1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Financije i gospodarstvo
  3. Stručne rasprave

Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• brajakica
  • February 12, 2022 at 7:32 PM
  • zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • February 24, 2022 at 8:01 PM

Danas smo se makar svi opet okupili , i na trenutke zabavili

IMHO ovo je danas bila čista histerija. Ništa se nikome u poslovanju nije promijenilo.

Na stranu rijetke iznimke u većoj mjeri izložene Rusiji i Ukrajini.

No, burza i pada i raste anticipirajući buduće probleme, sve do stanja uračunatog u cijenu

Ameri su danas vrlo skromno pali. Što nas sutra čeka ne znam. Ne bih se protivila daljnem padu, rijetka prilika za kupiti blue chip papire sa dividendnim prinosom već i 5% -6%

Al' nitko nije otok, pa ne bacajte papire.

Ako ovo eskalira, ako se izvuče nuklearno oružje, ni podrum nas neće spasiti.

Ako se odulji, i bude imalo posljedice po gospodarstvo Europe, opskrba plinom itd... onda nas čeka recesija , neimaština, sve pogodno za nevolje raznih vrsta, od kojih nam je pad burze najmanji problem.

Sve skupa, mirno spavajte štrumfovi moji.

Market dao, market uzeo :S

• Infinity
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,987
    • February 24, 2022 at 8:02 PM
    Quote from Marielena
    Quote from hugh

cijeli dan nema nikakvog odgovora amerikanaca????

gledam i ne vjerujem.......

gdje su "pripremljeme sankcije koje bi teško trebale uzdrmati rusiju i baciti ju na koljena"????.......

je li moguče da čekaju da se burze danas zatvore kako bi krupni kapital koji je evnetualno iznenađen ovime mogao odraditi svoje vanburzovne transakcije na uštrb drugih prije "velikih vijest"?........ili zatvaranje u petak?......

zapravo, da li je djedica još uvijek ovdje ili je u Muskovoj raketi pobjego na Mars?......

uglavnom, koliko vidim, "jaki smo" ali na riječima........ma Hollywood i ništa drugo.........

Display More

Vi ste kolega iskreno ocekivali jak odgovor SADa?

Display More

Biden: US forces won't fight in Ukraine

United States President Joe Biden confirmed on Thursday that his administration wouldn't send any military forces to fight Russia in Ukraine.

However, Biden insisted that the US troops will defend "every inch" of NATO territory. Washington will send additional troops to Germany, Biden added.

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,015
    • February 24, 2022 at 8:05 PM
    Quote from zlocesti

Ja se usrdno molim da si dopusti.

U protivnom nam slijedi nuklearni arsenal

A to je naše skoro pa susjedstvo.

Neki od nas imaju dječicu. Nečake. Ni prohodali još nisu.

jednostavno moraju poduzeti više........cijeli je dan prošao a najjačih mogučih sankcija i dalje nema a trebale su bit dogovorene odavno kad su znali da če ovi napast........ali bit će, oni uvijek imaju vremena......eu i ameri su krenuli u "rat" s rusima prezne puške...... ne kažem da trebaju u pravi fizički rat ići ali meni ovakvi eu čelnici na plači ne uljevaju nikakvu sigurnost..........

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • February 24, 2022 at 8:08 PM
    Quote from renchi
    Quote from Shogun

Kolega renchi

Izgleda da je bio upad helikopterima....

https://www.jutarnji.hr/video/news/bitka-za-aerodrom-u-predgradu-kijeva-zelenski-nase-trupe-su-dobile-naredbu-da-uniste-ruse-1516221

Ovdje piše da se Zelensky boji desanta na Kijev. Sada će ti isti helikopteri koji su preletili 200 000 ukrajinskih vojnika odletjeti u Kijev i zauzeti ga. A gdje je 200 000 ukrajinskih vojnika ?

pola ukrainske vojske je bazirana prema dombasu i ovo im je desant iza leđa. oni nisu nikakav problem za ruse jer im je moral i motiv nikakav. jedva čekaju da prijeđu na plaće u rubljama. ogroman problem je desni sektor i razni azov bataljoni koji su u zadnjim godinama napravili grozne stvari (ne da mi se to elaborirati) ne skrivajući svoju nacističku ideologiju. hitler danas da se probudi bio bi oduševljen koliko pristalica njegove ideologije ima u istočnoj evropi. to je crvena krpa rusima pred očima. prosječan rus je doslovce alergičan na fašizam i nacizam. oni s time nikad ne koketiraju. koliko ih ja poznam (imam nekoliko godina iskustva sa njima) ako 10% azov bataljona preživi svaka im čast.

