1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

• Lemi
  • March 7, 2023 at 9:30 PM
  • plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • June 29, 2023 at 9:02 AM
    Quote from Roki
    Quote from plavi05

To je sve točno iz povijesnih podataka, ali pogledajte knjigu narudžbi za ovu godinu i s tim u vezi kratkoročnu imovinu (sirovine) koje su u porastu, očekujem veliki rast prihoda i dobiti u narednim godinama, a povijesno zadnjih 10 godina bila je stagnacija, a dionice kupujemo radi budućih očekivanja a ne povijesti

Ja sam jučer gledao FI i da, narudžbe su im brutalno porasle a u korelaciji s time i sirovine u skladištu i to izgleda baš super. Samo mi se nije svidio velik dug :/

U svakom slučaju zanimljiva firma, izgleda ima potencijala.

To što su na progress tržištu im nikako ne ide u prilog :/

Progress tržište je multilateralna trgovinska platforma u Hrvatskoj i Sloveniji, kojom upravlja Zagrebačka burza d.d., namijenjena malim i srednjim poduzećima.

Suradnja Zagrebačke i Ljubljanske burze omogućiti će malim i srednjim poduzećima prikupljanje kapitala na hrvatskom i slovenskom tržištu.

Prilikom investiranja u vrijednosne papire kojima se trguje na Progress tržištu, ulagatelji trebaju uzeti u obzir sljedeće:

1. Progress tržište predstavlja rastuće tržište malih i srednjih poduzeća kojim upravlja Burza.
    2. Osnovna značajka Progress tržišta su niži zahtjevi transparentnosti koji se postavljaju pred izdavatelje u odnosu na uređeno tržište i posljedično s tim povezan veći rizik ulaganja u vrijednosne papire kojima se trguje na Progress tržištu.
    3. Burza na način predviđen ovim Pravilima osigurava javnu dostupnost regulatornih informacija o izdavateljima, uključujući financijske izvještaje izdavatelja i informacije o vrijednosnim papirima kojima se trguje na Progress tržištu u cilju osiguranja fer i urednog trgovanja i određivanja cijena.
    4. Obvezu objave javnosti informacija propisanih ovim Pravilima dužan je ispunjavati izdavatelj na temelju čijeg je zahtjeva vrijednosni papir primljen u trgovinu na Progress tržištu ili, ako je primjenjivo, druga osoba za njegov račun.
    5. Odredbe ZTK, Uredbe (EU) br. 596/2014 i drugih mjerodavnih propisa te podzakonskih akata donesenih na osnovu tih propisa koje se odnose na sprečavanje i otkrivanje zlouporabe tržišta primjenjuju se na trgovanje na Progress tržištu.

Za ulagatelje:

Primanje financijskih instrumenata u trgovinu na Progress tržištu nije ekvivalent uvrštenja takvih financijskih instrumenata na uređeno tržište kojim upravlja Zagrebačka burza d.d.

Ulagatelji trebaju biti svjesni rizika ulaganja u financijske instrumente koji su primljeni u trgovinu na Progress tržištu, a prije donošenja odluke o ulaganju trebaju provesti odgovarajuću analizu i prema potrebi savjetovati se s investicijskim savjetnikom.

Display More

Što se tiče duga, on je održiv. Iz GFI

IMOVINA 300 MIL

KAPITAL I REZERVE 123 MIL

UKUPAN DUG 178 MIL

Dug 178.000.000 kuna

Kopao = dug

Edited 2 times, last by plavi05: Merged a post created by plavi05 into this post. (June 29, 2023 at 9:06 AM).

• Roki
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,524
    • June 29, 2023 at 9:18 AM
    Quote from plavi05
    Quote from Roki

Ja sam jučer gledao FI i da, narudžbe su im brutalno porasle a u korelaciji s time i sirovine u skladištu i to izgleda baš super. Samo mi se nije svidio velik dug :/

U svakom slučaju zanimljiva firma, izgleda ima potencijala.

