PODR (Podravka d.d.)
-
-
-
Tome nema kraja.
Kasica prasica.
Svaki je komentar suvišan. Došli smo do toga da je deplasirano raditi.
-
Tome nema kraja.
Kasica prasica.
Svaki je komentar suvišan. Došli smo do toga da je deplasirano raditi.
mislim da niste u pravu, takve stvari moraju postojati u velikim kompanijama da bi imali kvalitetno vodstvo i ostvarivali rezultate, da li je ovdje to baš tako, ne znam, ali ako nije, onda je nešto drugo problem i treba ga tražiti i riješiti, ako mislite da dobivaju pare mule
-
Je.
I mozak nekome operirati i zivo srce u ruci drzati bi isto trebalo platiti. Al to je postalo deplasirano.
Svi u menagere dakle, pa tko ziv, a tko ne bude
-
Strateško je uhljebljivanje gospođe da ne zapjeva ili propjeva. Sve drugo je redovna prehrambena industrija. Podravka je strateška, a Vindija, Dukat, Atlantic, Kraš nisu? Valjda su Podravkini proizvodi ukusniji ovima što odlučuju što je strateško, a što nije.
Puno je "strateškijih" firmi u Hrvatskoj od Podravke, ali eto oni još nisu propali pa su na toj listi
pogledajte prve dvije minute
Đuro proizvodi i remontira tenkove, BOVe, a uskoro i Bradleye.
HS Produkt proizvodi puške i pištolje.
Šestan proizvodi šljemove, Čateks odjeću, Borovo čizme za vojsku.
I nitko od njih nije "strateška" firma
-
kod nas je strateška firma ona koja se može oćerupati ko kokoš dok se ima šta......kad ta štorija završi firma više nije od strateškog znaćaja.......ovi rade u sektoru gdje se stalno ima što ćerupati jel sektor je relativno stabilan.......kad usfali uvijek se može grunuti tuđa lova unutra kako bi bankomat mogao raditi 0-24 a da na računu onih koji dižu koliko hoće ništa ne fali nego ima još više........
-
Što je i strateška firma u usporedbi s onom koja je od sistemskoga značaja za Republiku Hrvatsku?
-
Što je i strateška firma u usporedbi s onom koja je od sistemskoga značaja za Republiku Hrvatsku?
mislim da sistemski značaj znači da od onog drugog imaš više nego od dosadašnjeg a strateški da imaš onoliko koliko ti treba konstantno........
-
mislim da sistemski značaj znači da od onog drugog imaš više nego od dosadašnjeg a strateški da imaš onoliko koliko ti treba konstantno........
Jeste li vidjeli zakonsku definiciju sistemskog značaja?
Preko 5.000 zaposlenih i "bilančne obveze" ili tako nešto preko 7,5 milijardi kuna i to je to.
Po kojoj logici to definira sistemski značaj i zašto je taj koncept nepoznat ijednome kapitalističkom društvu svijeta, ostaje misterija.
Iz tog zakona i svega u vezi s njime se vidi da u našoj državi nema nikakve pravne sigurnosti. Tko je na vlasti, može sedamsto puta izvući zeca iz šešira, izvoditi svaki zamislivi trik, kojem se i najveći iluzionisti, prevaranti i slični mogu sa svakim razlogom diviti.
-
na prvu sam bio pomislio da sam jedino ja shvatio da je neka tvornica vojničkih sdo-a strateška firma. i još nema gavrilovićeg mesnog nareska. a papaja sa koprivničkih brega ajmeeeee...
-
-
Moram priznati da već nekoliko godina ne pratim hrvatska sredstva javnog informiranja (nemam više živaca), tu i tamo nešto usput zakačim na netu tako da u međuvremenu ne razumijem ove priče o raznim menađerima, kupcima, prodavateljima, političarima...
Zašto je dionica Podravke prije neki dan skočila na vijest da su Pivci (do)kupili dionice? Vidim da imaju 3% vlasništva. Nije neka značajna količina.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Moram priznati da već nekoliko godina ne pratim hrvatska sredstva javnog informiranja (nemam više živaca), tu i tamo nešto usput zakačim na netu tako da u međuvremenu ne razumijem ove priče o raznim menađerima, kupcima, prodavateljima, političarima...
