Podravka ima novog menagera.
Ptesao je u Podravku iz INE
Do sada Podravka nije imala tu menagersku poziciju.
- Danica.hr
- Danica.hr
- Danica.hr
Nakon današnje vijesti o ostavkama na prvu sam pomislio da je Niko u pitanju
- Danica.hr
Nakon današnje vijesti o ostavkama na prvu sam pomislio da je Niko u pitanju
Kakve vijesti o ostavkama ?
Niko još nije dao ostavku.
Nema dobrovoljno.
Nije to običaj u Hrvata.
Ništa bez teške mehanizacije.
Dizalica i buldožer jedino ih mogu iščupati iz fotelja.
Ostavka je znak slabosti i priznanja za krivnju naravno u balkanskom ili hrvatskom stanju uma
Display MoreNakon današnje vijesti o ostavkama na prvu sam pomislio da je Niko u pitanju
Kakve vijesti o ostavkama?
Niko još nije dao ostavku.
Nema dobrovoljno.
Nije to običaj u Hrvata.
Ništa bez teške mehanizacije.
Dizalica i buldožer jedino ih mogu iščupati iz fotelja.
kada je lova u pitanju, nitko niti ne zna što je ostavka, evo kako se čika LokaBanjaluka lijepo ugnijezdio
Obavijest o stjecanju vlastitih dionica.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…fc1de753aa5.pdf
sada je jasnije zašto raste cijena dionice, otjerali su jednoaga što je radio samo gubitke, tko zna tko je dobio dobitak
Moj se pivac spandjo sa tvoju kokosku!
Počinju radovi na proširenju Tvornice juha i Vegete, otvorit će nova radna mjesta
investicija je vrijedna 104,8 milijuna kuna, a početak proizvodnje u novom pogonu predviđen je za kolovoz 2023. godine.
Današnjim obilaskom gradilišta simbolično je označen početak radova na proširenju Tvornice juha i Vegete u poslovnoj zoni Danica u Koprivnici. Riječ je o još jednoj od investicija u sklopu Strategije poslovanja Grupe Podravka do 2025. godine kojom će se osigurati vlastita proizvodnja tjestenine, strateške sirovine za proizvodnju juha, kao i nova radna mjesta. Ukupna vrijednost projekta jest 104,8 milijuna kuna, a radovi će obuhvatiti 2.800 m² prizemlja i 1.600 m² na prvome katu. (...)
Počinju radovi na proširenju Tvornice juha i Vegete, otvorit će nova radna mjesta
moraju prvo podici place pa onda mogu otarati tvornice ovako ce imati prazne ljusture radnik koji radi u Podravci 30 godina ima prosijecnu placu 6000kn
Obavijest o ostavci predsjednika Nadzornog odbora PODRAVKE d.d.
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/46022
Ovo sa Podravkinim dionicama se prodaje po tisuće kao da je bivši rukovoditelj odmah krenuo u prodaju. Dobio sveukupno 5800 dionica po 429,13 i 413,25 kn
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/PODR/ZPI-PODR-606c124f406f59b8225029d34f750a57.pdf
Osobito sam zadovoljna da smo u tako izazovnim
okolnostima još krajem ožujka našim radnicima povećali i plaće. Ipak, važno je
naglasiti kako rezultati ostvareni u prvih devet mjeseci ne odražavaju ono što nas
očekuje na godišnjoj razini. Najteži udar rasta troškova tek nas očekuje u
četvrtom kvartalu, što će zasigurno utjecati na ukupan rezultat za ovu godinu“,
komentirala je predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić
Da je bivši menadžer iste dionice prodao u ponedjeljak na burzi po tržišnoj cijeni od 602 kune, na njima bi zaradio otprilike milijun kuna
A ništa, bude ih netko kupio.
Izgleda da su se pivci probudili da je počelo na veliko da se kupuje.Rat je malo usporija ambicije ali sad mislim da su krenuli kontrolirano kupovat bez velikog pumpanja cijene.
Izgleda da su se pivci probudili da je počelo na veliko da se kupuje.Rat je malo usporija ambicije ali sad mislim da su krenuli kontrolirano kupovat bez velikog pumpanja cijene.
lako je pijetlićima kada im kokoške pomažu
--------Član uprave Belupa Marko Đerek iskoristio je pravo na čak 7500 opcijskih dionica koje je u srijedu prodao na Zagrebačkoj burzi.
Đerek je opcijske dionice Podravki platio 316,52 kune pd dionici, što je ukupno 2,37 milijuna kuna. Prodao ih je jučer za 612 kuna po dionici te za njih uprihodio ukupno 4,59 milijuna kuna. Na njima je, dakle, u samo par dana zaradio čak 2,2 milijuna kuna.
Kako je izvijestila Podravka, jučer je na Zagrebačkoj burzi 1000 dionica prodao i glavni direktor za poslovne programe Krunoslav Bešvir. Prodao ih je za 612 kuna po dionici, odnosno za ukupno 612.000 kuna.-----------
Evo zbog čega je cijena dionice rasla
https://danica.hr/menadzeru-belu…-milijuna-kuna/
--------Član uprave Belupa Marko Đerek iskoristio je pravo na čak 7500 opcijskih dionica koje je u srijedu prodao na Zagrebačkoj burzi.
Đerek je opcijske dionice Podravki platio 316,52 kune pd dionici, što je ukupno 2,37 milijuna kuna. Prodao ih je jučer za 612 kuna po dionici te za njih uprihodio ukupno 4,59 milijuna kuna. Na njima je, dakle, u samo par dana zaradio čak 2,2 milijuna kuna.
Kako je izvijestila Podravka, jučer je na Zagrebačkoj burzi 1000 dionica prodao i glavni direktor za poslovne programe Krunoslav Bešvir. Prodao ih je za 612 kuna po dionici, odnosno za ukupno 612.000 kuna.-----------
Evo zbog čega je cijena dionice rasla
a svi mi kupujemo da zaradimo, zašto bi on dobio pa da gubi, pa nije budala
kad sam prosli tjedan pisao da su se pivci razbudili i da su počeli kupovat podravku admin mi salje opomenu.Pivci su krenuli preuzimat podravku ali cijena je nepoznanica.