zašto mi stalno zatvaramo oči pred činjenicom da amerika hoće natjerati evropu da odustane od svega ruskog što joj je neophodno i nezamjenjivo dok su oni samo prošle godine povećali međusobnu razmjenu sa rusijom za 40%. sad se to odma okarakterizira kao pro ruski, pro mađarski pro marsovski ili pro ovaj ili onaj stav. ovo je gola činjenica. oni bi da trguju i zarađuju a mi treba da crknemo gladni ili da nas pobiju ni krive ni dužne. imate aljasku i kamčatku pa se tamo kačite. povucite svoje okupacione snage iz evrope niko za vama neće zažaliti. ponesite sa sobom i koronu i labose iz ukraine i zastave sa svastikama i svoje nuklearne projektile.
Zelensky navodno ima tri aviona, pet jahti, tucet vila od kojih samo ona u Los Angelesu vrijedi oko 34 milijuna dolara i preko milijardu po računima. Ali te njihove valutepa dođe 1,5 milijuna $. Ono kaj se vidi... Net worth mu je preko pola milijarde $. Solidno za jednog plačljivka. Kad to čujem, ako je istina, sve više sam uvjerenja da je tip izuzetno pokvaren. Korupcija u biti i znači pokvarenost.
ako sam dobro razumio ruski i u kazahstanu se je ko za k. desila nekakva havarija na naftnom postrojenju koje je na 2 mj. izbačene iz igre. scenarij se izvršava po dogovorenom planu. sve i jedno mjesto gde se nakakvi energenti vrte je ugroženo. ako je sve to nekome slučajno onda nek mu i dalje bude. nego, nešto sam malo razmišljao o ovoj propagandi koja je spopala nas koji nismo direktno involvirani u cijelu ovu frku. da li je to namjenjeno rusima? nije. oni imaju svoju propagandu. ukraincima? nije. oni jadni ni struje nemaju. onda kome je? pa valjda nama. po toj logici ispada da si je nekakav index i ostali poslušnički mediji uzeo za pravo da nas krivo informira, dovodi u zabludu i pokušava kreirati javno mijenje na lažnim predpostavkama. oni nas zapravo smatraju degenericima koje je lako zavesti i uvjeriti u te njihove besmislice. kojim pravom? kad smo već kod propagande znate šta kaže ruska strana. da će 08. 05. dan pobjede nad fašizmom proslaviti pogodi gdje? tamo gdje je sve i počelo. na majdanu u kijevu.
Sumnjam da će biti baš tako, kolega. Ali čuo sam podatak od jednog dobrog poznanika koji je ujedno i dobro upućen da su ukrajinske snage izgubile trideset tisuća ljudi... taj podatak je zastrašujuć...
Nisam siguran da se ikome može vjerovati u ovom trenutku. Traje rat informacijama žestoko