Zašto je dionica Podravke prije neki dan skočila na vijest da su Pivci (do)kupili dionice? Vidim da imaju 3% vlasništva. Nije neka značajna količina.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ja bih mislio da je to samo da se oni što dobivaju povlaštene dionice što povoljnije iskrcaju, a s njima i ono akumulirano od 550-600, inače Podravka ko Podravka, bolja od Kraša, ali ipak naša
malo se ubaci Pivaca da se reakcija pospješi i onda opat sve po starom
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ja bih mislio da je to samo da se oni što dobivaju povlaštene dionice što povoljnije iskrcaju, a s njima i ono akumulirano od 550-600, inače Podravka ko Podravka, bolja od Kraša, ali ipak naša
malo se ubaci Pivaca da se reakcija pospješi i onda opat sve po starom
Pivci pomažu upravi da svatko digne po par milijuna, a uprava će valjda znati uzvratiti, kad dodje taj trenutak 😏
-
-
kako bi ove što šuškaju netko upozorio da je šuškanje nedozvoljeno, osobito ako šuškaju određenim ulagačima blizu krijeste
Podravka će, šuška se, ove godine imati 400 milijuna kuna profita! A plaće?Grupa Podravka u prvih devet mjeseci ove godine zapošljavala je u prosjeku oko 6500 ljudi, što je 180 manje nego u istom razdoblju lani. Ukupni troškovidanica.hr -
kako bi ove što šuškaju netko upozorio da je šuškanje nedozvoljeno, osobito ako šuškaju određenim ulagačima blizu krijeste
Načuli su to i Pivci pa oštro krenuli u šoping , eto danas podebljali poziciju za 1 ( jednu) dionicu, tako barem kaže top 10. 😁
-
Načuli su to i Pivci pa oštro krenuli u šoping , eto danas podebljali poziciju za 1 ( jednu) dionicu, tako barem kaže top 10. 😁
upravo pogledao, bome jesu
i ja ću sutra sebi kupiti još jednu
-
Dogovorili se sindikati i Uprava, veće plaće za radnike Podravke i Belupa. Pogledajte koliko rastu plaće... - PodravskiNakon, intenzivnih pregovora došlo je do dogovora između uprave grupe Podravaka i sindikata o povećanju plaća. Dogovoreno je povećanje osnovne plaće, kao i…podravski.hr
da je godinama ne pljačkaju kojekakvi tipovi, danas bi radnici imali 30 % veće plaća bez borbe
EKSKLUZIVNI DOKUMENTI: Dok je Borojević radio u Fortenova grupi tvrtka njegova sina preprodavala je gradilišta za prodajne centre konkurencijiEKSKLUZIVNO: Lukrativne preprodaje zemljišta bude sumnju da je ključni savjetnik arapskog investi...www.nacional.hr -
Nitko da prokomentira kupnju 1713 dionica Podr u zadnjoj sekundi.Mislim da nije teško pogoditi ali za ostvariti svoj cilj morat će krenit agresivnije.Ovdje će biti jako interesantno.
-
Još jedan Podravkin menadžer preuzeo dionice vrijedne čak 3 milijuna kuna!Drugi čovjek Podravke iskoristio je pravo na ukupno 5000 opcijskih dionica koje su mu bile dodijeljene za svaku godinu mandata u upravi kompanije. Davordanica.hr
Drugi čovjek Podravke iskoristio je pravo na ukupno 5000 opcijskih dionica koje su mu bile dodijeljene za svaku godinu mandata u upravi kompanije.
Davor Doko, član uprave Podravke i njezin glavni financijaš te desna ruka Martine Dalić, kupio je od tvrtke 5000 opcijskih dionica po prosječnoj cijeni iz 2017. godine koja je iznosila 352,15 kuna. Platio ih je, dakle, 1,76 milijuna kuna.
Taj paket od 5000 dionica danas na Zagrebačkoj burzi vrijedi ukupno 3,16 milijuna kuna. Da ih je danas prodao, Davor Doko bi na njima zaradio oko 1,4 milijuna kuna.
I je. ljubomorna sam . Ja na poslu imam privilegij služiti narodu i dobiti samo koronu
-
-