Katastrofa dionica sa kojeg god segmenta trgovanja gledate. Tuga, čemer i jad...
KTJV (Kutjevo d.d.)
-
-
-
Bila je u zadnje vrijeme dosta spominjana na forumu i hvaljena. Vjerujem da je neke upravo to potaklo da kupe.
Nikada ne kupovati dionice o kojoj svi pricaju
-
Ja kupujem Kutjevo povremeno. Buteljicu ili dvije, posebno kad su na akciji.
I nagovaram sve na kupnju, nećete pogriješiti.
-
Dobra je to priča...a i cuga nije loša, sve bolja iz godine u godinu
-
Dionica tržišne vrijednosti kao da je veliki gubitaš, a skuplja milijone (€).
Baš me zanima koliko je od ovoga danas kupio gosp. Obradović.
KTJV-R-A: Promjene dioničara - MojeDionice
Iz Kutjeva d.d. u bilješkama u posljednjem izvješću su napisali;
-
Kod KTJV cijena dionice nema veze sa poslovanjem firme.
Firma ok, dionica neprivlačna investitorima dok uvidom u knjigu dioničara postoje nekolicina sa 3-7k dionica koji svaki tjedan skraćuju poziciju. A ako nekim čudom otiđe iznad 6 EUR, onda se uključuje i NEXE u prodaju.
Kako netko nema 2-3 mil EUR kapitala da otkupi sve to, mislim da je pad i dalje vjerojatan. Mnogi od njih imaju i na ove razine dobit > 50%.
Mislim da je Obradović danas kupio oko 400 dionica.
-
Kod KTJV cijena dionice nema veze sa poslovanjem firme.
Firma ok, dionica neprivlačna investitorima dok uvidom u knjigu dioničara postoje nekolicina sa 3-7k dionica koji svaki tjedan skraćuju poziciju. A ako nekim čudom otiđe iznad 6 EUR, onda se uključuje i NEXE u prodaju.
Kako netko nema 2-3 mil EUR kapitala da otkupi sve to, mislim da je pad i dalje vjerojatan. Mnogi od njih imaju i na ove razine dobit > 50%.
Mislim da je Obradović danas kupio oko 400 dionica.
Pa ne bi trebali ako firma dobro posluje baš toliko rasprodavati.
To mi izgleda da se nešto preusmjerava jer imamo i kupca koji izgleda misli drugačije.
Nešto su u bilanci prošli kvartal knjižili pod Goodwill. Jel' su to nešto kupili pa će se znati u slijedećem izvješću.
-
Obzirom da je prvih 10, 96,32% dionica. Na te izvan otpada vrlo malo. Pretpostavljam da bi se tih nekoliko što prodaju moglo riješiti sa otprilike 140.000 Eura. Ako ne i manje.
-
Samo NEXE želi za svoje 400.000-420.000 EUR. Toliko ih je vrednovao do sada.
Za ostale sigurno još 400-500k.
Oko 200k da se malo pogura cijena. Ispadne barem milijun EUR.
I to onih milijun EUR koje vam neće trebati dugo vremena jer će te ostati zaključani u dionici. Drugih kupaca nema, dividende nema. Ispada da se vraćaju politici neisplate dividende. Pojma nemam zašto. Jer novca imaju.
Vjerujem da postoje mnogo bolje prilike za uložiti te novce od KTJV.
I dalje mislim da je dobra firma ali dionica je stvarno... bol i patnja trenutno 😅
Štoviše, osobno mi je u ovoj godini najveći gubitak upravo ovdje.
-
Samo NEXE želi za svoje 400.000-420.000 EUR. Toliko ih je vrednovao do sada.
Za ostale sigurno još 400-500k.
Oko 200k da se malo pogura cijena. Ispadne barem milijun EUR.
I to onih milijun EUR koje vam neće trebati dugo vremena jer će te ostati zaključani u dionici. Drugih kupaca nema, dividende nema. Ispada da se vraćaju politici neisplate dividende. Pojma nemam zašto. Jer novca imaju.
Vjerujem da postoje mnogo bolje prilike za uložiti te novce od KTJV.
