Neznam jesam li što prosputio al gosn. I.T. nigdje ne spominje nikoga, niti da su oštećeni mirovinci, ni iko drugi, samo JA JA JA JAAA hahaha.
Zašto i bi ? Koliko su njemu pomogli mirovinski fondovi i mali dioničari ? Realnost je da i mi mali dioničari navijamo za pobjedu Todorića radi sebe, a ne radi njega.
Mirovinski fondovi i njihovi šefovi su bili suučesnici u Lex Agrokoru i na Plenkovićevu zapovijed su šutjeli i gledali kako im se imovina nuluje. Valjda to lakše ide kad se ne krade tvoja lova.
evo mojeg mišljenja.. to što je on napravio od velikim dijelom posrnulih firmi ( svi pik-ovi su bili devastirani u obrambenom ratu a prije toga je poljoprivreda osmišljeno "uništena" odnosno "unazađena" ( nadali su se ali ipak je došla ekološka poljoprivreda pa su možda mali i falili..) . Sada kad sa ove distance vidim o čemu je riječ ja bi mi dao duplo svega što je dobio. Molim još za mišljenje par godina prije njegovog pada i ili otimanja su počele razne kampanje rušenja njega kao čovjeka i obitelji ..snimani su dokumentarci, pokazivani su računi za gaće koje je kupio..itd. znači to je bila osmišljena uvertira?