Iskreno nije ki jasan netko tkonje isao na ipo i sad prodaje po 48,30.
Pa dok platis porez, naknade, izades na nuli
Bolje danas na nuli, nego sutra u minusu..
Već je u minusu.
48,3-2,6 (garantirana dividenda)=45,7
Iskreno nije ki jasan netko tkonje isao na ipo i sad prodaje po 48,30.
Pa dok platis porez, naknade, izades na nuli
Već je u minusu.
Ja bih prije svega čestitao Brizaru na dobro odrađenom IPOu i to 5 do 12
Misliš sekundu do 12...danas su se fondovi suzdržavali od (ras)prodaje samo zbog IPO-a, ali sutra bi moglo biti svega...
Misliš sekundu do 12...danas su se fondovi suzdržavali od (ras)prodaje samo zbog IPO-a, ali sutra bi moglo biti svega...
Hm, a zašto misliš da će fondovi (ras)prodavati ?
Pa valjda su u dionicu investirali i dugoročniji ulagači osim dvodnevnih trejdera.
Hm, a zašto misliš da će fondovi (ras)prodavati ?
Pa valjda su u dionicu investirali i dugoročniji ulagači osim dvodnevnih trejdera.Bez da se bavim trendovima koji sada vladaju na tržištu mogu samo reći da se radi o firmi povezanoj sa državom koja trenutno leti na građevinskom bumu. Kada bih imao informacije da aktivni na tržištima kojima tek predstoji ozbiljan bum u građevini rekao bih pa hajde da probamo nešto na tome zaradit ali ovako ne vidim neke perspektive.
Bez da se bavim trendovima koji sada vladaju na tržištu mogu samo reći da se radi o firmi povezanoj sa državom koja trenutno leti na građevinskom bumu. Kada bih imao informacije da aktivni na tržištima kojima tek predstoji ozbiljan bum u građevini rekao bih pa hajde da probamo nešto na tome zaradit ali ovako ne vidim neke perspektive.
Na osnovu kojih informacija si stvorio taj dojam ?
[…]
Djelatnici. A točna informacija je?
Djelatnici. A točna informacija je?
Poslovanje tvrtke je dobro, posla ima i mogu raditi. Ne vidim niti jedan razlog zasto ne bi bilo sve bolje ...
Je li tko dobio povrat resto novaca ?
Ja sam dobio nazad od HITA-e, ali samo 10€ kada sam malo uplatio pa su mi sve alocirali.
Neki misle da su Mirovinci ulazili da bi izašli sa 2 EUR dobiti po dionici. Hahahaha
Već je u minusu.
Htio si reci 48+2.6 ?
Ja sam dobio nazad od HITA-e, ali samo 10€ kada sam malo uplatio pa su mi sve alocirali.
3010E ?
U mailu o broju alociranih dionica kažu da će povrat biti u roku 5 radnih dana. Znači sutra/prekosutra bi trebalo biti vraćeno.
3010E ?
3000€, 65 dionica je 2990€
Neki misle da su Mirovinci ulazili da bi izašli sa 2 EUR dobiti po dionici. Hahahaha
Mirovinci nisu uspješni investitori.
Mirovinci nisu uspješni investitori.
Fond manageri u Hr nemaju neke odgovornosti kao ni političari. Bitno da imaju velike place
3010E ?
3000€, 65 dionica je 2990€
Trebao sam staviti smajlic. Nadovezao sam se na komentar kako je sa 3000E isla 100%-tna kupnja. Uglavnom razumijemo se.