Neću govorit ime, nemoj te mi zamjerti.Velika je firma koja stalno preuzima, i jača...od davna kupuju podravkine dionice.... vjerojatno sa više računa, pa nisu vidljivi, jer bi već bili u top10
PODR (Podravka d.d.)
-
-
-
erste mirovinac prosipa, a otp indeksni kupuje! ima tko kakvu ideju?
milo
bilo tko da kupuje.... mirovinci pod debelim utjecajem države i sama država imaju cca 70%! tako da sakupljati mugu još godinama do nekog ozbiljnog postotka.
-
erste mirovinac prosipa, a otp indeksni kupuje! ima tko kakvu ideju?
Ja vam imam ideju! Muljaža na dijelu! A Dalićka u prvom planu! Na kraju za sitno sve to bude prešlo!
-
Ne znam, kad će to bit od sad do pet godina.Samo znam da im je na piku podravka, odavno i da im prihodi rastu iz godine u godinu, sad hoće li se to dogoditi, i kad tko će znati..samo znam iz dosadašnjeg iskustva, sve što su htjeli su preuzeli....
-
Ne znam, kad će to bit od sad do pet godina.Samo znam da im je na piku podravka, odavno i da im prihodi rastu iz godine u godinu, sad hoće li se to dogoditi, i kad tko će znati..samo znam iz dosadašnjeg iskustva, sve što su htjeli su preuzeli....
Moguće, sasvim moguće kolega Milo, ali onda ne za velike nofce vjerujte... nema onda 600kn po dionici!
-
Ne znam, kad će to bit od sad do pet godina. Samo znam da im je na piku podravka, odavno i da im prihodi rastu iz godine u godinu, sad hoće li se to dogoditi, i kad tko će znati..samo znam iz dosadašnjeg iskustva, sve što su htjeli su preuzeli....
Martina čisti i posprema. Netko dolazi.
Podravka, tvrtka koju vodi Martina Dalić, oglasila je prodaju čak 13 nekretnina u Koprivnici, ali i primorju
Podravka krenula u veliku rasprodaju nekretnina, na bubnju zemljišta i poslovni prostori od Koprivnice do SplitaKoprivnička Podravka, tvrtka koju vodi Martina Dalić oglasila je prodaju čak 13 nekretnina u Koprinici ali i primorjuwww.tportal.hr -
prodaja nefunkcionalne imovine plus renoviranje sjedišta kompanije.... uljepšava se mlada pred udaju!!??
-
uhhhhh, sad tek vidim. i dečki debelo povisili uloge!! sada više nije 5000 kom, već se popelo na 25 000!!!???
-
prodaja nefunkcionalne imovine plus renoviranje sjedišta kompanije.... uljepšava se mlada pred udaju!!??
Vjerojatno, ako nije na poklon!
Obično mlada miraz daje!
-
Kupuje pajdo nemilice, a skriva se dobro....
-
-
https://www.facebook.com/14430826093184…90520147908023/ evo već su 9 i neće stat lako...
-
Pivci još jednom zakukurikali. Ovaj put oko su bacili na podravske koke
Ivica Pivac: Imamo višak kapitala, odlučili smo uložiti u PodravkuIvica Pivac, predsjednik Uprave Mesne industrije Braća Pivac, potvrdio je Lideru da je ta kompanija kupila dionice Podravke. U odgovoru na naš upit Pivac…www.lider.media -
Tu mirovinci ne smiju prdnuti bez države, kratkoročno ne vidim opciju da bi sve svoje dionice prodali pivcima. No pivci su igrači na duge staze, primjer kraša to zorno ilustrira, u budućnosti tko zna...
-
Tko s Dalićkom tikve sadi...
Ova zemlja je stvorena za Lopovluk!
-
ako se uskoro ne pojavi neki drugi kupac koji će dići cijenu to znači da je dogovoreno cca 600. što prije izađete to prije postoji mogućnost da na novoj akviziciji izgubite zarađeno.
-
Najte tako gospon. verdi
Ovi Pivci "prasad" hrane čokoladama neće oni skakat valjda na "kokoši"!!
-
možda pivci i nebi ali previše je onih koji čekaju pinku od njih, a i roba je bome atraktivna. malo pometeš kancelarije i odma duplo vrijedi.
-
možda pivci i nebi ali previše je onih koji čekaju pinku od njih, a i roba je bome atraktivna. malo pometeš kancelarije i odma duplo vrijedi.
Je znam to vrlo dobro... nije prvi puta a ne bi ni zadnji bilo!
Uvijek se "vodonoša" pronađe, ali jadno je to bome!
Da mi Marica nije otvorila oči ne bi na Krašu lijepu pinku uzeo... a imao ih godinama ispod 400kn i to puno ispod!
-
Nije samo kancelarije... a "pilnig depilng" masža vanjsko uljepšavanje, ajoj i tu ima za poboljšati i usput nešto uzeti!
-
Vidi li netko Pivce ili kokoši, ja bome ne vidim!
Da sam ja na "vlasti" igra "sakrivača" bi odavno nestala! Na svakom skrbničkom postoji i "ime i prezime" prema toma a da bome!
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-