Ovakve stvari uvelike kroje stav sudova i prema nama malim dioničarima te po meni povećavaju šansu za uspjeh u sporu radi obeštećenja (iako čisto pravno ne bi smjele). U tom smislu bi svakako bio plus da cijela optužnica padne, a ne vidim kako bi mogla opstati bez financijskog vještačenja ili provođenja novog...
AGROKOR
-
-
-
Gost Dnevnika Nova TV Ivica Todorić, pa upalite ako vas zanima.
-
Što nakon DORH-ovog fijaska u slučaju Todorić? "Optužnica vjerojatno pada"
Što nakon DORH-ovog fijaska u slučaju Todorić? "Optužnica vjerojatno pada"SUD JE KAMALOVO svjedočenje proglasio nezakonitim dokazom.www.index.hr -
Ima li ovome kraja ?
QuoteImamo ugovore: Vujnovčeve firme naplaćuju milijunski zakup Vujnovčevom Konzumu
Imamo ugovore: Vujnovčeve firme naplaćuju milijunski zakup Vujnovčevom KonzumuTVRTKE u kojima je Pavao Vujnovac suvlasnik i vlasnik su zakupci trgovina Konzum plus, dijela Fortenova Grupe, u kojoj je Vujnovac jedan od velikih dioničara.www.index.hr -
Sa kojim je on politicarima debelo povezan da radi sve ovo sto radi 🫣, plin, agrokor, pa dalekovod cirkus…
Jer nemoze samo jedna osoba biti toliko nezasitna 😒🤑🤑
-
Sa kojim je on politicarima debelo povezan da radi sve ovo sto radi 🫣, plin, agrokor, pa dalekovod cirkus…
A što mislite kako se dobivaju izbori? Dobrovoljnim donacijama? Pa ćaća Sanader ih je dobro naučio
-
kao i uvijek do sada, s onima u sjeni, a za ovoga je stvarno potrebna povelika sjena, koju vjerojatno tvore i bivši i sadašnji, sve je to umreženo
-
Nobilo otkrio nove detalje o slučaju: "Kad nestane politička zaštita aktera, kreće afera Borg!"Najskuplje sudsko financijsko vještačenje u povijesti hrvatskog pravosuđa, vezano uz slučaj Agrokor, sud je je jučer ocijenio nezakonitim dokazom. Milijuni…n1info.hr
Pravda je spora, ali dostižna.
Nadam se da ce je IT dočekati, a i mi besramno opljačkani mali dioničari.
-
Postoji jedno pravilo u životu kojeg bi se svi trebali držati.
NE REDI DRUGOME ŠTO NE ŽELIŠ DA NETKO TEBI RADI.
Od jednog stabla može se napraviti milijun šibica, ali jedna šibica može spaliti milijun stabala. Okolnosti se u trenutku mogu promijeniti.
Ne ponižavajte druge, ne iskorištavajte druge, pazite da ne povrijedite nikoga u svome životu.
Dok je ptica živa, jede mrave. Kad ptica ugine, mravi jedu nju.
Možda se danas osjećate snažno i močno, ali vrijeme je snažnije od vas, a karma je zajebana stvar, jer ti se u životu višestruko vrati tvoja dobrota ili zloća, samo je pitanje vremena, ali će te dostići.... nešto ne možemo izbjeći, a to je da nećemo biti vječno ovdje.
-
"Za ovo što se događa u slučaju Agrokor odgovorni su Plenković i Dalić"Odgovarajući na pitanje o padu vještačenja vrijednog osam milijuna kuna u slučaju Agrokor, Sandra Benčić je danas u Hrvatskom saboru istaknula da je primarna…n1info.hr
Evo komentar i S. Benčić , samo nitko ne spominje male dioničare koji su kolateralne žrtve velikih igrača, a ni luk jeli ni luk mirisali.
-
-
Evo komentar i S. Benčić , samo nitko ne spominje male dioničare koji su kolateralne žrtve velikih igrača, a ni luk jeli ni luk mirisali.
Jel netko mozda nazvao Zvanu u Sabor pa ga priupitao ima li on sto za reci dok Bencicka prica? Nije da ga cujemo ni rijetko i vjerojatno mu se ne da raspravljati i gubiti vrijeme, no mozda je sad pravi trenutak.