To što su na progress tržištu im nikako ne ide u prilog :/

Progress tržište je multilateralna trgovinska platforma u Hrvatskoj i Sloveniji, kojom upravlja Zagrebačka burza d.d., namijenjena malim i srednjim poduzećima.

Suradnja Zagrebačke i Ljubljanske burze omogućiti će malim i srednjim poduzećima prikupljanje kapitala na hrvatskom i slovenskom tržištu.

Prilikom investiranja u vrijednosne papire kojima se trguje na Progress tržištu, ulagatelji trebaju uzeti u obzir sljedeće:

1. Progress tržište predstavlja rastuće tržište malih i srednjih poduzeća kojim upravlja Burza.
    2. Osnovna značajka Progress tržišta su niži zahtjevi transparentnosti koji se postavljaju pred izdavatelje u odnosu na uređeno tržište i posljedično s tim povezan veći rizik ulaganja u vrijednosne papire kojima se trguje na Progress tržištu.
    3. Burza na način predviđen ovim Pravilima osigurava javnu dostupnost regulatornih informacija o izdavateljima, uključujući financijske izvještaje izdavatelja i informacije o vrijednosnim papirima kojima se trguje na Progress tržištu u cilju osiguranja fer i urednog trgovanja i određivanja cijena.
    4. Obvezu objave javnosti informacija propisanih ovim Pravilima dužan je ispunjavati izdavatelj na temelju čijeg je zahtjeva vrijednosni papir primljen u trgovinu na Progress tržištu ili, ako je primjenjivo, druga osoba za njegov račun.
    5. Odredbe ZTK, Uredbe (EU) br. 596/2014 i drugih mjerodavnih propisa te podzakonskih akata donesenih na osnovu tih propisa koje se odnose na sprečavanje i otkrivanje zlouporabe tržišta primjenjuju se na trgovanje na Progress tržištu.

Za ulagatelje:

Primanje financijskih instrumenata u trgovinu na Progress tržištu nije ekvivalent uvrštenja takvih financijskih instrumenata na uređeno tržište kojim upravlja Zagrebačka burza d.d.

Ulagatelji trebaju biti svjesni rizika ulaganja u financijske instrumente koji su primljeni u trgovinu na Progress tržištu, a prije donošenja odluke o ulaganju trebaju provesti odgovarajuću analizu i prema potrebi savjetovati se s investicijskim savjetnikom.

Display More

IMOVINA 300 MIL

UKUPAN DUG 178 MIL

Dug 178.000.000 kuna

Display More

Nemojte me krivo shvatiti, nisam htio trovat po dionici niti nešto drukat na neki pad. Imam KODT i KODT2 i obožavam ih, a tko ih ne voli. Naravno da onda škicam i ostale dionice Končara samo su po meni sve ostale dosta skuplje. KOTR2 je dosta interesantna samo što ne volim zadužene kompanije. Sve je divno i krasno kada posao ide, ali u slučaju nekih većih problema, a u zadnje 3 godine ih je bilo čak 3 (korona, opskrbni lanci i neodstaci sirovina, potom rat), puno je ugodnije biti dioničar nisko zadužene firme. Visok dug je nešto što u određenim okolnostima može potpuno uništiti kompaniju/dioničare. Radije biram dionice s višim P/E i manjim dugom, nego s manjim P/E i višim dugom. Sada govorim generalno, nije mi namjera diskreditirati KOTR2.

Što se tiče podataka koje ste naveli, zaboravili ste EBITDA. Ona mi je nekako najprimjerenija kada se uspoređuje s dugom jer se iz nje može vraćati dug.
    EBITDA: 16,7 mil kn

Ukupne obveze: 178 mil kn

Na kraju krajeva, naša piskaranja ne bi trebala utjecati na nečije odluke o kupnji ili prodaji, ali mogu možda nekome obratiti pažnju da detaljnije pregleda FI.

• plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • June 29, 2023 at 9:23 AM

Listanje na Progress tržištu je minus ali cijena dionice od 760 kuna i lanjske dobiti po dionici od 93 kune daje P/E 8,17 koliki bi P/E mogao biti na kraju godine

• Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • June 29, 2023 at 12:59 PM
    Quote from Roki
    Quote from plavi05

IMOVINA 300 MIL

UKUPAN DUG 178 MIL

Dug 178.000.000 kuna

Nemojte me krivo shvatiti, nisam htio trovat po dionici niti nešto drukat na neki pad. Imam KODT i KODT2 i obožavam ih, a tko ih ne voli. Naravno da onda škicam i ostale dionice Končara samo su po meni sve ostale dosta skuplje. KOTR2 je dosta interesantna samo što ne volim zadužene kompanije. Sve je divno i krasno kada posao ide, ali u slučaju nekih većih problema, a u zadnje 3 godine ih je bilo čak 3 (korona, opskrbni lanci i neodstaci sirovina, potom rat), puno je ugodnije biti dioničar nisko zadužene firme. Visok dug je nešto što u određenim okolnostima može potpuno uništiti kompaniju/dioničare. Radije biram dionice s višim P/E i manjim dugom, nego s manjim P/E i višim dugom. Sada govorim generalno, nije mi namjera diskreditirati KOTR2.

Što se tiče podataka koje ste naveli, zaboravili ste EBITDA. Ona mi je nekako najprimjerenija kada se uspoređuje s dugom jer se iz nje može vraćati dug.

Na kraju krajeva, naša piskaranja ne bi trebala utjecati na nečije odluke o kupnji ili prodaji, ali mogu možda nekome obratiti pažnju da detaljnije pregleda FI.

Display More

Misliš na KOTR ovo o “zaduženosti”? 👀 Neki dan sam vidio da ljudi i za RIVP kažu da je zadužena firma. A ni to uopće ne stoji.

Moramo bolje čitati financijska izvješća za komentirati “dug“. Pod dug inače i mislimo na “financijski dug” a ne ukupne obveze.

KOTR2 nije baš zadužena firma. Ove “ukupne obveze” su skroz normalna stvar, znak rada/poslovanje. To su skoro sve kratkoročne obveze generirane tekućim (profitabilnim) poslovanjem (prema dobavljačima, kratkoročni kredit za obrtni kapital i nešto za investiciju proširenja kapaciteta, jer raste proizvodnja/narudžbe) koje su i više nego pokrivene (jasnim, nerizičnim, iz tekućeg poslovanja također) kratkoročnom imovinom (214 milijuna kn, potraživanja od kupaca i zalihe koje će brzo postati potraživanja od kupaca). Dakle tu uz ništa skoro dugoročnog duga ima i nezanemarivo neto tekuće imovine a ne da je “zadužena” firma.

Dugoročnih obveza je svega 9,45 milijuna kn, ukupno financijski dug je istina čak 72,75 milijun kn (ali to zbog tog kratkoročnog kredita za financiranje zaliha i proširenja kapaciteta koji će se vrlo brzo isplatiti - pogledaj backlog, to se samo čeka pretvoriti u prihod).

Kad je kratkotrajna imovina stvarno “sigurna” (brzo naplativa, stvarno u godinu dana kako bi i trebalo) onda nikakav problem nije imati kratkoročne obveze ako su pokrivene tom kratkotrajnom imovinom. Ovdje su savim lijepo pokrivene. Ovdje je razlika tekuće imovine i svih obveza pozitvnih 36,6 milijuna kn! A tržišna kapitalizacija ni 100 milijuna. Skoro tema za grahamovski net-net investing a ne “o zaduženost” 😀

• plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • June 29, 2023 at 2:02 PM
    Quote from Lynx
    Quote from Roki

Nemojte me krivo shvatiti, nisam htio trovat po dionici niti nešto drukat na neki pad. Imam KODT i KODT2 i obožavam ih, a tko ih ne voli. Naravno da onda škicam i ostale dionice Končara samo su po meni sve ostale dosta skuplje. KOTR2 je dosta zanimljiv samo što ne volim zadužene tvrtke. Sve je divno i krasno kada posao ide, ali u slučaju nekih većih problema, au zadnje 3 godine ih je bilo čak 3 (korona, opskrbni lanci i neodstaci sirovina, potom rat), puno je ugodnije biti dioničar nisko zadužene tvrtke. Visok dug je nešto što u određenim okolnostima može potpuno uništiti kompaniju/dioničare. Radije biram dionice s višim P/E i manjim dugom, nego s manjim P/E i višim dugom. Sada govorim općenito, nije mi namjera diskreditirati KOTR2.

