Ide ovo jako naglo gore. Dosta rupa ima do 700 ako se nastavi ovako agresivno prije izvjestaja ce pasti kota 700.
PODR (Podravka d.d.)
-
-
-
Idu pivci na koku ili odrađuju za nekoga,očiti signal su dobili nema u njih ruzika
-
Sve mi se čini da PODR nije na ovoj ZSE više, sve pada, samo ona ima svoj život
i raste, a tako je bilo i prošli ponedjeljak kada je sve ostalo isto palo. Ovi Pivci su
stvarno face . Još samo da Šaranović baci oko na podravsku koku gdje bi bio
kraj tom nadmetanju . Ono, scenarij Kraš .
-
U skoroj budućnosti, ratovi će se voditi za vodu i hranu....tako da ovo mora rast...
-
https://danica.hr/mesni-div-piva…podravke/polako skupljaju i nastavit će...
https://danica.hr/mesni-div-piva…podravke/polako skupljaju i nastavit će...
Mesni div Pivac nastavio kupovati dionice koprivničke PodravkeMesna industrija Braća Pivac podebljala je svoju vlasničku poziciju u Podravki za još 755 dionica, pa ih danas ima ukupno […]danica.hr -
U skoroj budućnosti, ratovi će se voditi za vodu i hranu....tako da ovo mora rast...
Simpatično mi je kad netko Podravkin asortiman naziva "hranom". Što bi rekli u mom kraju, kod nas s tim hrane svinje...
Ali daleko od toga, Podravka ima fantastičan asortiman proizvoda, ogroman market share u gotovo svim kategorijama, snažne brandove za koje bi mnogi vanjski konkurenti bili spremni dati velike novce.
Ono što Podravki smeta je KPH koja u ovom ili onom obliku vedri i oblači tamo zadnjih 70ak godina. Dok je tako, biti će OK, ali daleko od stanja u kojem bi mogla biti...
-
Simpatično mi je kad netko Podravkin asortiman naziva "hranom". Što bi rekli u mom kraju, kod nas s tim hrane svinje...
Nisam baš siguran da razumijem šta ovo znači.
-
Hoće reć da voli svinjske proizvode😀
-
Predpostavljam da Pivac kupuje jos u manjim kolicinama, te sa time lagano dize cijenu. Ali interesantno sto kad su kupili Pivci veliki paket od Erstea, dosta malih dionicara se ukljuci li u kupovinu.
Iskreno se nadam da ce cijena ici poprilicno do izvjesca. Izvjesce se ocekuje odlicno.
-
Predpostavljam da Pivac kupuje jos u manjim kolicinama, te sa time lagano dize cijenu. Ali interesantno sto kad su kupili Pivci veliki paket od Erstea, dosta malih dionicara se ukljuci li u kupovinu.
Iskreno se nadam da ce cijena ici poprilicno do izvjesca. Izvjesce se ocekuje odlicno.
Pivci će kupovat po malo, pokušat će ne previše dizati cjenu....ako budu mogli.Nisu ušli, da bi promatrali sa strane sigurno.Imaju konstantan priliv novca, i dio će sigurno nastavit ulagat u Podravku...
-
-
Pa nije da sam oduševljen kad na stolu vidim Podravkinu juhu, u odnosu na pravu domaću.
Ili njihove salame, u odnosu na kobasice.
Ili sad ova nova (polu)gotova jela u odnosu na ista spravljena na klasičan način.
I tako dalje, i tako dalje...
Naravno, svaka roba ima svog kupca, nije da prodaju otrov pa da time hrane ljude. Iste stvari nude i Nestle i Unilever i Knorr i Mars i svi drugi, nema tu neke prevelike razlike. Ali osobno mi je to uvijek drugi ili treći izbor...
-
opa Pifkani su sve nestrpljiviji.
-
-
opa Pifkani su sve nestrpljiviji.
i nisu samo oni, cijeli "kokošinjac" se uznemirio, svi očekuju dobru juhuuuuuuuuuuuu
-
Ne kupuje vise Pivac sam.
-
Ne kupuje vise Pivac sam.
i to je moguće. možda im Šaranović radi dalmatinski dišpet.
-
pivci odrađuju za nekog drugoga,vraćaju dugove.Za male bi mogla biti lipa priča i to vrlo brzo.Osim miješanja karata u vlasničkoj strukturi i izvješća će opravdati cijenu koja bude.Di kod je Dalićka dođe tu se nešto dešava,uglavnom to nije bilo dobro ali ovo bi mogla biti lijepa priča.
-
Lijepo je kad ide gore nadam se da će ići tamo gdje joj je mjesto to jest 1000 kn.
-
Dobit će ove godine premašiti sva očekivanja,otvorila su se vjerojatno nova tržišta...
-
da li se to uključio stožer za obranu ili je tu neka lisica u pitanju jer u top10 od ovoga tjedna, odnosno u ponedjeljak, pivac nije skakao na koku , nema promjena....ali sutra je petak pa ćemo vidjeti da li je metak ili ćorak
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 266
- calypso