I dalje mislim da je dobra firma ali dionica je stvarno... bol i patnja trenutno 😅
Štoviše, osobno mi je u ovoj godini najveći gubitak upravo ovdje.
Meni nije gubitak jer sam kidnuo na vrijeme ali malo sam pokušao sada.
-
-
Kako se god okrene nema smisla zakucavat dionicu još dole, pričekat, eventualno dokupit kad stane pad i to je to...na silu izlaziti ne valja,,,
-
Trebalo bi samo vidjeti (da bar moguće ) šta na sve to kaže BOŽJAKOVINA D.D. , oni su glavni akter u cijeloj priči i valjda očekuju povrat na svoj kapital? ukoliko nema dividende (i eventualno nekih drugih "mutnih" poslova - stavljamo na stranu sada), kakav povrat imaju - nikakav.
Ovo ispada kao jedna "rovovska" situacija, igra na iscrpljivanje.
S druge strane šta kaže CERP, koji su njihovi putokazi ovdje?
-
Mislim da Božjakovinu boli briga za isplatu dobiti. Oni su u simbiozi neovisno da li će se isplatiti dobit ili ne,
A nemojte mi molim vas spominjati CERP. Još mi samo nedostaju ti genijalci da krenu sa prodajom. Ili još gore, branitelji koji imaju 10 puta više.
-
Dobra firma, ali loša dionica ovaj KTJV, nešto slično kao CKML i najteže je gledati
kako druge dionice rastu, dok ovdje stagnira ili pada cijena, pa je možda najbolje
ovo prodati i negdje drugdje potražiti sreću . Ako neide neide, reži i bježi
-
pa je možda najbolje
ovo prodati i negdje drugdje potražiti sreću
moglo se i ovo prodati 1961
Kutjevo - Graševina 0,7l 1960. + exclusive box for archive wineswww.kutjevo.comza
-
Jučer je u Kutjevu održan Festival graševine, jedne od najvažnijih hrvatskih autohtonih sorti
Festival graševine prošao je u odličnoj atmosferi i ove godine, uz dnevne aktivnosti za sve uzraste i koncert koji je okupio veliki broj posjetitelja u Kutjevo.
Na Trgu graševine održana je po prvi puta vinska alka, a održan je i Međunarodni vinski maraton, koji je ove godine okupio tridesetak sudionika iz Kolumbije, Brazila, Ukrajine, BiH i Hrvatske.
Inače, za dobru zabavu na Festivalu graševine zaslužni su Grad Kutjevo, Turistička zajednica Grada Kutjeva, Požeško-slavonska županija, Turistička zajednica Požeško-slavonske županije, Europska razvojna agencija Kutjevo, udruga Kutjevački vinari i Kutjevo d.d.
-
Bilo mi draže da naprave nešto u vezi ove pušione od dionice. Makar je delistirali. Nego li da se opijaju na Festivalu. Ne volim kad drugi piju dok ja ne mogu.
-
Bilo mi draže da naprave nešto u vezi ove pušione od dionice. Makar je delistirali. Nego li da se opijaju na Festivalu. Ne volim kad drugi piju dok ja ne mogu.
Baš, kao da spuštaju prosjek da posljednja 3 mjeseca bude što manji.
-
Ova poplava zbog rušenja brane mogla bi opet poljuljati cijene žitarica na tržištu. Lani je zbog rasta cijena žitarica Kutjevo dosta profitiralo, vidjet ćemo kako će biti ovaj put
-
Ova poplava zbog rušenja brane mogla bi opet poljuljati cijene žitarica na tržištu. Lani je zbog rasta cijena žitarica Kutjevo dosta profitiralo, vidjet ćemo kako će biti ovaj put
Na svjetskim burzama se cijena nije pomakla. Kao da su već uračunali gubitak svih tih žitnica na području Ukrajine pod okupacijom.
Zanimljivija je ova jaka kiša kod nas koja je izazvala poplave kao i pojavak žute hrđe.
Ali osobno smartam kako trenutno ništa neće pozitivno djelovati na pomak dionice. Prodaja jaka i izostanak dividende nam ne daj baš krila.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166
- LodeRunner