-
https://n1info.hr/vijesti/za-ovo…nkovic-i-dalic/
Praktički svi saborski zastupnici su ekonomski analfabeti koji ne razumiju što se zapravo dogodilo, a pogotovo ne znaju da su mirovinski fondovi i mali dioničari bili suvlasnici u tvrtkama u kojima je Agrokor imao dio vlasništva. Svi oni misle, kao i većina stanovništva da je Jamnica, Ledo, itd. = Agrokor i Todorić
Za naše političare su domet ustaše i partizani, gej parada i hod za život, a sve vezano za tržište i kapitalizam je njima potpuna nepoznanica.
-
https://n1info.hr/vijesti/kamala…lic-u-podravci/
Pravda je spora, ali dostižna.
Nadam se da ce je IT dočekati, a i mi besramno opljačkani mali dioničari.
Prilažem video gostovanja Nobila u N1.
-
https://n1info.hr/vijesti/za-ovo…nkovic-i-dalic/
Praktički svi saborski zastupnici su ekonomski analfabeti koji ne razumiju što se zapravo dogodilo, a pogotovo ne znaju da su mirovinski fondovi i mali dioničari bili suvlasnici u tvrtkama u kojima je Agrokor imao dio vlasništva. Svi oni misle, kao i većina stanovništva da je Jamnica, Ledo, itd. = Agrokor i Todorić
Za naše političare su domet ustaše i partizani, gej parada i hod za život, a sve vezano za tržište i kapitalizam je njima potpuna nepoznanica.
Nije im potpuna nepoznanice. Drugovi i drugarice su od 45 naovamo provodili što su se dogovorili na svojim kruzocima bez obzira što piše u zakonu. Oni su iznad zakona
-
kao i uvijek do sada, s onima u sjeni, a za ovoga je stvarno potrebna povelika sjena, koju vjerojatno tvore i bivši i sadašnji, sve je to umreženo
Probajte poslušati ovog čovjeka, da čujete što on tvrdi
slušam ja o tome još od '89, na žalost, malo ljudi u Hrvatskoj kuži tko je ovdje stvarno na vlasti, uvijek imaju nove igrače(spavače) za ubaciti kao fol na tzv. vlast
-
“Rekao bih riječ dvije i progonu Todorića. Ako nekoga želiš stapati u zatvor moraš imati dokaze. Ja ga nemam razloga braniti. Dobro vraćeni su neki dugovi, isplaćeni su dobavljači, ali sva ta procedura bila je jedna seljačija. Predmeti propadaju zbog amaterizma i idiotizma. Vidimo sada je vještačenje, koje je DORH naručio od konzultanata koji to nisu smjeli raditi, ulupano milijun eura. Tko će vratiti taj novac. ‘Ajmo sad DORH, idemo vidjeti čiji su to prijatelji. Sve je propalo, a tko je odgovoran”, zapitao se Milanović.
“Mi imamo zakon gdje ne smiješ ništa reći o DORH-u. Ne da se ne smije vršiti pritisak nego ne smiješ im zinuti ni pisnuti jer Plenković prijeti progonom. Taj zakon hitno treba ukinuti”, rekao je.
“Taj konzultant kojeg su lažno prikazali, nisu smjeli to raditi. To je bačen novac, je li ja to ne smijem reći. Jer to Plenkovićeva privatna tužiteljica Hrvoj Šipek može. Ona je svog bivšeg kolegu proganjala jer se učlanio u masone. On je pogriješio, ali onda je godinu dana nakon dolaska na dužnost državna odvjetnica tražila njegov izgon iz službe. Vjerojatno joj je smetao kao prethodnik. Kaže da je baš on nanio nepopravljivu štetu DORH-u. Što je čekala godinu dana”, dodao je.
“I Državno odvjetničko vijeće postupa po njenom zahtjevu, ali Vrhovni sud to vraća i tek iz treće on opstaje i ima se pravo vratiti na radno mjesto. I što ćemo sad?”, zapitao se. “To je naprosto k…. pir”, dodao je.
“Pogledajte članak 6. DORH-a i ako se ne naježite onda niste čovjek. Koje su moje mogućnosti? Nikakve. Je li se netko iz Vlade sada pitao što ćemo s milijun eura koje je profućkano. Svi u Zagrebu znaju tog navodnog konzultatnta. Jer je netko odlučio da se Todorić uništi, ali kako su traljavi i nesposobni nisu ni to uspjeli”, rekao je Milanović.
