Jel ovo prošlo ispod radara ili se pokušava dokupit u tišini po ovim cijenama ?
Samo Vi u tišini dokupljujte, te stvari nemorate glasno govorit,da svi čuju.Samo naprijed - idemo dalje !
Samo Vi u tišini dokupljujte, te stvari nemorate glasno govorit,da svi čuju.Samo naprijed - idemo dalje !
Hvala na savjetu gospon MihoMato .Neće biti problem kupovati pa i po višim cijenama naravno. Brige će bit kada prodati s obzirom na dolazeću divku i na buduće kvartalne rezultate koje dolaze. Slatke brige. Divka, ljeto,kampovi ,Istra,volatilnost za razliku od npr. Adrisa i sličnih.Hm . Eto opet naglas razmišljam nažalost ili na nečiju sreću .Kako se uzme. Nemojte mi zamjeriti . Tko god nešto napiše na ovom forumu iznosi svoje mišljenje naravno a koje opet može zadržati za sebe. Onda smisla i potrebe za ovim forumom nema.
FI-MONP-e6f3bc5f1102b2bbb9277dd05826ac64.pdf (zse.hr)
"
Bez obzira na postojeće neizvjesnosti i nemire na tržištu, booking za nadolazeću sezonu bilježi dobre rezultate te je booking na dan 31.03. bilježio rast zauzetosti od 47% u odnosu na 2021. godinu, odnosno 22% u odnosu na 2019. godinu.
Grupa je u prvom kvartalu 2022. godine imala zatvorene smještajne objekte (otvaranje kampa Mon Perin 15.04.2022.) te ostvareni su poslovni prihodi u visini od 3.750 tisuća kuna, od kojih se 3.503 tisuće kuna odnosi na prihode od smještaja, uglavnom od uplata paušalnih gostiju, što je rast od 178% u odnosu na prethodnu godinu, uslijed ranijih valuta plaćanja.
Ukupni prihod ostvaren u tromjesečju 2022. godine u iznosu od 3.750 tisuća kn čine u cijelosti poslovni prihodi. Ukupni prihodi u izvještajnom razdoblju 2022. godini su za 1.878 tisuća kn ili za 100,3 % veći od ostvarenih u istom razdoblju 2021. godine.
Ukupne rashode u izvještajnom razdoblju 2022. godine u iznosu 8.998 tisuća kn čine poslovni rashodi u iznosu od 8.560 tisuće kn i financijski rashodi u iznosu od 438 tisuća kn. Ukupni rashodi ostvareni u 2022. godini za 2.725 tisuća kn ili za 43,4 % veći su od ostvarenih ukupnih rashoda u istom razdoblju 2021. godine. "
Na ex.div. day +10%...To je neka kontrapsihologija
Jel nekom sjela dividenda?
meni je, ako niste morate im dostaviti podatke kao i u kod Adrisa.
Hvala, saljem im podatke👍
Nitko ne komentira lijepi predblagdanski rast od 39 do 43 kune, ima li neki poseban razlog
Nitko ne komentira lijepi predblagdanski rast od 39 do 43 kune, ima li neki poseban razlog
To su bile neke kupnje sa samo jednim nalogom u cijelom danu. Tri dana za redom (22-gog jedino nije bilo trgovine). Možda se radilo i o istom kupcu. I sav rast cijene spada pod te kupnje.
Prijedlog odluke Glavnoj skupštini o isplati dividende u iznosu EUR 0,18 po dionici.
Prijedlog odluke Glavnoj skupštini o prijelazu uvrštenih dionica iz segmenta Službenog tržišta na Redovito tržište Zagrebačke burze.
Evo nas na 6€!
Nije mi bas jasan rast cijene na dividendu od 18 centi?!
I još za skupštinu u lipnju predlazu prijedlog odluke prelaska sa službenog na redovito tržište ZSE? To zapravo zanci nizu razinu transparentnosti prema javnosti, iako su zapravo detalji u pitanju. Al svakako zanimljivo kretanje cijene na sve skupa.
Nije mi bas jasan rast cijene na dividendu od 18 centi?!
I još za skupštinu u lipnju predlazu prijedlog odluke prelaska sa službenog na redovito tržište ZSE? To zapravo zanci nizu razinu transparentnosti prema javnosti, iako su zapravo detalji u pitanju. Al svakako zanimljivo kretanje cijene na sve skupa.
Pretpostavljam da danas kupuje trezor, treba nagraditi menadžment za dobre poslovne rezultate pa otuda i takav rast cijene.
Istina, ovako se kupuje samo sa tuđom lovom
U godinu dana kontradiktorne odluke, najprije izlazak na burzu i poziv dobrodošlice ulagatelja, a sada se ide na stepenicu niže vezano na transparentnost u poslovanju što je signal nepoželjnosti prema malim dioničarima. Ovdje sam prisutan sa 5% portfelja i poslovanje je stabilno, a očekivanja su velika. Kampovi su zanimljivi zbog manje potrebe za radnom snagom u odnosu na hotele, te nižim troškovima, rashodima u poslovanju, a troškovi u ovoj sezoni će rasti i utjecati na profitabilnost
Ja mislim da tu nema nikakvih signala u smislu izbjegavanja postojece transparentnosti. A ako se transprantnost smani, dogodit će se vjerojatno u funkciji nekog događaja ili slijeda događaja. Dionica je nešto dulje od godinu dana na burzi i unatoč tome sto ima zaista velik broj dionicara neke aktivnije trgovine nema. Vlasnici dionica su uglavnom već dulje od desetljeća u poziciji i oni je se neće rijesiti dok neće postojati dobar razlog da ih se riješe. Tako ja na to gledam.
Zahtjev za prelazak na redovno tržište;
Izvješće je 👍 , samo neka dobit nastavi rasti ovim tempom i nema nikakvih problema .
Ovaj kvartal u odnosu na lanjski neto dobit u plusu 74%.
Uzeo mi Massimo jucer ispred nosa lijepi paket:
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/51483
Poslovanje je u usponu, ali mi nije najjasniji status zemljišta. Koliko znam zemljište kampa je u vlasništvu općine Bale, a koncesija je na 30 godina, a ugovor je počeo teći 2004.godine. Što će se dogoditi nakon isteka koncesije, da li imaju prvenstvo u ugovoranju nove koncesije i po kojoj cijeni?
Poslovanje je u usponu, ali mi nije najjasniji status zemljišta. Koliko znam zemljište kampa je u vlasništvu općine Bale, a koncesija je na 30 godina, a ugovor je počeo teći 2004.godine. Što će se dogoditi nakon isteka koncesije, da li imaju prvenstvo u ugovoranju nove koncesije i po kojoj cijeni?
zar nemaju oni kotačiće ispod svojih objekata, ako ne dobiju novu koncesiju, brmmmm, brmmmm i odoše oni dalje za iste pare