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • February 24, 2022 at 8:09 PM
    Quote from zlocesti

Pa kao da putin ne zna da bi dobio nazad nuklearne ! Lud je ,ali ne toliko , oštro prijeti ali zna šta bi se moglo desiti . Reakcija zaoada je trebala biti ,odmah u "glavu" ,jer ako popuštaš a ovaj to vidi ,ambicijama ratnim mu nema kraja . Taki je i u stvarnom životu ,dok nasilniku popuštate on je sve gori i gori ,dok mu ne pokažete zube .

• renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • February 24, 2022 at 8:23 PM
    Quote from zm1
    Quote from zlocesti

Pa kao da putin ne zna da bi dobio nazad nuklearne ! Lud je ,ali ne toliko , oštro prijeti ali zna šta bi se moglo desiti . Reakcija zaoada je trebala biti ,odmah u "glavu" ,jer ako popuštaš a ovaj to vidi ,ambicijama ratnim mu nema kraja . Taki je i u stvarnom životu ,dok nasilniku popuštate on je sve gori i gori ,dok mu ne pokažete zube .

Jedini problem je da je to Putin vec rjesio. Donesen je ZAKON da ako netko napadne Rusiju konvencionalnim oruzjem Rusija ce odgovoriti nuklearnim.

Amerikakcima je porucio da oni u nuklearnom ratu gube vise nego Rusi.

Osim toga Rusi imaju jos jednu prednost, a to je da oni nikada nisu upotrebili atomsku , a Ameri jesu.

Znaci Rusi vjeruju da bi se Ameri mogli masiti atomske i na to su se pripremili tako sto su im rekli da bi to onda bio americki kraj.

Nije to bas tako jednostavno. Najbolje je atomsko oruzje ne spominjati. Meni je najveci problem.i dalje da mi se ovaj rat malo cini kao igrokaz.

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • February 24, 2022 at 8:31 PM

ne znam od kuda sad nuklearke, pogotovo kada amer tvrdi da ne šalje vojsku ali ok...

mene brinu druge stvari, ako će ovo u ukrajini potrajati, može li gurnuti eu u recesiju i u slučaju da mu uspije sa ukrajinom, da li će mali-čelavi rus tu stati ili su sljedeče na redu "discipliniranje" litve, latvije, estonije ili pak sa ove naše strane bugarska rumunjska, moldavija...jedno je sigurno a to je ako mu uspije sa ukrajinom, siguro neće stati samo na tome...apsolutna moć kvari apsolutno...

• Barikb
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,077
    • February 24, 2022 at 8:40 PM

upravo je Biden izjavio da Putin neće stati na Ukrajini. Trend na cijenama dionica je izvjestan.

• KultLicnosti
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,644
    • February 24, 2022 at 8:47 PM

Najbrže rješenje ovdje je, ako se oduži recimo mjesec dana, da mu neki službenik, general, Lavrov, zamjeni plavu pilulu za pilulu iste boje ali drugih sastojaka.

...i zaboravimo ono što smo naučili kad smo bili mali. Propuh ne ubija, propuh u ovoj krizi spašava. (D.B.)

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • February 24, 2022 at 8:49 PM
    Quote from barbosa 2.0

ne znam od kuda sad nuklearke, pogotovo kada amer tvrdi da ne šalje vojsku ali ok...

mene brinu druge stvari, ako će ovo u ukrajini potrajati, može li gurnuti eu u recesiju i u slučaju da mu uspije sa ukrajinom, da li će mali-čelavi rus tu stati ili su sljedeče na redu "discipliniranje" litve, latvije, estonije ili pak sa ove naše strane bugarska rumunjska, moldavija...jedno je sigurno a to je ako mu uspije sa ukrajinom, siguro neće stati samo na tome...apsolutna moć kvari apsolutno...