Što se tiče podataka koje ste naveli, zaboravili ste EBITDA. Ona mi je nekako najprimjerenija kada se uspoređuje s dugom jer se iz nje može vratiti dug.

Na kraju krajeva, naša piskaranja ne bi trebala utjecati na neke odluke o kupnji ili prodaji, ali mogu možda nekome obratiti pažnju na detaljniji pregled FI.

Misliš na KOTR ovo o “zaduženosti”? 👀 Neki dan sam vidio da ljudi i za RIVP kažu da je zadužena firma. A ni to uopće ne stoji.

Moramo bolje čitati financijska izvješća za komentirati “dug“. Pod dug inače i mislimo na “financijski dug” a ne ukupne obveze.

KOTR2 nije baš zadužena firma. Ove “ukupne obveze” su kroz normalnu stvar, znak rada/poslovanje. To su skoro sve kratkoročne obveze generirane tekućim (profitabilnim) poslovanjem (prema dobavljačima, kratkoročni kredit za obrtni kapital i nešto za investicijsko proširenje kapaciteta, jer raste proizvodnja/narudžbe) koje su i više nego pokrivene (jasnim, nerizičnim, iz tekućeg poslovanja također) kratkoročnom imovinom (214 milijuna kn, potraživanja od kupaca i zalihe koje će brzo postati potraživanja od kupaca). Dakle tu uz ništa skoro dugoročnog duga ima i nezanemarivo neto tekuće imovine a ne da je “zadužena” firma .

Dugoročnih obveza iznosi svega 9,45 milijuna kn, ukupni financijski dug je istina čak 72,75 milijuna kn (ali to zbog tog kratkoročnog kredita za financiranje zaliha i proširenje kapaciteta koji će se vrlo brzo isplatiti - pogledaj backlog, to se samo čeka pretvoriti u prihod).

Kad je kratkotrajna imovina stvarno “sigurna” (brzo naplativa, stvarno u godinu dana kako bi i trebalo) onda nikakav problem nije imati kratkoročne obveze ako su pokrivene tom kratkotrajnom imovinom. Ovdje su savim lijepo pokrivene. Ovdje je razlika tekuće imovine i svih obveza pozitivnih 36,6 milijuna kuna! Tržišna kapitalizacija ni 100 milijuna. Skoro tema za grahamovski net-net investing a ne “o zaduženosti” 😀

Display More

Hvala, pomogao si mi kod čitanja izvještaja, četvero očiju bolje vide :)

• Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • July 5, 2023 at 11:51 PM

Najbolji izvoznik u Izrael u 2022. godini - https://www.poslovni.hr/hrvatska/nagra…-godini-4397297

Končar-Mjerni transformatori d.d. za proizvodnju renomirani su europski proizvođač mjernih transformatora za naponske nivoe do 800 kV. Inženjersko i proizvodno znanje stvarano tijekom posljednjih 75 godina garancija su vrhunske kvalitete i dugovječnosti proizvoda koje isporučuju kupcima. Njihovih 300-tinjak zaposlenika godišnje proizvede oko 10.000 komada različitih vrsta transformatora koje isporučuju u preko 100 zemalja svijeta, a osnovna tržišta, uz Europsko, su tržište SAD-a i Australije. Od svjetske konkurencije ih izdvajaju inovativna rješenja kombiniranih transformatora i transformatora velikih snaga, a prednjače u uporabi ekološki prihvatljivih izolacijskih tekućina u proizvodima. Zbog svega navedenog za sebe vole reći da su tradicionalna firma s mindsetom startupa. Veliki broj aktivnih tržišta, različitost zahtjeva kupaca i postojano unaprjeđivanje proizvoda omogućuju im da žive i rade sukladno svojem motu: Transform everyday!

• Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • July 13, 2023 at 6:02 PM

Ovo je baš lijepo. Tek uspješni izvoznik u USA je “pravi izvoznik” po mojim kriterijima! 😀 https://www.koncar.hr/wp-content/upl…arevac_1488.pdf

“Ugovor s tvrtkom NV Energy predstavlja ujedno i nastavak uspješne suradnje s Berkshire Hathaway Grupom.“

Files

IMG_1275.jpg 612.04 kB – 0 Downloads
  • Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • July 14, 2023 at 5:19 PM

To taj NV Energy https://www.brkenergy.com/our-businesses/nv-energy

Iskreno rečeno uopće nisam ni znao tu firmu poimence, a dioničar sam Berkshire Hathaway (mali dio mog inozemnog portfelja, što sam slučajno uspio uhvatiit nešto BRK.B na jedan dip prije par godina).

Dakle dvije moje male dionice lijepo surađaju! KOTR2 mala u hrvatskom portfelju, BRK.B jednako mala u inozemnom.

BRK.B inače doživljam kao jednostavno jednu (potencijalno kvalitetniju) alternativu "S&P 500 ETF" (toga je ok pomalo skupiti ovisno o cijenii). Taj konglomerat je dobar presijek američke ekonomije, kvalitetnih firmi iz nje, i ima dobar menadžment (općenito, ne samo legendarni dvojac Buffett/Munger na vrhu).

Znam o Berkshire Hathaway Energy općenito ali ne znam naravno sve operativne biznise svih dijelova tog konglomerata u detalje - toliko detaljno sve svoje investicije ipak ne poznajem :) , ali smatram da je važno o svakoj svojoj dionici znati sve što se znati može iz javno dostupnih informacija!

Ovo mi je sad prilika i povod da malo više istražim našu Berkshire Hathaway Energy diviziju! Tamo je inače CEO Greg Abel koji će biti glavni nasljednik Buffetta (uloge će se podijeliti na više ljudi, ali on će biti baš CEO) https://fortune.com/2023/05/08/war…shire-hathaway/

• Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • July 20, 2023 at 1:30 PM

Šteta što ovdje nemamo kvartalna izvješća pa da vidimo trenutni progress. Ali prema godišnjem, stanju ugovorenosti, ulaganjima u širenje kapaciteta, biti će i tu jednako sjajan napredak kao i u KODT. Možda ovo s vremenom i doslovno krene KODT stopama rasta i razvoja biznisa, dionica prijeđe u normalnu kotaciju na ZSE...

• Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • July 27, 2023 at 12:42 PM

Ovdje nemamo kvartalna izvješća ali ponekad se ponešto vidi u izvješću od Grupe, ovo je iz https://eho.zse.hr//fileadmin/iss…420d58e2a48.pdf

Files

KOTR backlog 2023H1.png 41.02 kB – 0 Downloads
  • Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • September 14, 2023 at 5:39 PM

Europska komisija također zapazila ovu perjanicu, zajedno s drugom (KODT) https://www.koncar.hr/wp-content/upl…arevac_1489.pdf

Files

IMG_1465.jpg 258.14 kB – 0 Downloads
  • Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • September 14, 2023 at 5:52 PM

A izvoz dakle ne samo na daleka tržišta kao Izrael i USA nego i bliskoj nam Češkoj!

Files

IMG_1468.jpg 496.29 kB – 0 Downloads
  • Philidor
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,190
    • October 5, 2023 at 2:23 PM

Evo i izvješća

Obavijesti izdavatelja - EHO

• Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • October 5, 2023 at 5:33 PM

Lijepo iznenađenje! Do sad smo imali samo godišnja. Samo da je to sad još i prebaciti u normalnu kotaciju na ZSE, i može se polako krenuti stopama KODT, u razvoju firme, statusu dionice na tržištu.

