Da li je itko računao dobit za ovaj kvartal?
Mislim da ti to rade u računovodstvu i financijama...
Da li je itko računao dobit za ovaj kvartal?
Mislim da ti to rade u računovodstvu i financijama...
Evo posla za računovodstvo...
nakon dugo vremena
JDPL | AGRAM BANKA D.D. | 350 | 0.02% | 15,000 |
evo ga opet
JDPL | BOBAN NENAD | 148 | 0.01% | 29,153 |
neki i kupuju
JDPL | AGRAM BANKA D.D. | 380 | 0.02% | 15,380 |
Ili obnavljaju kadar ili...
oni rade ukrcaje i za druge kompanije
kakva god da je igra ili program , ova dionica mi je iznenadenje godine, zivili vi meni kolege dragi, neka nam iduca bude bar u pol kao ova
oni rade ukrcaje i za druge kompanije
Rade ukrcaje samo za sebe.
Ili obnavljaju kadar ili ti isti kadar zele uposliti(najam broda od druge kompanije).
neloše... u svakom slučaju fer uvijeti. https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…4351a35f120.pdf
neloše... u svakom slučaju fer uvijeti. https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…4351a35f120.pdf
veliki raspon bez cijene za sada možda jesu fer, ali transparentni opet nisu baš previše
veliki raspon bez cijene za sada možda jesu fer, ali transparentni opet nisu baš previše
ma mislio sam na pravo sudjelovanja postojećih dioničara .. to je ok.
to da, ali je taj raspon milijuna prilično velik
Tromjesečni prosjek je 63,28 HRK...jako zanimljivo.
ne mislite valjda da bi taj prosjek trebao imati bilo kakvu ulogu za dokap, nije to delistiranje, opet mi se čini da neka stara ekipa napada da za što manje dobije što više ili je nešto drugo cilj nakon poništenje prvog dokapa
A nemamo još ništa da mislimo, raspon je od-do, kao i kompletan iznos dokapitalizacije koji planiraju.
Ali u svakom slučaju ovo sa više kruga dokapitalizacije sa prednosti postojećih dioničara je u redu, a ne kao prije šta su planirali nabrzaka rješiti nekom ispod stola. Iako su sada druge brojke definitivno od tada.
ne mislite valjda da bi taj prosjek trebao imati bilo kakvu ulogu za dokap, nije to delistiranje, opet mi se čini da neka stara ekipa napada da za što manje dobije što više ili je nešto drugo cilj nakon poništenje prvog dokapa
Ne mislite Vi valjda da će biti po 25 kn? Jedan od razloga što je prošla Uprava odabrala 25 kn je bilo i to što je iznad tromjesečnog prosjeka.
Gdje su one priče od sadašnjeg predsjednika Nadzornog odbora da flota vrijedi 65 MEUR-a, da ne spominjemo 2000 m2 poslovnog prostora na zapadnoj obali u Splitu, koja se vodi po 0 kn.
Ja vjerujem u dokap po većem iznosu od trenutne cijene. Znati ćemo uskoro. A po svemu sudeći Tankerska je izgledni kupac.
to da, ali je taj raspon milijuna prilično velik
U svakom slucaju sigurno nece ici s cijenom kao u prvom postupku jer bi im onda kredibilitet oko otkazivanja bio skroz doveden javno u pitanje jer su se pravdali jeftinom cijenom s obzirom na nove okolnosti, pa ce morati ici s nekom vecom cijenom da opravdaju otkazivanje, a do tada ce i izvjesce s novom dobiti doci koji ce opet podigniti valuaciju i ispitivanje fer cijene, kada na kraju godine prikazu ljiepu dobit, tipa 40-50 mil i sad s kojom cijenom ce ici tesko da ce cijena biti u vrijednosti jednogodisnje dobiti mogu zamislit naslov u novinama JDPL se dokapitalizira za cijenu koji je zaradio u prosloj godini itd...i na kraju ne bi se cudio da dokapitalizacija i propadne ako cijena bude prevelika, a ne bude strateskog partnera koji je spreman toliko platit haha
Ne mislite Vi valjda da će biti po 25 kn? Jedan od razloga što je prošla Uprava odabrala 25 kn je bilo i to što je iznad tromjesečnog prosjeka.
Gdje su one priče od sadašnjeg predsjednika Nadzornog odbora da flota vrijedi 65 MEUR-a, da ne spominjemo 2000 m2 poslovnog prostora na zapadnoj obali u Splitu, koja se vodi po 0 kn.
Ja vjerujem u dokap po većem iznosu od trenutne cijene. Znati ćemo uskoro. A po svemu sudeći Tankerska je izgledni kupac.
25 nikako, ali preko 40 sumnjam, pa mogao se onda prosjek nabiti do 100, pa se vezati za njega, a tko će od postojećih toliko platiti, možda vi, ja ne sigurno