Baš zato i treba odnah pokazati zube

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • February 24, 2022 at 9:21 PM

eto, razrađuje se situacija, što duže ovo traje bez konkretnog odlučnog odgovora to će neke do sada marginalne diktaturske vukohebine biti sve glasnije

Iranski predsjednik poručio Putinu: Širenje NATO-a je ozbiljna prijetnja sigurnosti
    IRANSKI predsjednik Ebrahim Raisi kazao je, tijekom telefonskog razgovora, ruskom kolegi Vladimiru Putinu da je širenje NATO-a "ozbiljna prijetnja" sigurnosti…
    www.index.hr
  • renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • February 24, 2022 at 9:23 PM
    ‘Prestanite mi govoriti da sam bio u pravu i poslušajte što ću vam reći - ovako ćete zaustaviti Putina!‘
    ‘Zamrznite i zaplijenite Putinove financije i financije njegove bande, zamijenite rusku naftu i plin nekim drugim izvorima‘
    www.jutarnji.hr

Meni se cini da ratove dobijaju bogatiji.

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,181
    • February 24, 2022 at 10:12 PM

razmišljao sam i istraživao podosta povijesti, stnovništvu, vjeri, gospodarstvu.....o toj nesretnoj situaciji u ukrajini. kao i velika većina nisam vjerovao u izbijanje pravog sukoba i invazije. a sada, nažalost kada se to pokrenulo, mislim da će ukrajina šaptom pasti! ako padne, kijev će im vratiti natrag plus zapadna sadašnja ukrajina, i nažalost to će biti to. velikim dijelom situaciju je iznio kolega verdi. ja bih samo nadodao da barem 2/3 stanovništva ima nekakve veze sa majčicom rusijom.

meni ostaje najveća enigma koja će vjerovatno takva i ostati: zašto ukrajinska vlada NIKAD nije priznala rusine kao nacionalnu manjinu, već ih se smatra ukrajincima!!?? ili je odgovor tako jednostavan sa današnjeg aspekta?

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • February 24, 2022 at 10:53 PM

Ja sam nekako dojma da Putin ne zeli anektirati Ukrajinu (a jos manje balticke i druge okolne zemlje kako se spekulira), zeli samo pokazati da nece vise trpiti provokacije zapadnjaka sa sirenjem NATOa i ostalim stvarima i tu ce stati.

Zapad je presao crtu, Putin je dovoljno dugo upozoravao, i sada je morao pokazati zube jer ga vise nitko ne bi ozbiljno shvacao, izgubio bi kredibilitet. Sada ce im rasturiti sve vojne ciljeve, svu tu doniranu vojnu opremu... pokazati sto bi se moglo dogoditi ako se ovakvo nesto ponovi... Ukrajina je u principu vec danas kapitulirala prakticki bez ispaljenog metka, za dan-dva ce sjesti za stol i postici nekakav dogovor, onaj dogovor koji su mislili da su vec postigli za zapadom - Ukrajina ce odustati od ambicija ulaska u Nato, nesto ce se vjerojatno promijeniti i u vladajucoj strukturi... ne znam... i Rusi ce se povuci. Putin nije blesav kakvim se sada cini, nekako ne mogu u to povjerovati, nije covjek tu od jucer. Nekada je oportuno praviti se da si lud jer se sa ludjakom ne ulazi u koflikt, nikada ne znas sto je taj ludjak spreman napraviti.

Zapad je tu sada pokazao da ne misli ulijetati sa nekim ozbiljnim akcijama da bi pomogao Ukrajini... ono, "u nasim ste mislima", "molimo za vas"... borit ce se za Ukrajinu do zadnjeg ukrajinca... Ukrajina se bila osilila zbog te navodne bezuvjetne potpore zapada, ali eto sada su pokazali kako stvari stvarno stoje... ta zapadnjacka politicka struja u Ukrajini ce emigrirati, utihnuti i/ili promijeniti svoja uvjerenja sada kada ih je zapad ostavio na cjedilu... i eto Ukrajine opet u zagrljaju Rusije - kobojage suverena drzava, ali pod cvrstom paskom Majke.