• Muzakus
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    349
    • October 5, 2023 at 6:41 PM

Ukratko:

Prihodi rast - 27 %

Dobit rast - 89 %

Rast BV - 10 %

Rast investicija - 92 %

Zarada po dionici dosada u ovoj godini 9,4 €

Vec zadnjih nekoliko godina postoje polugodišnji izvještaji, iako su ove godine malo uranili.

KOTR2 : KONČAR - Mjerni transformatori d.d. za proizvodnju

• Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • October 5, 2023 at 8:01 PM

Thanks Muzakus , nešto sam pomiješao, ne sjećam se da sam čitao polugodišnja ali vidim ih sad na linku gore. U svakom slučaju lijepo izvješće, i u skladu s onim što je stanje ugovorenosti iz godišnjeg izvješća za 2022. najavilo!

• abc1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    314
    • October 5, 2023 at 10:51 PM
    Quote from Muzakus

Ukratko:

Prihodi rast - 27 %

Dobit rast - 89 %

Rast BV - 10 %

Rast investicija - 92 %

Zarada po dionici dosada u ovoj godini 9,4 €

Vec zadnjih nekoliko godina postoje polugodišnji izvještaji, iako su ove godine malo uranili.

https://progress.market/hr/papir/310?i…&tab=stock_news

Display More

a, pomogni, dali je predznak - ili +

• Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • October 13, 2023 at 3:40 PM

Osim dalekih razvijenih tržišta (USA, Izreal) radi se i u regiji dakle (Srbija). - https://www.koncar.hr/wp-content/upl…arevac_1490.pdf

Nadam se da Izraelu u ovom trenutku možemo posebno pomoći prioritizirajući proizvodne kapacitete za promptne isporuke svega što im treba.

Files

IMG_1585.jpg 318.5 kB – 0 Downloads IMG_1586.jpg 404.43 kB – 0 Downloads
  • Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • October 16, 2023 at 2:05 PM

E ovo je valjda ipak novina, sad i kvartalna izvješća objavljuju! Izvješće izgleda vrlo dobro, nastavak trenda iz prvog dijela godine https://eho.zse.hr//fileadmin/iss…1410d603c1c.pdf

• Philidor
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,190
    • October 16, 2023 at 3:25 PM

Kvartalna dobit 800 K eura (ako tako nastave P/E će ići ispod 6), uz vrlo dobar pozitivan trend rasta dobiti. Koliko će se rezultati odraziti na cijenu dionice je upitno obzirom na likvidnost, ali s vremenom bi ovo mogao biti "mini KODT"...

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 2, 2025 at 2:49 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      919k
      2.1k
    3. slovojed12

June 2, 2025 at 2:49 PM
    1. Tvrtke s potencijalom za IPO 30

• toluen
      • May 31, 2020 at 6:04 PM
      • Dionice
      • toluen
      • June 2, 2025 at 2:10 PM
    2. Odgovora
      30
      Pregleda
      16k
      30
    3. teski_amater

June 2, 2025 at 2:10 PM
    1. SPAN (SPAN d.d.) 2.6k

• LodeRunner
      • May 26, 2021 at 12:21 PM
      • Dionice
      • LodeRunner
      • June 1, 2025 at 10:16 AM
    2. Odgovora
      2.6k
      Pregleda
      1.1M
      2.6k
    3. mooji

June 1, 2025 at 10:16 AM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 1, 2025 at 9:03 AM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. Zvjezdani

June 1, 2025 at 9:03 AM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 30, 2025 at 4:39 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. accountant

May 30, 2025 at 4:39 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

slovojed12 June 2, 2025 at 2:49 PM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

teski_amater June 2, 2025 at 2:10 PM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 1, 2025 at 10:16 AM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

Zvjezdani June 1, 2025 at 9:03 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 30, 2025 at 4:39 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 29, 2025 at 10:15 PM
  • ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

alfa1 May 29, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Meri May 29, 2025 at 10:36 AM
  • Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora

imavrek May 29, 2025 at 10:24 AM
  • Trumpove carine

pod_zidom May 29, 2025 at 9:32 AM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,809 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

6,014 Replies, 5 years ago