https://m.vecernji.hr/vijesti/slijed…lograma-1570559
Koja je to ekipa majko mila.
Nisu oni petardu piraticu vidjeli u zivotu.
to je ko u onome vicu kad su gradili prugu, a radnici primijete, svaki dan usfali tračnica. I tako oni krenuše pretraživati okolne kuće, nigdje ništa, al' kod Cige, bogme, hrpa tračnica.
- "Cigo, otkuda ti ove tračnice?" pitaju oni njega.
- "Ma kakve tračnice?" pita Cigo u čudu.
- "Pa evo ih ovdje", pokažu radnici.
-"Aaaa, ne znam vam ja ništa, valjda se djeca igrala pa donijela", uzvraća Cigo.
- "Hajde, Cigo, ne laži, svaki ovaj komad ima bar 300 kila, kako će to dijete donijeti?"
- Na to će Cigo: "Pa što dijete zna što je 300 kila, uzme pa nosi".
tako se i ovi razbacuju sa 100kg eksploziva kad nemaju pojima koliku razornu moć ima 130kg. vojnog eksploziva...čulo bi se i razbilo bi sva stakla u krugu do 200m a i da je letjelica bila naoružana bombom 130kg, ne bi prešla toliki put, srušila bi se u mađarskoj...evo, napisao im je Selak,... ja sam pretpostavio da je punjenje za padobrane a pilot kaže da ima i punjenje za uništenje podataka ako se sruši, najprije termit koji radi visoku temperaturu
Selak Banožiću: Čovječe, ustabili se. Siguran sam da nisu nađeni dijelovi aviobombe
LEGENDARNI pilot Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, umirovljeni brigadir Ivan Selak, komentirao je za N1 Televiziju izjavu ministra obrane Marija Banožića da su u…
www.index.hr