Ove sankcije zapada su bezveze, to su "alibi sankcije".

Kad odrastem prestat cu uzimati terapiju i pretvarat cu se da sam Angelina...

• toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • February 24, 2022 at 11:02 PM

Da, Ukrajina će vrlo vjerojatno brzo biti svladana jer očito nije očekivala ovakvo nešto sveobuhvatno i naglo. A Putinu ne pada na pamet ulaziti u dugotrajne iscrpljujuće rovovske sukobe jer zna da je onda popušio.

Što se tiče operacije - frapantno liči na Oluju po načinu realizacije. Iznenadna, brza i sveobuhvatna na čitavom području od interesa - očito vrlo detaljno planirana akcija mjesecima unaprijed. Samo je došla iz neočekivanog smjera jer se mislilo da će Ukrajina ovakvo nešto prva napraviti.

Cilj je što prije uz što manje žrtava zauzeti ključne pozicije za naredni krug pregovora, kao što je i Oluja morala biti što kraća jer inače ne bi uspjela. Poslije Oluje je bilo svima jasno da više nema povratka na staro tako ni Ukrajina nakon ovoga više neće biti što je bila iako će isti ljudi i dalje tu živjeti kao i do sada.

Današnja vojna akcija je iznenadila sve nas koji nismo vjerovali da je netko toliko lud ovakvo nešto napraviti, ali sada u to ne moramo sumnjati - sve je moguće. To je novi moment na koji se od danas očito mora računati u vojno političkim igrama. Što znači da će se ubrzano morati raditi novi planovi uz neminovno jačanje vojnih potencijala svih u okruženju.

NATO će morati dati Putinu medalju za posebne zasluge jer ih je vratio iz propadanja u novi život. Ne bi me čudilo da sve ovo nije negdje baš tako i planirano u njihovim međusobnim dogovorima o kojima javnost naravno nikada neće ništa saznati.

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • February 24, 2022 at 11:16 PM
    Quote from mitkko

Ja sam nekako dojma da Putin ne zeli anektirati Ukrajinu (a jos manje balticke i druge okolne zemlje kako se spekulira), zeli samo pokazati da nece vise trpiti provokacije zapadnjaka sa sirenjem NATOa i ostalim stvarima i tu ce stati.

Zapad je presao crtu, Putin je dovoljno dugo upozoravao, i sada je morao pokazati zube jer ga vise nitko ne bi ozbiljno shvacao. Sada ce im rasturiti sve vojne ciljeve, svu tu doniranu vojnu opremu... pokazati sto bi se moglo dogoditi ako se ovakvo nesto ponovi... Ukrajina je u principu vec danas kapitulirala prakticki bez ispaljenog metka, za dan-dva ce sjesti za stol i postici nekakav dogovor, onaj dogovor koji su mislili da su vec postigli za zapadom - Ukrajina ce odustati od ambicija ulaska u Nato, nesto ce se vjerojatno promijeniti i u vladajucoj strukturi... ne znam... i Rusi ce se povuci. Putin nije blesav kakvim se sada cini, nekako ne mogu u to povjerovati, nije covjek tu od jucer. Nekada je oportuno praviti se da si lud jer se sa ludjakom ne ulazi u koflikt, nikada ne znas sto je taj ludjak spreman napraviti.

Zapad je tu sada pokazao da ne misli ulijetati sa nekim ozbiljnim akcijama da bi pomogao Ukrajini... ono, "u nasim ste mislima", "molimo za vas"... borit ce se za Ukrajinu do zadnjeg ukrajinca... ta zapadnjacka politicka struja u Ukrajini ce emigrirati, utihnuti i/ili promijeniti svoja uvjerenja sada kada ih je zapad ostavio na cjedilu... i eto Ukrajine opet u zagrljaju Rusije - kobojage suverena drzava, ali pod strogom paskom Majke.

Ove sankcije zapada su im bezveze, to su "alibi sankcije".

