Do sada su se uvijek " kroz povijest kapitalizma " u krizama stvarali jaki sindikalni i radnički pokreti koji su bili u stanju rušiti od država do drušvenih uređenja. Kako u USA tako i u drugim zemljama. Npr za vrijeme krize u USA je došlo do stvaranja jakih sindikata koji su iznjedrili mafiu te doveli do potpune izmjene stanovništva u južnim država SAD. Tako su južnačke države postale bjelačke, a sjevernjačke države prihvatile velike količine crnih radnika. Danas su južnjačke države bogatije od Yanke. Itd, itd. U Rusiji svi znamo što je bilo. U prvom svijetskom ratu također znamo št se dogodilo na našem prostoru. Nestalo je jedno carstvo.
Ovakvi svjetski potresi se nastoje primiriti jer mogu imati nepredvidljive posljedice za sve dionike. Nikome ovo ne odgovara.
A gle, Amerika, a pri tome mislim na USA, ako prepusti Evropu Rusima i pljački može jednostavno sama sebe ukinuti. Okrenu li Evropljani Amerima leđa, Amerike nema jer ostaje sama. A okrenu li Ameri Evropjanima leđa, opet Amerike nema jer će im Evropljani okrenuti leđa :). To je zakon spojenih posuda.
Tako da ja mislim da se iza ovoga nešto posve drugo iza brda valja...
ameri će se lijepo povući na svoj kontinet i apsolutno ništa im tamo neće faliti jer su samodostatni. cijeli svijet pa i njihovi građani odbijaju da plaćaju globalističke interese njihovih elita koje su izgubile dodir sa realnošću.
Amerikanci nisu Indijanci pa da su samodostatni :).