Jesam li nesto krivo shvatila? Danas je promet na Atpl bio 178000 kuna. To je za ovu dionicu sve samo ne impresivno.
Imali su kolege na Jdpl danas impresivan dan sa 17 transakcija ali tamo nitko ne čita pa je reklama prebačena ovdje na prime time.........bilo bi i više transakcija ali od gužve zbog mnogobrojnih investitora burza nije imala toliku propusnost da sve prođu........investitori ulaze u dionicu i sa nekoliko tisuča kuna.......na asku kao i na tpng nema do 100 kn dovoljno dionica koliko tržište treba.......šteta,mali free float a biser nad biserima.......ma takve sigurno nema nigdje......
😁 Ne moraš se toliko gristi hit će prometa samo kad cijena napravi jedno 50% kao i na ATPL.
Ja bas mislim da se bavimo korektnom temom jer uspoređujemo ATPlLi JDPL. To su otprilke slične priče. Obje su muljarije na svoj način, no sad ih je uzvišeni nagradio rastom cijene i tu JDPL trenutno ima kratkoročno vise za ponuditi od ATPL prema mojem skromnom i laičkom sudu. A ako sam fakio…. A onda sam falija!