Milanović: objavio: "U progon Todorića je ulupano milijun eura, 'ajmo sad DORH!"Predsjednik Zoran Milanović sudjelovao je u Poreču na obilježavanju Dana Istarskog statuta.n1info.hr -
“Rekao bih riječ dvije i progonu Todorića. Ako nekoga želiš stapati u zatvor moraš imati dokaze. Ja ga nemam razloga braniti. Dobro vraćeni su neki dugovi, isplaćeni su dobavljači, ali sva ta procedura bila je jedna seljačija. Predmeti propadaju zbog amaterizma i idiotizma. Vidimo sada je vještačenje, koje je DORH naručio od konzultanata koji to nisu smjeli raditi, ulupano milijun eura. Tko će vratiti taj novac. ‘Ajmo sad DORH, idemo vidjeti čiji su to prijatelji. Sve je propalo, a tko je odgovoran”, zapitao se Milanović.
“Mi imamo zakon gdje ne smiješ ništa reći o DORH-u. Ne da se ne smije vršiti pritisak nego ne smiješ im zinuti ni pisnuti jer Plenković prijeti progonom. Taj zakon hitno treba ukinuti”, rekao je.
“Taj konzultant kojeg su lažno prikazali, nisu smjeli to raditi. To je bačen novac, je li ja to ne smijem reći. Jer to Plenkovićeva privatna tužiteljica Hrvoj Šipek može. Ona je svog bivšeg kolegu proganjala jer se učlanio u masone. On je pogriješio, ali onda je godinu dana nakon dolaska na dužnost državna odvjetnica tražila njegov izgon iz službe. Vjerojatno joj je smetao kao prethodnik. Kaže da je baš on nanio nepopravljivu štetu DORH-u. Što je čekala godinu dana”, dodao je.
“I Državno odvjetničko vijeće postupa po njenom zahtjevu, ali Vrhovni sud to vraća i tek iz treće on opstaje i ima se pravo vratiti na radno mjesto. I što ćemo sad?”, zapitao se. “To je naprosto k…. pir”, dodao je.
“Pogledajte članak 6. DORH-a i ako se ne naježite onda niste čovjek. Koje su moje mogućnosti? Nikakve. Je li se netko iz Vlade sada pitao što ćemo s milijun eura koje je profućkano. Svi u Zagrebu znaju tog navodnog konzultatnta. Jer je netko odlučio da se Todorić uništi, ali kako su traljavi i nesposobni nisu ni to uspjeli”, rekao je Milanović.
meni uništenje Agrokora otprilike kao Redizajniranje Poslovnog dnevnika, čak se i vremenski poklopilo
puno se podataka izgubilo u nepovrat i mislim da je to i bio cilj da se zamete što je moguće više tragova,
inače mi nije jasno, kako još uvijek najveći "kriminalac" i državni neprijatelj" živi i dalje u dvorcu, a "državni prijatelji" mu ovladali firmom
-
nisam nikad na taj način razmišljao o redizajnu ali nikad ne reci nikad. po meni je to bio jedan od najglupljih redizajna u povjesti novinarstva. isto ne znam da li se svi podatci daju samo tako izgubiti ali se daju skloniti od očiju javnosti. kad bi se kladio ipak bi naginjao tome da je to posljedica nečije gluposti.
-
Bivši šef Jamnice: Priča malih dioničara još nije gotovaMislav Galić, bivši direktor u Agrokoru, u Newsroomu je govorio o problemima malih doničara u toj tvrtki.n1info.hr
Bivši direktor u Agrokoru: Vještačenje raskrinkalo ono što je jasno od početka
-
Mislav Galić, bivši direktor u sustavu Agrokora, koji je bio uhićen prije šest godina u sporu koji do danas nije došao do točke potvrđivanja optužnice, u Newsroomu N1 televizije komentirao je odluku Optužnog vijeća zagrebačkog Županijskog suda, koje je donijelo odluku da je financijsko vještačenje Ismeta Kamala, na kojem se temelji optužnica za izvlačenje 1,2 milijarde kuna u slučaju "veliki Agrokor" nezakonit dokaz.
Bivši direktor u Agrokoru tvrdi: "Vještačenje je raskrinkalo ono što je jasno od početka"Mislav Galić, bivši direktor u sustavu Agrokora, koji je bio uhićen prije šest godina u sporu koji do danas nije došao do točke potvrđivanja optužnice, u…n1info.hr -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun
November 22, 2024 at 1:37 PM