Da slicnog sam razmisljanja, mislim realno sa 200 000 vojnika ti ne mozes zauzet zemlju kao ukrajina i kontrolirat je ako ta zemlja pruza ikakav otpor pogotovo sta naoruzanja nije da fali, u svemu ovome mi je cudno to ponasanje ukrajinske vojske i napredovanje rusa, pa kod nas nisi mogao selo tek tako proci i jos smo bili bez oruzja ili je tu u pitanju nekakav takticki plan ili su jednostavno ukrajinci navikli bit pod necijom cizmom i ne znaju za bolje i svejedno im je tko ce ih preuzest samo da nastave zivit kako su zivili ili je s ruske strane u pitanju napad sa vise frontova da se ukrajinska vojska rastrka okolo da im je lakse zauzet poziciju u oblastima koje su proglasili neovisnima, Uostalom s 44 mil stanovnika ti u ovakvim situacijama bi trebao imat bar nekoliko mil ljudi spremnih za direktno sudjelovanje u ratu da bi ti netko sa 200 000 tek tako setao po zemlji, dobro je netko rekao ako sama ukrajina se ne zeli borit za svoje sigurno nitko drugi nece.

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • February 24, 2022 at 11:32 PM

moja vojna iskustva mi govore da su ukrajinci sve ovo do sada shvatili neozbiljno i da ih je iznenadilo(kao i nas 91), međutim, ne bi ja podcjenjivao niti jedan narod koji je pod invazijom, nakon prvotnog šoka ide konsolidacija i kontranapad a po karti okupiranog terena ne čini mi se da je ukrajina vojno u lošijoj poziciji, upravo suprotno, okupacijske snage em su prebrzo zauzele teritorij em su razbacane uokolo i ako ukrajinci imaju kičmu, odnosno ako se za ozbilno prime obrane svoje zemlje, rusi i separatisti bi mogli jako dobiti po zubima...naravno, pod uvjetom da anemična oligarhisko-politička struktura u međuvremenu ne potpiše kapitulaciju...sve ćemo vidjeti u roku par dana jer ovakvi blitzkreigovi se na više od toga ne mogu kontrolirati jer potencijali održivosti stečene pozicije protekom vremena eksponencionalno padaju

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,015
    • February 24, 2022 at 11:50 PM

stvarno dobrih zadnjih nekoliko postova......izgleda da su "nahuškali" ruse na ukrajinu kako bi ih "ostavili" pa kako im bude..... a Nato opravdava svoje postojenje bez da postoji jel ih napasti vjerovatno nitko neče a rat zajedno s amerima koji su majstori u tome mogu dovesti gdje god ima "materijala"........taj Nato ispadaju uhljebi samo takvi koji sišu novce a rade više štete nego koristi......svi zajedno pljačkaju porezne obveznike i pojedinci se bezobrazno bogate na tome a uz put ljudi ginu i bježe ali koga briga......isto tako, samo u crtiču netko može tako veliku zemlju osvojiti za jedan dan ako se imaju volje boriti......ako su ukrajinci pravi narod, rusi če na traktorima ići doma.........

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • February 24, 2022 at 11:57 PM
    Quote from hugh

stvarno dobrih zadnjih nekoliko postova......izgleda da su "nahuškali" ruse na ukrajinu kako bi ih "ostavili" pa kako im bude a Nato opravdava svoje postojenje bez da postoji jel ih napasti vjerovatno nitko neče a rat zajedno s amerima koji su majstori u tome mogu dovesti gdje god ima "materijala"........isto tako, samo u crtiču netko može takvo veliku zemlju osvojiti za jedan dan ako se ivaju volje boriti......

ako je predsjednik države komičar, zašto bi vas iznenadilo da je sve ovo upravo nečija dogovorena komedija, zar se već zaboravilo, kako se kod nas jedna junačina bacala u naručje policiji, da ga slavodobitno odnesu u Sabor, poslije su ga jednako tako morali iznositi van, ali sve mu je bilo plaćeno, ne može se reći, 15-16000 lijepih naših, a čini mi se da bi Ukrajina mogla biti puna Ivana

ovi bi prije mogli doći do rješenja nego Ukrajinci

Prosvjedi diljem Rusije protiv rata, uhićeno više od 1.700 ljudi: 'Prosvjednici su hrabri ljudi'
    Ruska policija je na prosvjedima protiv rata u 42 grada privela najmanje 788 ljudi, izvijestila je nevladina organizacija OVD-Info
    www.vecernji.hr
  • brajakica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,688
    • February 24, 2022 at 11:57 PM
    Quote from zlocesti

Danas smo se makar svi opet okupili , i na trenutke zabavili

IMHO ovo je danas bila čista histerija. Ništa se nikome u poslovanju nije promijenilo.

Na stranu rijetke iznimke u većoj mjeri izložene Rusiji i Ukrajini.

No, burza i pada i raste anticipirajući buduće probleme, sve do stanja uračunatog u cijenu

Ameri su danas vrlo skromno pali. Što nas sutra čeka ne znam. Ne bih se protivila daljnem padu, rijetka prilika za kupiti blue chip papire sa dividendnim prinosom već i 5% -6%

Al' nitko nije otok, pa ne bacajte papire.

Ako ovo eskalira, ako se izvuče nuklearno oružje, ni podrum nas neće spasiti.

Ako se odulji, i bude imalo posljedice po gospodarstvo Europe, opskrba plinom itd... onda nas čeka recesija , neimaština, sve pogodno za nevolje raznih vrsta, od kojih nam je pad burze najmanji problem.

Sve skupa, mirno spavajte štrumfovi moji.

Market dao, market uzeo :S

Display More

Ako je dividendni prinos od 5-6% ok trebao bi svima i onaj na shippingu od 30-40% dobiti prolaznu ocijenu? :/ :saint:

Nije sve u dividendi jer produktasi u 2022 za 2 mjeseca +25%.

Ima jedna sestra produktasica koja prkosi svima.

Jer nema zainteresiranih ali to ce se promjeniti.

Ponudene su neke vlastite glave na pladnju promatrajmo kako ce to zavrsiti :/ 🤪

Za sada velika bezanija ukrajinaca, nije im do vlastite drzave.

Time ce putinu olaksati posao i stabilizirati burze brze od ocekivanja.

Navijam za ukrajince vise nego oni navijaju za sebe.

Nesto tu ne stima =O

Braca klicko su bili prvaci u boksu, zar to nisu bili oni koji su bjezali po ringu i izbjegavali fajt? :/

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • June 7, 2025 at 11:04 AM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      488k
      1.2k
    3. bluelionZG

June 7, 2025 at 11:04 AM
    1. HT (Hrvatski Telekom d.d.) 769

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:28 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 6, 2025 at 6:08 PM
    2. Odgovora
      769
      Pregleda
      420k
      769
    3. loto

June 6, 2025 at 6:08 PM
    1. SAPN (SAPONIA d.d.) 1.1k

• tizian1
      • February 12, 2020 at 8:49 PM
      • Dionice
      • tizian1
      • June 6, 2025 at 5:05 PM
    2. Odgovora
      1.1k
      Pregleda
      509k
      1.1k
    3. xdado

June 6, 2025 at 5:05 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 6, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      916k
      2k
    3. umalo

June 6, 2025 at 11:22 AM
    1. Tvrtke s potencijalom za IPO 34

• toluen
      • May 31, 2020 at 6:04 PM
      • Dionice
      • toluen
      • June 6, 2025 at 9:21 AM
    2. Odgovora
      34
      Pregleda
      18k
      34
    3. Avx

June 6, 2025 at 9:21 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• PODR (Podravka d.d.)

bluelionZG June 7, 2025 at 11:04 AM
  • HT (Hrvatski Telekom d.d.)

loto June 6, 2025 at 6:08 PM
  • SAPN (SAPONIA d.d.)

xdado June 6, 2025 at 5:05 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 6, 2025 at 11:22 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM

Popularne Teme

• DRY BULK

10,486 Replies, 4 years ago
  • Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

2,561 Replies, 3 years ago
  • Trumpove carine

20 Replies, A month ago
  • CORONA virus

3,567 Replies, 5 years ago
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

1,894 Replies, 5 years ago

Tags

• Rat

Online korisnici na ovoj temi

• 1 gost
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt