Pa da nema preuzimanja ,da nema Pivaca,da nema nikoga ova podravka vrijedi više od 700kn!To ce potvrditi i izvješće.Podravki otezana okolnost je zse.A da dođe preuzimanje mislim da je to nešto šta bi kompletnu zse podiglo a dioničarima podravke vratilo bi malo pov jerenja i nade u ovu burzu!Prlika za sve a pojedinci će je iskoristiti!
PODR (Podravka d.d.)
-
-
-
Mnoge dionice u nas vrijede više od njihove tržišne cijene, ako govorimo o preuzimanju.
Treba gledati kontekst kretanja cijene. Da li je to radi rezultata odnosno budućih rezultata ili promjena u vrednovanju?
Ne vjerujem da će rezultati Podravke biti baš suludo dobri u sljedećih pola ili godinu dana jer su najavaili iz kompanije rast cijena svih inputa, a onda je moguće da promjena dođe iz relativnog vrednovanja, snage brendova, prodaje dijela imovine, akvizicija i sl.
-
Pa da nema preuzimanja ,da nema Pivaca,da nema nikoga ova podravka vrijedi više od 700kn!To ce potvrditi i izvješće.Podravki otezana okolnost je zse.A da dođe preuzimanje mislim da je to nešto šta bi kompletnu zse podiglo a dioničarima podravke vratilo bi malo pov jerenja i nade u ovu burzu!Prlika za sve a pojedinci će je iskoristiti!
Nije Podravki otegotna okolnost zse, već je burzi otegotna okolnost što je puna firmi poput Podravke, koje svojom vlasničkom, a posebice upravljačkom strukturom guše sve oko sebe
-
Kako god bilo cini se da kupnja posustaje i dionica odlazi u minus. Tko je jamio jamio je...
-
Kako god bilo cini se da kupnja posustaje i dionica odlazi u minus. Tko je jamio jamio je...
nije valjda sada ova slika
-
koje stanje svijesti prosječnog špekulanta na zse, blue chip sa velikim free floatom ode gore 15ak % sa relativno malim nofcekima pa padne 2% i to je to, tko je jamio jamio ...nego čini mi se da nam se misteriozni gospodin kupac vraća u shopping, evo ga na 680
-
U svakom slučaju nije nemoguće da Pivci kupe Podravku. Naravno za račun nekog drugog. Ipak ovo je Hrvatska. Država ima jako puno, puno imaju fondovi. Fondovi su uvijek spremni za najgoru opciju po njihov portfelj. Dokaz je da nisu pisnuli oko Agrokora. Spremni su na sve. Npr. uprave Podravke ne dostavi LEI broj burzi. Burza to prešuti. Delistiraju dionicu. Fondovi odluče prodavat jer nije perspektivno. Pivci kupe po 300,200,100,50 ili 20 kn za dionicu. Ovo je samo špekulacija ali nije nemoguć scenarij. Isto tako radnici su prodali jeftino Pivcima Kraš umjesto po 1.050 kn, a Pivac će preprodati dalje. Sve je moguće.
-
Ovo može samo gore, nema zime za Eskime
Da se ne bude desilo kao s Podravkom neki su je vidjeli na 1500 kn da bi danas bilo otrežnjenje na 676 kn .
Da i?
Trenutna cijena je u rasponu od 5% od najviše. S time da je prethodni tjedan dionica PODR napravila spike kakav nije napravila posljednjih 10 godina.
Neće se Podravka raspasti, samo će se konsolidirati na nižoj razini za moguć novi ciklus rasta. Slično je trenutno i sa brodarima. Tri koraka naprijed, jedan nazad, pa opet tri naprijed. Zig-zag. Tako nekako.
-
Prošli tjedan su neki vidjeli vanzemaljce i fantazirali da cijena ide na 1500 kn .Da je više igrača u igri možda bi bilo neki 1000 kn a ovako taturanje 650-700 kn.
-
Zašto netko ne bi kupio jeftinije ako može,dok god ima za kupit do tad će skupljat, kad ponestane na ovim razinama...idemo gore
-
-
Kao što sam napisao u petak, dionica je bila napucana, a sada se situacija smiruje.
Danas je još stanje relativno stabilno, a sutra će biti malo nestabilnije. Pivci više
ne kupuju i to je sada već svima jasno.
-
Kao što sam napisao u petak, dionica je bila napucana, a sada se situacija smiruje.
Danas je još stanje relativno stabilno, a sutra će biti malo nestabilnije. Pivci više
To je tvoje mišljenje, ali moje osobno ne.. ja znam da kupuju i da će kupovat...a vidijeti ćemo kroz mjesec dana, možda koliko su skupili, ako nisu na nekom drugome računu
-
Treba vidjeti kako je išlo na KRAS.. isto nije bilo pravocrtno. Vidjet će se.
-
Što će biti ako sutra opet krene kupnja? Mislim nije danas kraj. Pivci su se otkrili i sad mozda rade dogovore. Nije da znam.
-
Sami Pivci su izjavili da kupuju Podravku (kupovali su uglavnom po 600-650) jer im se čini podcjenjena. Sigurno ne kupuju da bi zaradili 10-20% već najmanje 100%. Ne ulažeš 140 mil. kn da bi zaradio 10-20%. Želiš ili dugoročno preuzeti ili prodati svoj veliki paket uz masnu premiju kad se pojavi još veća riba od tebe. Kod Podravke će se ta veća riba sigurno pojaviti jer je nedvojbeno da država izlazi. Da li je to za 1 mjesec, 1 ili dvije godine, ne znam ali sam siguran da tih cca 25% ide iz ruku države. Čim se Podravka počela rješavati neproduktivne imovine (nekretnine) znači da su počele pripreme i to je prirodan tijek stvari. Još uvijek nemamo jasnu sliku ali nešto se kuha...
-
Pivci su kupovali do 600 kn a dosta su imali od prije u skrbničkom. Ovo prošli tjedan bilo je ludilo koje su izazvali špekulanti a vjerojatno su i neki fondovi u čet i pet iskoristili priliku. Nadam se da je moj mirovinski bio među njima.
Ako ne već sutra, onda do kraja tjedna, slijedi povratak na 600 ili malo niže.
-
Srpski kralj šećera u Hrvatsku bi uložio 100 milijuna euraMK grupa, kompanija srbijanskog “kralja šećera” Miodraga Kostića, već nekoliko mjeseci pregovara s koprivničkom “Podravkom” s kojom se namjerava udružiti.…lider.media
Jedan jako stari članak, ne bi se iznenadio da se aktivirao interes...
-
https://lider.media/aktualno/tvrtk…juna-eura-87981
Jedan jako stari članak, ne bi se iznenadio da se aktivirao interes...
Možda si ga ti sada potaknuo. Tnx👍👍👍
-
Ljudi moji zagrizla je velika riba.
-
Neodgovorno je i neozbiljno stavljati 7 godina star članak. Onda ekipa drukera nastavi. Prevarit ćete nekog manje iskusnog.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun