koji je bio spreman prodavati i jako nisko. Tako da mogu još dodatno značajnije srušiti cijenu .
-
Godinu dana skuplam po raznim cijenama i nemislim nijednu prodat ispod 200e iako sam i sad u dobitku preko 100 tisuća erića!
-
Ako vjerujete u papir onda molite Boga od burze da svi na njega zaborave i sakupljate u tišini.
U galami se prodaje
tišina je odavno prošla s kolačima
Badurina: HPB nastavlja promatrati potencijalne akvizicijske prilikeIza Hrvatske poštanske banke (HPB) godina je snažnog rasta prihoda i dobiti. Posljednje razdoblje obilježili su uvođenje eura i preuzimanja posrnulog…seebiz.eu -
U galami se prodaje
I meni je plan još dokupiti, ali teško ćemo uloviti po nižoj cijeni jer očito da bankama ponovno cvatu ruže.
Ovo šta imam ne prodajem dok država ne proda svoj paket nekoj velikoj stranoj banci.
Nekad su se banke preuzimale na četiri book-a. To bi me zadovoljilo
-
-
Uzeo sam jucer i danas nesto malo dionica.
Pitam se zasto, pa ovdje nema dividende, nema ni prodaje jer drzava upravlja i ne bi se toga valjda samo tako odrekla.
U slucaju da bi se ipak tako nesto dogodilo, znamo kak se moze i super jeftino banka rijesiti, ne bi prva bila.
-
HPB ima danas najveći promet na ZSE..👍
-
Ako je prema kalendaru izvješće je 31.7. tako da ima vremena za daljnji rast i prije Fi Q2.
-
Rovovska bitka danas, sve oko 3 Eura...ali popustiti će obrana 😋.
Trećina prometa danas na ZSE ima HPB😉👍
-
Sjednica za razmatranje FI će se održati 26.07., nadam se da će onda i izvješće objaviti prije roka...
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/50552
Sjednica za razmatranje FI će se održati 26.07., nadam se da će onda i izvješće objaviti prije roka...
Prije kojega roka. 31.7.?
-
ajmo ovdje sto ovdje kazete svi ?
obaranje rekjorda? kako letimo ko raketa ;))))
-
Ne stignemo, eno nas kupujemo
Izvješće je bombica
-
Očekujem dobit za 2Q i to konzervativno od 10 do 15 milijuna €, sve ovisi hoće li biti troškova rezervacija i koliki će biti.
Osobno očekujem dobit u rasponu 20 - 25 milijuna eura. Ne vidim puno razloga zbog kojih bi dobit u Q2 bila puno manja od dobiti za Q1, referentne stope su rasle, a kamate na depozite ih još nisu ispratile. Mislim da se troškovi rezervacija za potrošače koji su tužili za CHF (Sberbanku) na samom isteku zastarnog roka u lipnju neće vidjeti već u ovom FI, nego tek kasnije. A jednom kada se to i provede onda možemo napokon krenuti dalje bez tih repova...
Međutim, ne očekujem dividendu u skorom razdoblju pa molim da mi se ne lijepi etiketa beskrajnog optimista.
Za dlaku unutar gornjeg dijela raspona. Evo i koja raketica, čisto da se ne pojavljuju samo na bulkerima 🚀🚀🚀🚀🚀
-
Sviđa mi se ovaj izraz “streloviti rast operativne dobiti” https://eho.zse.hr//fileadmin/iss…d85c7ef9d68.pdf
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun